Selam ✨ bu hayatta nelerin sorumluluğunu almak istemezsiniz. neler size zor gelir ya da uğraşmak istemezsiniz. Yoksa zor durumlarda her türlü şeyin sorumluluğunu alabilir misiniz. işte birine yardım etmek, söz vermek gibi.

Selam ✨ bu hayatta nelerin sorumluluğunu almak istemezsiniz. neler size zor gelir ya da uğraşmak istemezsiniz. Yoksa zor durumlarda her türlü şeyin sorumluluğunu alabilir misiniz. işte birine yardım etmek, söz vermek gibi.

Değer verdiğim biri de olsa kimseyi hayatıyla ilgili vereceği önemli kararlar konusunda yönlendirmeye çalışmam.
Genellikle çok önemli konularda söz vermem, bunun sorumluluğunu almak istemem.
Son olarak hiçbir canlının bana emanet edilmesini istemem (evcil hayvan ya da küçük bir çocuk gibi) çünkü bu bana göre büyük bir sorumluluktur.
Kimseyi tanıştırıp evlendirmem mesela aracı olamam bu konular da.
Bende aynı şekilde abla
Canım Barış'ım sağol
🌷🌷
Bilmiyorum ki yapabilirsem üstlenirim ben
Teşekkür ederim🌸🤩
Rica ederimm 🌸🤗🤩
Yanlışlıkla hamile bıraktığım manitanın.. Hatta bir kaç gündür bunu düşünüp duruyordum. Bu kız hamile kalsa ben ne yaparım diye düşünüp durdum.. çocuk bakmak zor iş.
Cevap
12Cevap
Emanetin sorumluluğunu almam mesela...
Kadin ve erkek arasinda aracı olmak sanırım. Bazi kiz ve erkek arkadaslarim beni sununla tanistir, benden bahsetsene falan diyorlar. Kimi de bana birini bul ya cevren genis senin vardir kuzendir, arkadastir falan diyorlar. Birilerinin arasini yapmak guzel bir sey belki ama o iş iyi gitmezse senin yüzünden oldu, sen tanistirdin oluyor. Evlenseler iyi gitmese keske bizi xx hic tanistirmasaydi, seni basima bela etti falan denecek. O yuzden bu tarz seylere karismayi, araci olmayi dogru bulmuyorum. Benden isteme kiz orada, oglan orada git sen tanış falan diyorum. Trip atsalarda bu aciklamayi yapiyorum hak veriyorlar sorun olmuyor.
Görmediğim bilmediğim şeylere ne olursa olsun en sevdiğim arkadaşım da olsa Bu sorumluluğu almam değneğin ucu yağlı olur derler sonrası acı bitebilir :D
Çok çok zaruri bir durum olmazsa kimsenin çocuğunun sorumluluğunu almam.. zaruri bir durum olsa bile kimsenin menkul ya da gayrimenkul değerinin sorumluluğunu almam.
Benim yapabileceğimin üzerinde olan şeylerin sorumluluğunu almak istemem bilmediğim ya da beceremedim bir şeyin
Öyle büyük sorumluluklar aldım ki daha küçük yaşta ve öyle yoruldum ki herşeyden. Artık ne olsa korkmam.
Başkalarının mutluluğunu üstlenmem, önce benim mutluluğum derim her zaman. Değer verdiğim insanları da mutlu ettiğimde, mutlu olurum zaten.
Hiç istemediğim bir şeyin sorumluluğunu almam.
Evliliğin sorumluluğunu alamam sanırım şu an için hazır hissetmiyorum kendimi
Arkadaşlarımın radikal karar vermeleri hakkında sorumluluk almak istemem
Ailem dışında kimsenin sorumluluğunu almam yön veririm hayat onun tercihi kendisinindir beni bağlamaz
Ben Sorumluluk pek almam… üstüme düşen Sorumluluğu da tam yaparım😎
İnsanın dahil olduğu hiçbirşeye ve altına
Başkasının çocuğunun sorumluluğunu almam.
Beceremeyeceğim işlerin sorumluluğunu almam.
Çocuk ileride de pek düşünmüyorum😂
Birine söz verirken iki kez düşünüyorum
Bir emanetse mesela çocuk 👦 ya da para 💵
Yöneticilik dışında kalan her şeyi kabul ederim
Düşündüm ve aklıma gelmedi.
Başkalarının önemsiz sorunlarının
Evliligin 😂
:D
Evliliğin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?