İnternet & Teknoloji Sizin en buyuj sorumlulugunuz nedir? dertdinlenir28 Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gercekden sim cikartma karti bazen oyle bi lazim oluyo ki yaninizda tasiyan kim var 😁 Sizin en buyuj sorumlulugunuz nedir? Cevapla Nedir Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Sorumluluğum yok 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Kalemliğime koydum. En büyük sorumluluğum kendine uygun şekilde yaşamak🙏 0 1 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Helal osln shsb Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Makyaj malzemelerinin bulunduğu yere koydum yanımda taşımıyorum 😀 0 1 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl İyi yeruini biliorsan😁😁 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Evet sürekli kayboluyor ya 0 1 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl maalesef Yorumla
Nefropatikkız Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bu hep kayboluyor bende 0 1 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Bende yaw Yorumla
Karaşovalye134 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Sim kart yuvası çıkrat mak için 0 1 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Evet
1siyahorkide Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cuzdanmda taşıyorum 😄 0 3 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Cok iyi bnce shsb Yorumla 1siyahorkide +1 yıl şu an 2-3 tane var eski telefonlarnki bile hala cuzdanmda 😄 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl 😁😁 sen valla cok i sorumlusn Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kutusunda duruyor hala 0 1 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Elleme hic Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Toplu iğneyle de oluyor 0 1 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Zarar veriyo Yorumla
Sedaaydner Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Çalışmak 0 1 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl En fuzeli Yorumla
nayeonyny Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Ataç kullanmıştım başka şehirde tatildeyken. 0 1 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Evet oda gusel Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Cüzdanımda duruyor 0 0 Yorumla
Trouvaillleee Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl İğne de işe yarıyor 0 1 Yorumla dertdinlenir28 +1 yıl Zarar veriyo igne delige Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sorumluluğum yok
Kalemliğime koydum.
En büyük sorumluluğum kendine uygun şekilde yaşamak🙏
Helal osln shsb
Makyaj malzemelerinin bulunduğu yere koydum yanımda taşımıyorum 😀
İyi yeruini biliorsan😁😁
Evet sürekli kayboluyor ya
maalesef
Bu hep kayboluyor bende
Bende yaw
Sim kart yuvası çıkrat mak için
Evet
Cuzdanmda taşıyorum 😄
Cok iyi bnce shsb
şu an 2-3 tane var eski telefonlarnki bile hala cuzdanmda 😄
😁😁 sen valla cok i sorumlusn
Kutusunda duruyor hala
Elleme hic
Toplu iğneyle de oluyor
Zarar veriyo
Çalışmak
En fuzeli
Ataç kullanmıştım başka şehirde tatildeyken.
Evet oda gusel
Cüzdanımda duruyor
İğne de işe yarıyor
Zarar veriyo igne delige