Barışmak için af diledim, affetmedi. Ben gurursuz muyum?

Bazı zamanlar kendimi tam aptal gibi hissediyorum, lise döneminden tanıdığım bir arkadaşım vardı aynı fizik tedavi merkezine gidiyorduk, dolayısıyla aramızda bir sürü tatsızlıklar geçti onun birlikte çalıştığı fizyoterapistle Ben de çalışıyordum aramız iyiydi onunla çalışmaya başladıktan sonra, adam benimle iletişimi tamamıyla kesti, Ben de ister istemez kızı da biraz kıskandım, aramızda bazı tatsızlık falan oldu aynı zamanda konuyla ilgili , tabii bizim bu yarım akıllı da gitmiş olayları fizyoterapiste anlatmış, şimdi fizyoterapiste kız da beni engelledi.

Bundan sonra modum bu 😃
Bundan sonra modum bu 😃

Geçen gün de bir tane kas hastaları için ilaç yapılacakmış videosu vardı yayılması için paylaşım yapılması gerekiyormuş Ben de ikinci bir Instagram hesabı açıp destek oldum yardımcı oldum özür dilerim dedim, gel mübarek bayram günü kavga etmeyelim küslük olmasın barışalım haklısın hatalıyım dedim ki gerçekten hatalıydım, o kadar dil döktüm hiç affetmedi dün gece de yine engellemiş, kendimi aptal gibi hissediyorum, Bir de gittiğim yardımcı oldum onun için soru sordum YouTube’a videosunu yükledim, O fizyoterapistle arası iyiymiş hatta onun onunla sevgili olduğunu düşünen insanlar olmuş adama mesaj attım buna da söyledim ona mesaj attım diye Adam da beni tekrar engelledi ne kadar aptal bir insanım, hayır niye mesaj atıp özür diliyorsun ki yani sana ne iki lafla hoşça kal deyip gitti işte... Tamam hatalıyım suçluyum ben kabul ediyorum haksız demiyorum ama elimden geleni de yaptım.

Ne kadar aptalım değil mi?

#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ

#darginlik

28 Haziran, 2023 Çarşamba 17.56

Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Harbiden anket sonuçları bile gurursuz çıktım gerçekten de kendimi öyle hissediyorum 😒