Kaybetme korkusu kalmayan insan oldum ben kötü bir insan mıyım? ↗
Kaybetme korkusu kalmayan insan oldum ben kötü bir insan mıyım?
Kaybetme korkusu kalmayan insan oldum ben kötü bir insan mıyım? ↗

Çok değer verdiğim 15 yıllık arkadaşım kaybettim, kaybettim derken de vefat etmedi, kendi yaptığım hatalardan dolayı kaybettim. Ortak çalıştığımız fizyoterapisten kıskandım daha sonra burada kendisiyle ilgili soru sordum, ancak Instagram kullanıcı adını kapatmayı unuttuğum için, kendisine buradan mesaj atanlar olmuş yalvardım yakardım af diledim ama affetmiyor sana şansı verdim hep aynı şeyi yaptın diyor, onu kaybettikten sonra kaybetme korkum kalmadı. En küçük bir kavgada veya birisini en küçük kızgınlıkla hayatımdan çıkması için en ağır hakaretler ediyorum, iki gün önce bir arkadaşıma biraz önce de başka birisine s********* dedim, sanki o olmadığı için benim için diğer insanların bir anlamı kalmadı.
Şimdi beni affetse aynı hataları bir daha asla yapmazdım, elimden geleni yaptım yalvardım yakardım af diledim özür diledim bir daha yapmam dedim, ne dediysem dinletemedim.
28 Haziran, 2023 Çarşamba 00.34
Hayır kötü bir insan değilsin önemli olan kaybetme korkusu olup olmaması değil bazen bazı şeyler yaşarız ve duyguların biter çok normal. önemli olan kimseyi kırmaman. kaybetme korkusunun azalması veya yok olması kötü bir insan olduğun anlamına gelmez. Kaybetme korkusu zaten insanların genellikle ilişkilerde, başarıda veya diğer konularda endişe duymalarına neden olan yaygın bir duygusal tepkidir. Ancak her insan farklıdır ve kaybetme korkusuyla başa çıkma şekilleri de farklılık gösterir.
yani içinden geldiği gibi yaşa sana değer verene değer ver sadece
Teşekkür ederim kardeşim
Kötü bir insan olduğunu düşünmüyorum👍🏻
Teşekkür ederim✌🏻
Rica ediyorum
Ben yalniz annemi kaybetmekten korkarım. Annemi kaybettigim an benim ölüm günümdür zaten. Kaybedecek baska birseyim kalmadigindan...
Rica ederim
Kimse vazgeçilmez değil.
Korku ile yaşanmaz, isteyen yanımız da durur istemeyen defolur gider salla gitsin.
Cevap
3Cevap
Bende kimseyi kaybetmekten korkmuyorum. Yerinde olsam kimseye yalvarmazdım.
Son Bir haftadır öyleyim
Gerçekte öyle değilsin ama seni elde edemeyen kadınlar ve kadınlar tarafından tercih edilmeyen loser erkekler tarafından kötü erkek yaftası yersin.
Hayır günümüz standartlarına göre normal bir insan olarak aramıza hoşgeldin…
Bazıları kaybedilmeli... Zorda olsa...
Sence ben ne yapmalıyım şu anda
Hiç bir şey yapmamalisin.. giden gitmek isteyen gitmeli kalmak isteyen kalmalı.. ana akışa bırakılmalı.. zamana bırakılmalı
Yapabilir miyim
Zor Biraz kolay diyemem.. ben bu hale gelene kadar çok yoruldum ama oldu.. olduruyorlar. merak. eyme
Yine de bayram mesajı yazdım
Bu hiç olmadı 😒
Dayanamıyorum
Dayanmaya çalış bu kadar güçsüz değilsin senin...
Sen
Artık gücüm kalmadı
Yapmak zorundasin.. Biraz çaba gerek
Hayır değilsin kötü bir insan 😊
Erkeğe aşık mısın
Yok canım tövbe 🤣
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?