Selâmlar!!
Canınız yanınca adalet mi istersiniz, yoksa intikamı mı seçersiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Canınız yanınca adalet mi istersiniz, yoksa intikamı mı seçersiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Benim için fark etmez yani benim için ikisi de aynı şey aslında. intikam aldığım zaman da adalet yerini bulmuş oluyor bana göre. bu yüzden de hiç takılmam ama genelde kinci olduğum için unutmam intikam peşinde olmuyorum genelde ama bir kişinin bana yaptığı kötülüğü hiç bir şekilde unutmama yani illa kötülük olmasına gerek bile yok bana karşı bir yanlışını bile yıllar geçse de unutmama yani o hesap mutlaka kapanmalı ki içimde ki öfke ya da duygu neyse geçsin.
tanrı intikamı bana bırak der...
insanın kurtuluşu kötülüğe iyilikle cevap verdiğinde olur.
Göklerdeki Babamız,
Adın kutsal kılınsın.
Egemenliğin gelsin.
Gökte olduğu gibi, yeryüzünde de
Senin istediğin olsun.
Bugün bize gündelik ekmeğimizi ver.
Bize karşı suç işleyenleri bağışladığımız gibi,
Sen de bizim suçlarımızı bağışla.
Ayartılmamıza izin verme.
Bizi kötü olandan kurtar.
Çünkü egemenlik, güç ve yücelik
Sonsuzlara dek senindir!
amin.
Adalet isterim ve bunun olması için tabir yerinde ise adeta savaşırım. İntikam benim yararıma bir durum değil, sadece karşı taraf olumsuzluk yaşasın ve tatmin olayım diye kimse için o derece kendimi yormam.
Bazı zamanlar olur.. İnsan intikam almak ister.. Bazen de ne hali varsa görsün.. Düşsün yakamdan diye düşünürüm.. Ben intikam almasam da elbet bir gün adalet yerini buluyor..
Cevap
20Cevap
İntikam bana göre bir durum değil. Ben her zaman adalete inanan bir insan oldum.
Canım yanınca adalet umrumda olmaz dişe diş kana kan intikaam intikam 😄
Soğuk mu seversin sıcak mı.😄
Hiç birini istemem intikamla zaten bir şeyler olmaz bu dünyanin adeleti yoktur belki ama Rabbimin her zaman adeleti vardır
Canı yanan sabretsin; can yakan da yanacağı günü beklesin.” HZ. MUHAMMED MUSTAFA S. A. V.❣
Adalet diye bir şey yok, intikamda anlamsız ya bana iyi gelecek insanlar ile olmak isterim olmazsa yalnız kalmak isterim. İnzivaya çekilmek uzaklaşmak isterim.
Bana zarar veren biri değerli olabilir mi? Olamaz. Değersiz kişiler için de intikam almakla değerli vaktimi heba edemem
Adalet isterim ama bir yandan da intikam alırım ya çünkü kendime yediremem bu durumu benim canım yandıysa karşımdakinin de canı yanmalı.
Bana göre kısasa kısas var adil bir oyun isə eşit olmalıyız benim canım yanarsa onun da yanacak ergence saçmalıklar ilə değil elbette ama yanacak.
Adalet yerini buluyor ya bir şey yapmaya gerek yok ha bugün ha yarın insan ektiğini biçer 😄 o an gelince de keyif kahvesi içiyorum 😂
İlahi adalet tecelli etse bana yeter. İntikam istemem.
Kendi Adaletimi alacağım kendi alacağım intikamla sağlarım
Hak hukuk adalet istedik olmadı. 😃canım yanınca bari olsun
Bazen adalet istiyorum. Bazen intikam almak istiyorum. Bazen hiçbir şey yapmak istemiyorum.
İntikamla işim olmaz bi sütlü kahve yapsın bana acının eşiğini ona anlatim 😀
Adalet isterim tabii ki ama benim adaletimden.. 😄
Senin adalet nasıl bişi anlat hele.😄
Nasıl anlatsam..
Müşteki var ama avukatı yok, şahidi yok.. Tek hakim var o da ben..
Mesela benim dalımı mı kırdı, gövdesi gider..
Gövdemi mi kesti, kökü kazılır.. 😄
Eşekle sıpa hesabı.😄😄
Bilmiyorum ama sen öyle diyorsan öyledir.. 😄
Kesin bilmiyosundur.😄
Bu Osmanlı döneminde kalmış 😂
Denge sağlansın isterim karşılığında bir yerde de çiçek açsın olmaz mı
Yoluma bakmak isterşm hiç uğraşamam ceketi alıp tenezzül edip ayıp ettin yanlış yaptın bile demem insan yerine koymadan satırı atar bıcak gibi keserim muhabbeti o anda dönüp arkamı giderim
İntikam istemem, direkt alırım. Adil olmayan bir dünyadan adalet beklemek hata olur.
Bu zamana kadar ne adaletli ilerlemis tabikide intikam isterim
Ben adalet insanıyım : ))
Ben ödeşmekten yanayım, bu intikam değil ama...
Kimsede borcum kalmasın diyosun, anladım 😂
Kalmaz , kimsenin yanına bırakmam ama bugün ama yarın ille ödeşirim..😎
Kul hakkı önemlidir 😂 kimsede hakkın kalmamalı 😂
Canimin yakilmasina izin verniyorum
İlâhi adalet yeterli olur.
Adalet isterim. İntikam almak bana göre değil.
Göze göz dişe diş kana kan intikam😄
Adalet isterim intikamın sonu yok..
Adalet
En güzeli adalet
Çay isterim :D
ikisini de
Adalet
Adalet isterim
Adalet
Adalet.
Ben intikamciyim
İntikammm