Selam ✨ İnsanlardan istediğiniz zaman uzaklaşabilir misiniz ve bu sizi iyi gelir mi. Yoksa etrafınızda sevenleriniz değer verenlerinizin mı olmasını isterdiniz.

Selam ✨ İnsanlardan istediğiniz zaman uzaklaşabilir misiniz ve bu sizi iyi gelir mi. Yoksa etrafınızda sevenleriniz değer verenlerinizin mı olmasını isterdiniz.

Aslında kişiye göre değişebilir, bazı insanlardan uzaklaşmak oldukça kolayken bazılarından uzaklaşmak üzücü olabiliyor. Tabii ki de etrafımda bana değer veren, beni seven insanların olmasını isterim ama eğer gerçekten uzaklaşmam gerekiyorsa, bu bana daha iyi gelecekse uzaklaşırım.
Baslarda zordu. sancılı ve zor bir dönemdi herkesten uzaklaşıp yalnizlasmak. Ama sonra çok iyi gelmeye, insanları külfet olarak hissetmeye başladım ve uzun zamandır kimseyle çok samimi olmuyorum. Akraba eş dost, kimseyle pek görüşmüyorum ve böyle iyiyim
Çok kolay benim için. Kendimi iyi hissetmediğim zaman bir süre kendi kabuğuma çekilirim. Değer verenlerim zaten her türlü yanımda olur. Kabuğumda olsam da olmasam da..
Rica ederim abla :)
Seviyorsam uzaklaşmak zor olur benim için ama sevilmiyorsam bunu görüyorsam inciniyorsam zorda olsa uzaklasirim
teşekkür ederim 🤗
Rica ederim abla 🤗
Cevap
10Cevap
Her insandan uzaklaşmam, uzaklaşılması gerekenlerden hızlıca uzaklaşırım. Rengini suyunu belli eder de, nasıl bir insan olduğunu falan
Çevremin 90% uzaklaştırdım kendimden.. Ama artık değiştim mesela @asuasuasuman arkadaş olmaya karar verdim. Tabi isterse. Seninlede arkadaş olacağız. Ülkemde olduğum zaman seni de ziyaret edebilirim abin olarak. 👍
O kadar kolay ki anlatamam... Anlatamam size bu keyfi 🧡
🌸
Keyfi olarak arada uzaklaşabilirim ama hayatımı bu şekilde devam ettiremem.
https://www.youtube.com/embed/zLdFNLH-xQMKesinlikle evet tek hatalarında silerdim eskiden sonra abartiyorum dedim simdi düşünüyorum da abartmiyormusum tekrar öyle davranmaya karar verdim
İnsanlardan oldukça uzağım. Yalnızlık bana her zaman iyi geldi.
Beni sevenin, değer verenin olmasını istemiyorum. Ben böyle daha iyiyim.
Genel olarak insanlara uzağım zaten , uzaklasma konusunda hicbir zorluk yaşamam..
Uzaklaşmak kolay ama onlarla bağlantınızı kesmek zordur ki bunu istemezsiniz.
Belirli bir kıstas koyarak bunu halledebiliyoruz, zararlılar aut iyiler içeriye
Bir soğumaya bakar.
Ben o raddeye geliyorsam uzaklasirım kendim için
Zor ama en çok istediğim şey de bu.
Hayhay Benim İçin Gayet Ama Gayet Kolay.
Benim için kolay insanlardan uzaklasıyorum çünkü
Kolayda yanlızda canım sıkılıyor işte
Üzülsem de öyle gerekiyorsa uzaklaşırım
ben herkesten tüm insanlardan uzağım zaten
Aşırı kolay
İster istemez oluyo
Çok kolay.
Zordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?