şüphesiz ki kimi dönem insan yalnız kalmak istiyor
kendisiyle kalmak biraz kendini dinlemek
ve belkide gürültüden uzaklaşmak
ama bu yaşadıgımız dünyada pek kolay degil
siz böyle bir durumda neler yapıyorsunuz?

evıne gelırsın odana gelırsın vee yatar uyursunnn tum gun sessız kalırsın sadece sorulanlara cevap verırsın bır yere gtmez gezmezsın ya da yalnız kalacagın bır seyler yaparsın... kıtap okursun muzık dınlersın karnının agrısının basının agrısını bahane bulur yıne de yalnız kalırsın dua edersın namaz kılarsın oraası da yalnız kalmak ıcın guzel bır yerdır hatta en guzelı... sabaha kadar odanda kendınle basbasa oturursun ertesı gun ısın yok dusunursun ve hatalarını gormeye calısırsın senı kıranları affedersın ve o aksamın sabahında bugun benım son gunum olabılır dıyerek ferah uyanırsın.
Kimssyi aramıyorum, haftasonu dışarı çıkmıyor gezip tozmuyorum, akrabalara gitmiyorum...
Sahil kenarında oturup dalgaların kıyıya vuruşunu dinlemek isterdim, belki biraz huzuru bulabilirdim
Kendi halimde birşeylerlerle uğraşırım.
İşe gidip gelir, evde tv izler sonra odama geçer kimseyle konuşmam.
Nette gezer, sonra direk uyurum.
Kısaca monotonluga vururum kendimi.
Kendimi yalnıza çekerim telefonları kapatır sadece sevdiğim akustik müziklerim ve ben.. Canım istediği zamanda telefonu açar normal hayata geri dönerim..
EİG için teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Evden cikmam , evimde sessiz sakin bir yerde tlf her daim sessizde , tv pek acmam zaten kafami dinlerim her zaman
hiçbir insan yalnız kalamaz alsında.. her zaman içinde iyi ve kötünün savaştığı bir ruh hali vardır..
açık sözlü ve dürüst olurum açık açık söylerim başkada bir şey yapmam
Neyse sakinim 😂😂😂
Uzaklaşamıyorum, en fazla kulaklık takar duymam kimseyi.
bu durumda dünya şartlarına istemeden ayak uydurmak zorunda kalıyorum..
Sessiz ve hicbirinden hoslanmiyormusum gibi davranırım ve genelde kısa cümleler grsmeler felan yaparım
Artık alıştılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar