Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gözlemler veya duyulmuş bilgiler vasıtasıyla kendi mantığımı kullanarak fikir yürütebilirim ama asla konu hakkında bilgili biriymiş gibi davranmam. Zaten konuya da bilgim yok ama şöyle duydum veya bilgim yok ama mantık yürütecek olursam... Diye başlarım.
Cevap
3Cevap
Hayır bilmediğim konuda konuşmam ben
Bilmiyorsam konuşmam.. karşımdaki anlayamayacaksa hiç konuşmam
Neden çok konuşmam gerekmesin bilgi konusunda kötü değilimdir. Karşındakinin anlama konusu kit oluyor bu yüzden daha az konuşuyorum denilebilir
Bilmediğim konuda konuşmam susarım kendimi durduk yere rezil etmeye gerek yok
Tam bi troll soru baska ise yaramaz bu birey esgaller
Anime izleyenlerin turkiyede %90i velet ve bu veletler karaktersiz ahlaksiz edepsiz terbiyesiz oluyuor. Ben bosuna anime izlemeyi birakmadim. Ha bu su demek degildir ki anime nin kendiisi boyle söyle yapiyor, sadece veleti esgallerin cogu boyle karakter meselesi ama cogu animeci karaktersiz oluyor
Ben tum demedim cogu dedim ve %90 u dedim farkindaysaniz
%90'ın velet olduğunu, %10'unda velet olmadığını bilmeniz Türkiye'de anime izleyen herkesi kapsayan bir yorum aslında. Çoğunluğun öyle olduğunu söyleseniz bile ben o çoğunluğa dahilmiyim değilmiyim bilmiyorsunuz. Muhtemelen anime izleyenlerin çoğunun söylediğiniz karaktere sahip olup olmadığını da bilmiyorsunuz. Muhtemelen bildiğiniz, gördüğünüz kesimin çoğunluğu söylediğiniz türde insanlardan oluşuyor ve siz de bu şekilde bir genellemede bulunarak Türkiye'de anime izleyenlerin çoğunun sizin tanıdığınız çoğunlukla eşdeğer karaktere sahip olduğunu varsayıyorsunuz ama bunun doğruluğunu kanıtlayabileceğiniz bir veri yok çünkü sadece bir tahminde bulunuyorsunuz.
Şu durumda siz bilmediğiniz bir konu hakkında konuşmuş olmuyor musunuz? :)
Siz bana cahil mi demeye getiriyorsunuz anlayamadım
Hayır, cahillik farklı bir şey. Ben genelleme yaptığınızı düşündüğümü söyledim. Genelleme yapmak kimi zaman doğru kimi zaman yanlıştır. Sizin yaptığınız genellemede çok fazla bilinmeyen var ve haliyle sizi bilmediğiniz bir duruma sürüklüyor. Siz de bilmediğiniz bir konu hakkında görüş belirtmiş oluyorsunuz. Bunun doğru olup olmadığını teyit etmek istedim sadece. Şahsınızı aşağılamak gibi bir niyetim olmadı, o yüzden sorularımı yanlış anlamayın lütfen :)
En kötü özelliğim bu 🤣kimse de anlamaz bir şey bilmediğimi o konuda
Evet herşeye bir yorum yaparım
Huyum bu
Bu ülkede insanların bilmediği bir şey mi var? Herkes konusur😂
Dolu😀
Sadece fikrimi söylerim o kadar
Bilmişlik tasladigim olur.
konuşmam yav
bilemedim bir konuyu konuşup rezil olmak hiç istemem valla derim bilmiyorum başka konu konuşalım
sen yapıyorsun herhalda xdjndks
Dinleyen yoksa konuşmam.
hayır dinlemeyi tercih ederim
Hayır
Hayir
Fikrimi soylerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar