- Anadan üryan olmasa da soyunurum dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
- havalar soğudu üşütürsünüz diyorum
- hem ne demişler kişi bilmediğin işi erbabına bırakmazsa ahmaktır

Açıkçası bilmediğim bir işe hemen soyunmam. Çünkü bilmediğim bir işte hem hata yapma ihtimalim yüksek olur hem de kendimi güvensiz hissederim. Ama bu “hiç denemem” demek de değil. Eğer öğrenebileceğime inanıyorsam, araştırma yapıp, sorular sorup, adım adım ilerleyerek o işe girerim. Yani benim düşünceme göre önemli olan bilmemek değil; bilmediğini fark edip öğrenmeye açık olmak.
Bilmediğim işe girmem sonra elimde kalır kırar dökerim falan uğraş dur masrafıyla şeyiyle ha zaten bunun rezil olma durumu da var evdekilere rezil olurum en son elektrikli soba tamiri videosu izledim çok zor geldi gittim yenisini aldım
Eveeet. Pandemide mutfak musluğu bozulmuştu yenisini takmıştım YouTube videosu izleyip. Biraz ortalığı ıslatmış olabilirim. Sonunu düşünmeyen kahraman olamaz.
Flankes sen daha genceciksin ama ben senden biraz büyük bir ablan sayılırım 🙂
Bilmediğim işe direkt dalmam ama tamamen de kaçmam 🙃
Önce izlerim sorarım okurum sonra ufak ufak denerim. Hata yapmadan öğrenilmiyor çünkü 😅
Ama can yakacak para batıracak işse orada dur derim, erbabına bırakmak akıllılık 😉
Kış tam kapıdayken yeni işlere girerken de montunu giyer gibi temkinli ol, önce ısın sonra dal 💼❄️✨
Cevap
5Cevap
Niye? Soyunmadan iş yapamıyor muyuz ahdhd
Yok soyunmak lazım 🤦🏻
Usta çatalı faciası canlandı gözümde jdh
🤦🏻 çatalsız usta mı olur
Becerememem durumunda çok büyük sıkıntılar çıkmayacaksa anasını bile ağlatırım sjdjfjf diğer türlü yapanı izlerim bir dahakine soyunurum ajdjfj
Elektronik aletleri deşmek yarısını kırmak yarısını sıfır gibi yapmak benim işim. Çarpılana kadar durmak yok yola devam
Ama süpürgemizi fişek gibi yaptım naberrrrrrr
Çok iyyim şu şarkıyı abartcaksın çabuk ulan benim ergenliğimdir hadi dinle
Şükür ulan
Girişiyorum çoğunlukla hdjfk abim bu yüzden bana FAZLA ÖZGÜVENLİSİN az temkinli ol canım kardeşim diyor jdjflg
Bildiğim işi yaparken bile dört beş kez düşünüp kendimi gazlayıp öyle yapıyorum bilmediğime hiç uğraşmam
Ya fotoğrafa yıkıldım adgjkjgdaagh
Yok, bilmediğim işe bulaşmam
Elimden geleni yaparım
8 senede 88 tane ise giristim 84’ü sıcti😂
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ hee çok önemli ya 🤦🏻
İnternetten araştırır şöyle bir efelenir yapamayınca inadımdan yapmaya çalışır yerime otururum
İşi ustasına bırakırım, herşeye burnumu sokmam.
Soyunmam gerekmeyen işlerde çalışıyorum genelde
Hiç sevmem hazırlıklı olmam lazım
bilmedigim bi sey yoktur
ilk gece öyle olacak mecbur
Hayır üşeniyorum
Hiç işim olmaz
Soyunmam
Hic bulasmam
hayır
Hayır
Hayır
Yiyemeceğim elma ağacının altına yatmam