Sağlık sorunlarınızı, travmalarınızı, sevgilinizle özelinizi, ailevi sorunlarınızı anlatıyor musunuz?

Her şeyi anlatırım
Bazı şeyleri anlatırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Herşeyimi anlatmam. Beni üzen, sıkan bir şey olduğunda onlar zaten anlar o zaman anlatırım. En derin sırlarımı kolay kolay anlatamam. Arkadaşlarıma güvenmediğimden değil ama ben anlatmak istemediğimden..
Yok ya... arkadaşa ben eğlenelim, gülelim, hoşça vakit gecireyim modunda bakıyorum.
Derdimi kendime anlatırım , duvara anlatırım, kediye anlatırım, gider yazar yazar çöpe atarim ama gidip de bir insana hayatta anlatmam..
İyi olur kıskanır, kötü olur içten içe sevinir. Ne yazık ki dört dörtlük güvendiğim kimse yok.
Peki arkadaslarin dert anlatinca ne yapiyorsun
Dinliyorum sadece , çok fazla fikir verip o insanın karmasına girmek istemem..
Çoğu insan da çözümünü biliyordur zaten.
Olgun bir kişiliksin..
Sağlıcakla kal 💕
Sendeee
Cevap
27Cevap
Arkadaşım yok maalesef gerçek hayatta. ama sanaldan güvendiğim olursa ve merak ederse anlatıyorum.
Türk kızlarının güzellik ortalamasını yükselten iki tane prenses görüyorum
Hepimiz güzeliz, teşekkürler 🤹♀️🤍
Ya evet ama siz ikiniz özellikle sen, yani sevgilin olmasaydı seni prensesim olarak atamak isterdim hayatıma 😂
Sadece güzellik için gelen gelmesin, tekrar teşekkürler 😅
Doğru diyorsun kalbinin güzelliği ve niyetin önemli, ama sonuçta önce görerek beğenir sonra içini tanımak karakterini tanımak istersin, ben seni gördüm beğendim, şimdi sırada karakterini tanımak istiyorum ama sevgilin var diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
Evet, sevgilim var.
Ben fotoğrafını görmeden sanal arkadaş olmuştum eskiden de ondan dem vurdum esprisine 😅
Dostca takip edebilirsin dilersen.
Haha yok ya teşekkür ederim güzel insan
Eskiden herşeyi konuşurdum, sana tavsiyem özel hayatın hakkında, annen baban kardeşin hariç en güvendiğin insanla bile konuşma. Zamanı geldiğinde tokat gibi gelir seni bulur o konuştukların :)
Bunu öğrenmene üzüldüm..
Sırrını mı yaydılar? 😐
Galiba en iyisi günlük tutmak..
Her arkadaşa her şey anlatılmıyor. Maşallah kızlarımıza..
Insanlaro tamimayla taniyamazsin. Ondan her seyi anlatmamak lazim.
Her şeyi konuşurum şu yorumlarda neden hep yaştan vurmuşlar genetik yapısı böyleyse ne yapsın saçma sapan şeyler
Queen 💕
🖤
Arkadaşlarımdan bugüne kadar hep kazık yediğim için, her şeyimi paylaştığım kişi genellikle annemdir, bazen de kız kardeşimdir.
Kanka bari resim koymayaydın bir soru için hesap gidecek şimdi 18 yaş altından 😂
Reşitim?
Hadi sen 18'sin diyelim yanındaki neden 18 yaş altı gibi duruyor tam kendine göre arkadaş bulmuşsun he 😂
Fotoğraf yeni değil belki?
Tabii ki kenddime göre arkadaş buldum. 30 yaşındaki bir kadınla mı arkadaş olacaktım? 😅
e yenisini koysana eskiyi ne yapalım Töbe Töbe
Ablamıza bir bardak papatya çayı ☕️
İkiniz de özellikle sağdaki fazla güzel değil mi.
Teşekkürler
Ben özelimi kimseye anlstmam. Günlüğüme bile heeşeyi yazmıyorum 😄
Her şeyi anlatmam bilmesi gerektiği kadarını bilir.
Kendime bile her zaman dürüst olamazken bir başkasına nasıl tamamen güvenebilirim ki? ~ ℳ
Herkese anlatamam tamamen benimsemişsem karşımdakini güven duymuşsam öyle anlatırım..
Özel şeyler hariç her şey özeli herkesin kendinin
Her şeyi anlatmam. Defalarca erkekler hadi ordan nasıl anlatırım. Erkek erkeğe yatakta sikildim
Ah şu arkadaşlar gizli kıskançlıklar gerçek aşka mani
Geneli öyle maalesef
Gerçek aşk o kadar büyük bir hazineki hiçbirlerim kıskanmayan onu kıskanıyor kız arkadaşlarda bilhassa🤔
Katılıyorum 😊
Yaşının 18 olduğuna emin misin 13 gibi duruyorsunuz ikinizde
Küçük gösteriyorum
her şeyimi bilen 2 kişi var birisi 16 yıllık kuzenim diğeri 4 yıllık sanaldan reel olduğumuz arkadaşım onun dışında kimse bilmiyor
Dudak buzen kızdan uzak dur kdj
Neden
anlatmam, çünkü saydıklarını hatırlamıyorum bile..
Neden böyle yapıyorlar
Özeller bnde kalır hep
hayır, şeffaf olmaya da gerek yoktur zaten.
Evet ama anlatmadığım noktalar var.
Her şeyi değil
Anlatamamak her zaman iyidir
Evet Cassie'm le konuşurum her şeyimi
Evet bir arkadaşım var herşeyimi bilir.
Herşeyi konuşmam
Var öyle bir kankam sırdaşım
konuşursan kullanırlar
Hayır anlatmam.
hiçbir arkadaşıma herşeyi anlatmam
hayır
Hiçbirseyi anlatmam.
özelim hariç evet
Her konuyu değil
Konuşmaya eğilimimiz var diyeyim
Arkadasim yok
Her şeyi konuşmam.
Belli kişilerle evet
Konuşmam her şeyi.
Herşeyimi anlatmam
Hayır anlatmam
Bs, i seyleri
Evet
soru neydi :d
👀
sağdaki lise platoniğime çok benziyor. kalbim aynı kızgın yağa atılmış buz gibi oldu
Zor bir durum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?