Selam, Karakter olarak nasıl bir yapınız var? Yakın arkadaşınızla her konu üzerinde konuşur tartışır fikir belirtir misiniz. Yoksa konuşmayacağınız veya tartışmaya girmeyeceğiniz konularda var mıdır.

Selam, Karakter olarak nasıl bir yapınız var? Yakın arkadaşınızla her konu üzerinde konuşur tartışır fikir belirtir misiniz. Yoksa konuşmayacağınız veya tartışmaya girmeyeceğiniz konularda var mıdır.

Yakın arkadaşımla her ama her konuda tartışıp fikir alabilirim hayatımın her anına müdahalesi bulunabilir boşuna yakın arkadaşım demiyorum bu kişilere ayrıca insanların bazen rasyonel düşünme yetisini kaybettiği durumlarda yakın bir arkadaşın duygu olmayan rasyonel düşünceleri çok işe yarayabilir
Arkadaşlarım ile her konuda tartışabilirim genelde ancak siyaset ve din konularına çok girme taraftarı değilim bu konular hassas konular ve sonu kavgaya kadar gider çünkü
Fazla tartışma ortamına girmemeye çalışıyorum ama benim de sınırım var başlarsam eğer bu seferde susmuyorum. 😀
Laftan anlamayan türde biriyse hiç işim olmaz.. Ondan var bitane..🤭
Rica ederim abla :) 🌺
Cevap
6Cevap
Bildiğim konuysa veya ortada bariz bir yanlış varsa tartışmaktan çekinmem. Belkide ben yanlış biliyorumdur...
İçe dönük bir insanımdır fazlaca duygusalım samimi olduğum kişilerle çok güzel eğlenebilirim. Herkesle her konunun da konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü insanlar bir şeye körü körüne bağlanmışsa kulakları tıkanmıştır ve karşısındakinin kalbini kıracak şekilde ileri konuşur ve çok ciddi olmadıkça aradaki samimiyetin bozulmaması taraftarıyım.
Her arkadaşımla her şeyi konuşmuyorum tabii ki. Kişiye göre değişebiliyor konuşmak istediğim konular ama yakın arkadaşımla bile konuşmayacağım konular var. Mesela siyaset konuşmayı sevmiyorum.
Bazıları ile hiç girmem çünkü kafa patlatiyorlar özellikle akp li arkadaşlarım 😀aramiz bozulmasın diye siyasi sohbete girmiyorum
Konuşmayacağım konular vardır onun dışında tartışabileceğim yapıdaysa karşımdakiler tartışırım.
Sanıyorum tartışmaya girmeyeceğim konular da mevcut.
Bilgim olmayan konuda tartışıp fikir beyan edemem. Susmak daha iyi.
Genel olarak evet tartışırım 😄 ama tatlı tatlı
Yakın dostumsa evet hemen hemen her konuyu patlasır konusurum
Bildiğim bir konu ise tartisirim fikir söylerim.. bilmiyorsam yorum yapmam
Her konuda tartışabiliyoruz. Karşıt görüşlü olsak bile sorun olmuyor aramızda.
Tabikiiii yoksa niye arkadaşımlar ki😅😅
Beklediğim cevap :D
🤜💕🤛
Evet
Seviyelı bir şekilde evet
Hayır tartışamam
Evet ama her arkadaşımla değil
Saygı çerçevesinde ise olabilir
Her konuda tartışmayız
Saygı çerçevesinde her konuyu tartışabiliyoruz.
Siyaset meselesinde tartışamam.
Hayır her konuda konusmam tabii ki
Çoğu zaman
Evet.
Evet her konuda konuşurum zaten konuşkan biriyim
Ayrıştırıcı konular konuşmam siyaset din gibi
Evet her konuda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?