Hiçbir şeye umudum yok ne yapacağım?

26 yaşınday bi genç kızım ama son 2 yılda her şey üst üste geldi çalıştığım firmada yönetici olacakken haksızlık ve mobbingle işten istifa ettm kursa gittm sağlık sorunlarm içşn doktorlara gittm umutluydm mutluydm ama şu an 2. yıldaym işşzim hala sağlık sorunlarmda nüksetti aile evinde sığıntıym ben evdeym diye annnem çalışıyor ve evlilik yolunda gittiğim adam beni aldattı ve başkasıyla evlendi arkadaşlarm gitti yalnız kaldm yaşıtlarm hepsi evlendi işleri oldu daha da anlatamadığım bi sürü şey var pişmanlkklarm var aile sorunlarm ise çabası 2 yıl içinde intihar etmeye bile kalktm dün Allaha isyan ettm öyle böyle değil benim sesimi duymuyon mu ne ladar yalnız kaldm görmedn mi ama ben hep sana gelmedm mi Allahm hep sana geldm ya sen karıncalarn bile sesini duyarsn benim sesimide duy artık beni hiç sevmedn benden razı olmadn mı daha ne kadae acı çekmem lazm ki yetmedi dayanamıyom artık dua etmehe sabretmeye gücm kalmadı benim sana kızıyom Allahm ama yine biliyom ki çıkış sensin Ama isyan etmekten kendimi alamıyom içim yanıyo bnö cayır cayır benm güzel günlerm yoksa al canımı dedm artık yoruldum

Hiçbir şeye umudum yok ne yapacağım?