Çok ibretlik bir video. Gördüğünüz kişi biyolojik bir kadın, trans erkek.
Dönüşümünden sonra ciddi bir depresyona girmiş. Çünkü kadın iken daha kolay arkadaşlıklar kurduğunu söylüyor ve ekliyor: Kimse bana erkeklerin bu kadar yalnızlık çektiğini söylemedi. Erkeklerde intihar oranlarının neden bu kadar yüksek olduğunu anladığını anlatıyor ağlayarak.
Aslında erkekliğin yalnızlığı beraberinde getirdiğini düşünmüyorum. Ama erkek olmanın da kadın olmaya göre bambaşka zorlukları var ve biyolojik bir kadının bu zorluklara ayak uydurması mümkün değil. Zira erkek ve kadın, cerrahi müdahaleyle birbirine dönüştürülemeyecek kadar farklı iki cins mahluk.
Bu insanlar, kendilerini karşı cins gibi hissettikleri için bıçak altına yatıp ameliyat olacaklarına, kendilerini oldukları gibi kabul edebilmek için psikolojik tedaviye yönlendirilselerdi şu insanın içini acıtan hâle düşmezlerdi. Bu kolektif delilik, bu üstü örtülü soykırım bu diyarlara sıçramadan sona ermeli…(alıntı)
Bu sitede bile bunun cevabı çok açık kızın biri uyuyamıyorum yazıyor 20 tane erkek görüş paylaşıyor senin soruyu kimse takmamış mesela biz erkekler olarak üzüntülerimiz ve acılarımız ile yalnız baş etmek zorundayız çünkü bizi 20 tane kız teselli etmeye çalışmayacak ilgi göstermeyecek
Erkeklerin yüzde 80 i a. msalak kanka hal böyle olunca aptal kızlşarın mesaj kutuları pencere dipleri doluyor Buda onlarda”(Aptal tayfa) aşırı bi ömzgüven oluşturuyor başka hiçbir açıklaması yok bu işin Yorumlar kasıklarından aldığı ilhamlarla konuşan canım dolu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çünkü kızlar seçer erkek seçilir.
Bu sitede bile bunun cevabı çok açık kızın biri uyuyamıyorum yazıyor 20 tane erkek görüş paylaşıyor senin soruyu kimse takmamış mesela biz erkekler olarak üzüntülerimiz ve acılarımız ile yalnız baş etmek zorundayız çünkü bizi 20 tane kız teselli etmeye çalışmayacak ilgi göstermeyecek
Erkeklerin yüzde 80 i a. msalak kanka hal böyle olunca aptal kızlşarın mesaj kutuları pencere dipleri doluyor Buda onlarda”(Aptal tayfa) aşırı bi ömzgüven oluşturuyor başka hiçbir açıklaması yok bu işin
Yorumlar kasıklarından aldığı ilhamlarla konuşan canım dolu
Karilarin yuzde 30luk 40lik kesime verdikleri icin erkekler hep sap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!