Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerde bu cag geregi degisiklikler var ama abartilan kadar da degil bence. Erkekler zaten boyleydi. Sadece kadinlarla erkekler daha fazla zaman gecirince farkeder oldunuz. Eskiden kizda, erkekte edep geregi, saygi geregi vs birbirine bakmazdi. Cogunlukla evlilik icin gorusulurdu. Karsi cins arkadas olayi zamanla aşıldı. Beraber vakit gecirdikce bazi huylari gormeye basladiniz sadece.
Tamam degisiklikler var ama erkekleri daha kapsamli tanimaya basladiniz sadece. Cogu huylari boyleydi. uzak durduklari icin farkedilmiyordu. Kadin erkek daha yakin olunca, sevgililer cok olunca, arkadasliklar kurulunca bunlar farkedilmeye baslandi.
Benim babamda trip atar, kuser, alınır. Hep boyleydi. 55 yasinda adam. Amcamla evli yengemde boyle diyor. O da 50 yasinda. Boylesi erkek cok yani. Belki kisilik, karakter meselesi. Zaten boylelerdi sadece simdi daha cok goze batıyor ve farkediliyor.
02 Yorumla- 1 yıl
Alınganlık cinsiyet değil tercih meselesidir. Bu ilgili şahısları ilgilendirir.
En İyi Cevaplar
1 yılÇünkü karşılarında, kendileri her şeyi yapıp hiç bir şey yapmamış gibi davranan bir nesil türedi. Kalp kırıp, yalan söyleyip, aldatıp, arkadan iş çevirip ve umursamayıp erkekten tepki alınca ben ne yaptım ki diyorlar. Hiç bir şey yapmadın durduk yere dellendik.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNeden alinganlik size mi ait bir sey? Kaba olsak neden kaba oldu alingan olsak neen alingan oldu siz kimsiniz erkeklerin ne olcagini karar veriyorsunuz ulan
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılKişilik meselesi ama kadınlarla kıyasladığın zaman kadınlar kadar alıngan değildir erkekler.
14 Yorumla- 1 yıl
O eskidendi artık erkekler bir iki trip bile çekemiyor en ufak şeyler yüzünden alınıyor küsüyor hatta kuruluyor yani işimiz çok zor
- 1 yıl
@paptya0077 trip çekemem ben de 🙃 trip atmak yerine düzgünce iletişim kurmak sağlıklı olan onu da yapamıyorsa uzak dursun bir zahmet
- 1 yıl
Erkekler anlamıyorsa kadın napsın ayrıca erkek dediğin sevdiği kadının nazını tribini çeker
- 1 yıl
@paptya0077 derdini anlatabilecek kapasitede değilse kadın erkek ne yapsın 🙃 sevgi anlayışımız çok farklı trip atmayı ben sevgi göstergesi olarak görmüyorum
1 yılkadinlar o kadar erilleştiki kendimizi gay gibi hissetmeyelim diye biz feminen olalim bari dedik.
11 Yorumla- 1 yıl
Sizz feminen olduğunuz için biz erillesmis olabilirzi birazcik
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHer adamla dalga geçilmez. Kimisi alınır, kimisi öfkelenir. Dişim geçer derken dişsiz kalabilirsin :)
21 Yorumla
1 yılerkeklik son 10 yıldır feminenleşmeye başladı. Gerçek erkek olanın karşına geçen kızlarda ay öküz diyip sırt çeviriyorlar. Tüm mesele bu
10 YorumlaBu s@lak s@lak hareketleri trip alinganlik vs kasıtlı olarak yapıyorlar bu arada...
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerden duygusallık beklerken erkeğin duygusu var alınganlık edince kırılınca duygusuz demi size göre lan her şeyi işinize geldiği gibi yorumlama konusunda üstünüze yok yemin ediyorum
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü erkekler artık değer verdiği zaman karşılık alamıyor artık bıktı tükenmişlik durumuna girdi iyice alınması normal
13 Yorumla- 1 yıl
O zaman doğru seçimler yapın sizde beyler
- 1 yıl
İşte siz kadınlar da diyorsunuz ya asik olmak istiyoruz diye bizde bizi seven kadını degilde bizim sevdiğimiz bizi sevsin diyoruz sizde olduğu gibi bizde sizde ondan kaybediyoruz
- 1 yıl
Bunun yerine işte kafa dengi birini bulsak hem arkadaş hem sırdaş hem sevgili olabilecek güvenilir birini bulsak sorun çözülecek ama hep aklınla hareket edemiyor insan kalbi de ister istemez seni sürüklüyor
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇünkü artık daha rahat kadın buluyorlar, sizin saçmalıklarınıza tahammülleri azalıyor. Kapiş?
15 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@aslıgurbu Yürü git, ağzımı bozdurma benim
- 1 yıl
Kadının doğası bu yani nereye kime gitseniz aynı şey işe rastlayacaksınız ondan dolayı bence adam olmayı deneyin belki o zaman karşı taraf sizi ciddiye alır ve saçma sapan şekil almaz ilişkileriniz ama kime anlatıyorum çoğunuzun işine bile gelmez erkeklik bitmiş durumda resmen geçmiş olsun hepimize ya
Cevap sahibi1 yıl@paptya0077 Terbiyesizleşme. Kadınlar şekilde de olduğu gibi o kadar bencil ve zeka fukaralığı içindeler ki yaşadıkları olumsuzlukları anlayacak basit neden, sonuç ilişkisini dahi anlayabilecek durumda değiller. Bu gidişle bugünlerinizi çok arar, erkeklerin kapısında aşk için yalvarırsınız
- 1 yıl
Ne saçma bir yorum bu öyle ya
- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılErkekler neden bu kadar alıngan oldu*
42 Yorumla- 1 yıl
Ewet bunu sonradan farkettim teşekkürler uyarı için
- 1 yıl
Rica ederim efenim
Erkekler naz yapalı nazın adı kapris oldu. Kırılıyorsada direk söylemelı sorun çözülmeli.
20 Yorumla
1 yılVaktiyle bir kadın yazmıştı yoruma. “Sevsin de dövsün” diye. Tüm kadınlar bu moda geleceksiniz bir gün.
00 Yorumla
1 yılKeşke onu odun odun diye zamanında tutturmadan önce dengeli olun diye deseydiniz
02 Yorumla- 1 yıl
Odun da iyi değil
- 1 yıl
Evet sarımsaklı pankek hanım
Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Erkeklerde dişil, kadınlarda da eril enerjiler fazlalaştığından beri roller iyice karıştı zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKıyamam ya bi tane ergen cocukla konusmus tüm erkekleri alingan saniyor
10 Yorumla
1 yılCinsiyet rolleri kaybolmaya başladığı için eskilerdeki "erkekler duygusuzdur" algısı da gidiyor haliyle herkes birbirine yaklaşıyor yani
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEskiden erkekler neden bu kadar odun ve duygusuz diye şikayet edilirdi. Size de bir şey beğendirilmiyor. Mükemmeli aramaktan vazgeçin artık çünkü hiç kimse mükemmel değil.
00 YorumlaRolleri değişmişiz gibi. Ota boka aliniyorlar minik prensesler.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Erkeği kadını yok ki, alınmak normal! 😅00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBiz alıngan olmadık, sizler çok duygusuz oldunuz.
00 Yorumla
1 yılAlıngan olabilir her insan lakin aşırı alıngan olmak da bir problemi kişiye göre değişir
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılBence regl oluyorlar ben şüphelenmeye başladım vghbvbb
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAlınganlık değil. Kadınların erkeklere yaptiğı zorbaliğa tepki gösterince alıngan zannediyorsunuz. Türk kızını gömünce hepiniz linç ediyorsunuz ama Türk erkeğine yapınca daha da zorbalıyorusunuz. Erkekleri aşağılayan nirçok hareketiniz var ağzını açsalar erkekliğine laf ediyorsunuz. Erkeklerin de duyguarı var etten kemikten insan onlar da robot degil
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılTribi de kadınlardan aldılar iyice feminenleşmeye başladılar valla
00 Yorumla
1 yılSiz kızlara nazaran o kadar değiliz sizin ki aşırı bisi
00 Yorumla
1 yılGünümüz saçma sapan cilveli hatunlarinin yüzünden...
00 YorumlaDuyguları değiştik sanırım artık. Ben hallederiz diye diye seyit onbaşı gibiyim 😏😒
00 Yorumlakızlar aynaya baksın bence:)) erkeklerden beş beterler
00 Yorumla
1 yılTriplerinizden gına geliyordur belki. Bu kadar stresli bir hayatta birde boş trip çekmeye kimsenin gücü kalmıyor.
10 YorumlaAbi erkek ya da kadın fark etmeksizin ilişkide bir denge olması lazim bence. Kadın asiri alingansa ve sürekli trip atıyorsa erkeğin de ona karsi böyle bir hakkı var diye düşünüyorum.
10 YorumlaErkeklerin ne olmasını istiyosunuz bana bi anlatsana.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEn haklı olduğumuz konu da bile Konuşmaya çalışınca haksız çıkıyoruz kadınlar manifaturadır !
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEn ufak eleştiriye gelemeyen kendini beğenmiş insanlar alıngan olur. Tanıma fırsatı bulduğum tüm kadınlar bu şekilde. Patavatsız olmazsanız neyin nerede söyleyeceğini bilirseniz
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılkimse alınganlık yapmaz.
1 yılDaha iki üç gün önce arkadaşımın sevgilisinden ayrılma sebebi ahshshsha. Erkolar ciddili prenseslesti
04 Yorumla- 1 yıl
@feri99 bir erkeğe neden erkek olduğu için saygı duyalım sen iyi misin?
- 1 yıl
Bak bacım şöyle anlatayım:
Erkekler öteden beri koruyan kollayan ve evin geçimini sağlamakla görevli hissettiler kendilerini. Yüzlerce yıldır. Bu kadar ağır sorumluluklar alırken de tabi çok duygusal çok kırılgan olma lüksün olmaz ve dedelerimiz de şimdikiler gibi değildi kolay kolay alınmaz incinmezlerdi...
Ama bu kadar ağır yükü erkekler taşırken yani dedelerimiz eşlerinden saygı görürdü tabi herkesin birey olarak hak ettiği saygının ötesinde bir saygı.
Şimdi bu yeni nesil de o yükleri yüklenmiyor ve yüklenmeye niyetli olan da karşılığında saygı görmüyor o zaman da kız gibi kırılgan olma lüksünü hissediyor
Trip sırası bizde 💅🏻
12 Yorumla- 1 yıl
Asko ya
Gizli Üye(30-35)1 yılAlıngan değilim. #net
13 Yorumla- 1 yıl
Reis öyle diyorsa 🙂
Cevap sahibi1 yıl@GereksizBilgi80 sensin reis diyip alınırmışım djsjsjsj
- 1 yıl
Aman diyim hocam 😅🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılSevdiğindendir o ya..
10 Yorumla Regl olmuşlardır sjsjssj
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı.
u 1 yılSizler de öylesiniz ama
10 Yorumla
1 yılŞımarıklastilar
10 YorumlaÇok şımarttik huy değiştirdiler xcxcx
10 Yorumla
1 yılHormonlarını değiştirdiler
11 Yorumla- 1 yıl
Nasıl?
- Kişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı.
1 yılSana adam gibi denk gelmemiş
10 Yorumla
1 yılBazı kızlar şımartıyor çünkü
10 YorumlaŞimdi kızlar neden bu kadar kaşar oldu
15 Yorumla- 1 yıl
Kaşar olduklarını nereden biliyorsun
- 1 yıl
Babaannende mi kaşarmış hıııı anladım
- 1 yıl
Annendemi öyle yoksa
- Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
1 yılDevir değişti ve olması gereken buydu.
10 Yorumla Çünkü kadınlar da erkekler de alınganlık yapabilir.
00 Yorumladişil enerjileri yükseldi
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPeşinden koştuğumuz için
129 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet erkekler koşmalı çünkü eril gibi davranmalısız
Cevap sahibi1 yılİlk önce siz kadın için çaba göstereceksiniz kadında size sevgisini gösterir zaten ilgilenirde
Cevap sahibi1 yılÇoğu öyle değil
Cevap sahibi1 yılBen mesela önemsediğimi hissedersem gerçekten güveniyorsam karşımdakine onunla ilgilenirim süprizlerde yaparım beni hakediyorsa
Cevap sahibi1 yılTabi kadın ve erkek eşit fakat erkek eril özellikleri kaybetmemeli
Cevap sahibi1 yılSen asıl ne demek istediğimi anlamadım
Cevap sahibi1 yılHayır ikiside eşit
Cevap sahibi1 yılBen diyorumki karşısındaki adam karşısındaki kadın için çaba sarf etmişse kadın ilgilenmiyorsa ona rağmen adam haklıdır çünkü adam nasıl ilgi gösteriyorsa kadında ilgilenmi tabi
Cevap sahibi1 yılBen sadece eril olduğu için erkeklerin önce adım atmasının düşüncesindeyim
Cevap sahibi1 yılBir erkeğin hislerinden eminsem güveniyorsam benim gibi hayatında biri yoksa kendini bir şey zannetmiyorsa elbetteki adım atarım hakediyorsa
Cevap sahibi1 yılKonuşurum ilgilenirim birşeyler ikram ederim
Cevap sahibi1 yılBeni tanımadan böyle şeyler düşünme ben egolu biri değilim zaten egolulardan hiç hoşlanmam
1 yılAlınganlıkla kalmayıp az daha regl olacaklar ya
00 YorumlaYetiştiriciliği eksik demekkki
00 YorumlaErkek gibi erkek kalmamış gay gibiler
01 Yorumla
1 yılDişil enerjileri arttı ondan
00 YorumlaEğitim ve annelerin evde söz sahibi olmasi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yıliste onu kimse bilmiyor
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yılkarakterleri oturmadığı için
00 Yorumla
1 yılPrenses olma yolunda bazıları
01 Yorumla- 1 yıl
🤙🤙🤙
1 yılHepsi aşko kusko oldu
21 Yorumla- 1 yıl
Hepsi değil
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kılıbık olanlar düşünsün
00 Yorumla
1 yılCidden x kromozomları ağır basıyor
10 Yorumla