Hayatınızda zorbalığa uğradınızmı hiç
zorbalığa uğruyorum ve artık hayata karşı umudum kalmadı gibi hissediyorum.
çok hassasım ve beri beni dokunsa ya da bağırsa ağlıyorum. bana akıl verin nolur
çok utangacım cevap veremiyorum onlara
Hayatınızda zorbalığa uğradınızmı hiç
zorbalığa uğruyorum ve artık hayata karşı umudum kalmadı gibi hissediyorum.
çok hassasım ve beri beni dokunsa ya da bağırsa ağlıyorum. bana akıl verin nolur
çok utangacım cevap veremiyorum onlara
Ooo çocukluğumda oturduğum mahallede gruplaşmalar oluyodu her sokakta ayrı gruplar herkes birbirine düşman kim kimi nerde yakalarsa direk mevzu, o zamanlar bakkala falan gşdşp gelirken beni tek yakalıyolardı elimdeki paraları alıyolardı zorla banada iki tokat atıp gönderiyolar falan sonra abi kardeş iki arkadaş var bizim sokakta tam bir bordo bereliler keşfedilmemiş yetenekler mk daha dayak yedikleri bi mevzu yok, okulun arkasına ağaçlara toplandık ben kendimi o çocuğa gösterdim arkaya doğru yürüdüm bunlar yine toplanıp geldiler sazan gibi aralarında uzun boylu biri vardı ben tekmeyi bunun göğsüne bi koydum nefesini verdi kaldı öyle robot gibi sonra bizimkiler ağaçlardan bi atladı film sahnesi gibiydi mk
İlkokulda yaşamıştım ama babam kollamıştı arkamı.
keşke benimde öyle bir babam olsa
Cevap
3Cevap
Akran zorbaligina ugramisligim vardır ama. buyutulecek bir şey degoldi çok çocuklar maalesef çok acımasız olabiliyorlar
Kardeşim bana cehennemi yaşattı. Evet. Abi ben değilim de o sanki.
ne yaptı anlatırmısın
Peki. Anlatayım. Çok sabırlı bir insanımdır. Karaktersiz kardeşim bundan yararlandı yıllarca. Yüzlerce kez fiziksel olarak sataştı. Sataşırken yanlışlıkla oldu diyip 4-5 kez kolumu kesti.2 kez sivri tornavidayı ve elektronik ölçüm aletini batırdı ve 1 kez hastaneye gitmek durumunda kaldım. Sırtımda askılık kırdı. Lise 1'e giderken kabloyla vurdu. Zaten bana tek zorbalık yapabilecek kişi kardeşim. Tam bir nevrotik karaktere sahip cahil bir megolaman.
Seni saglam bir dövsem duzelirsin
seni anneme söylerim anladınmı zorba hgfhfghfg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?