Bana gittiğim 3 farklı okulda oldu. Biri öğretmendi. Tahminimce umursamaz tavrım ve farklı karakterim onları tetikliyordu.
Evet uğradım
Hayır hiç yaşamadım
Zorba bendim ☠️
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana gittiğim 3 farklı okulda oldu. Biri öğretmendi. Tahminimce umursamaz tavrım ve farklı karakterim onları tetikliyordu.
Uğramadım ama zorbalık yapmak isteyenler oldu gerekli tepkiyi fazlasıyla gösterdim. Hayatta susarsan seni her zaman ezerlerde zorbalığa maruzda bırakırlar o yüzden nerede nasıl davranman gerektiğini ve kendini nasıl koruman gerektiğini bilmen gerekiyor..
Cevap
14Cevap
Uğradım ve karşılığını da verdim.
Hayır ya ama bi kaç kez maalesef çocukluk dönemimde zorbanın ta kendisiydim, en sonunda da arkadaş olmuştuk.
Asiri cok zorbaliga ugradim aile arkadas okul herkes gecirdi bana
eskiden saçlarım uzundu. karı diye dalga geçerlerdi.
Deneyen oldu, ama ilkokuldan beri ringde dövüştüğümü bilmiyordu...
Fiziksel değil de duygusal zorbalığa maruz kaldım
ilkokulda zorbalık yapmışlığım vardır. Arada aklıma gelir bu canım
ah ilkokul 1. sınıfta yaşamıştım.. küçük çocuklar çok acımasız oluyorlardı, tabii bunun sınıf öğretmenimin payı da var kendisi de bir o kadar zorbaydı
Ortaokulda ve lisede yaşadım. Allah birdaha bana ve kimseye yaşatmasın.
Bence zorbalığa uğrayanlar sadece garip garip takılanlar olur normal takılan birisine zorbalık yapıldığını görmedim hemde ilçemin en kötü okullarından birinde okumama rağmen
hala da ugruyorum
Benim de öğretmenim zorbalık yapmıştı bir kere ama hiç diğer öğrenciler yapmadı 🤛
ne yaptı öğretmenin
@BirBardakVideoOyunu hakaret
Hayır. Dalarım affetmem
Yok uğramadım
Uğradım, güçlendim..
ne yaptılar
@BirBardakVideoOyunu sınıf başkanı kız, beni dışlamıştı, oyunlara almıyordu. Sınıfta kimse benimle arkadaş olmadı
Hiç zorbalığa uğramadım
Bana bulaşan olursa bir güzel döverdim
Zorba Kurbandım
Her gün yüzlerce kez
Ugradim
ne yaptılar
Hayır hiç yaşamadım
Genelde hep dövdüm
Zorba bendim
Dokundurladmu
Ne gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?