Kişilik & Karakter Hiç zorbalığa uğradınız mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Lisede zayıfım diye epey zorbalığa uğramıştım gece aniden aklıma geldi jdxjns Güncellemeler+1 yıl Sınıfta tek zayıf bendim neredeyse Hiç zorbalığa uğradınız mı? Cevapla Lise Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Lisede olmuştur ama karşılık verdim hemen.. altta kalmadım hiç bir zaman. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sessizim kimseyle konuşmuyorum diye halbuki hpsinden nefret ediyordum Profildeki sen mısın sensen endiselenmiyormisun seni görüyorlar diye bi tek bende mi oluyor bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yo takmıyorum evet benim Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yok be sınav zamanı elime düşecekleri için el üstünde tutuyorlardı shshs 0 0 Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sadece sanal alemde psikolojik zorbalığa uğradım. 0 0 Yorumla
Inflaameess Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Askerde uğramıştım uğtaştıklarına pişman oldular :) 0 0 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben babasız büyüdüm uğramama seçeneği bende mevcut değildi. 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İlkokulda en yakın arkadaşlarımın annelerinden 🥲 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedenn Yorumla theastro +1 yıl İnan hiç bilmiyorum. Bu yaşıma geldim hâlâ sorguluyorum Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. İnsan zayıf diye niye zorbalık yapar ki anlamış değilim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Esmerim diye zenci diyodu arkadaşlar ama alınmıyodım gülüp geçiyoduk. 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yetimhanedeyken çok uğradım 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Lise 1 de çok çekmiştim 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Coook 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Lisede olmuştur ama karşılık verdim hemen.. altta kalmadım hiç bir zaman.
Sessizim kimseyle konuşmuyorum diye halbuki hpsinden nefret ediyordum
Profildeki sen mısın sensen endiselenmiyormisun seni görüyorlar diye bi tek bende mi oluyor bu
Yo takmıyorum evet benim
Yok be sınav zamanı elime düşecekleri için el üstünde tutuyorlardı shshs
Sadece sanal alemde psikolojik zorbalığa uğradım.
Askerde uğramıştım uğtaştıklarına pişman oldular :)
Ben babasız büyüdüm uğramama seçeneği bende mevcut değildi.
İlkokulda en yakın arkadaşlarımın annelerinden 🥲
Nedenn
İnan hiç bilmiyorum. Bu yaşıma geldim hâlâ sorguluyorum
İnsan zayıf diye niye zorbalık yapar ki anlamış değilim
Esmerim diye zenci diyodu arkadaşlar ama alınmıyodım gülüp geçiyoduk.
İlkokuldayken uğradığım olmuştu
Yetimhanedeyken çok uğradım
Evet uğradığım zamanlar oldu
Zorbalara karşı zorbaydım
Lise 1 de çok çekmiştim
Zorbalarim
Coook
Hergun her dk