Uzansan parmak uçlarınla dokunabileceğin biri, sonsuzluk kadar uzaksa sana, bu durumu kendine ya da başkasına nasıl anlatırsın?

Uzansan parmak uçlarınla dokunabileceğin biri, sonsuzluk kadar uzaksa sana, bu durumu kendine ya da başkasına nasıl anlatırsın?
Hem yakın hem uzak cümlesinin başka bir tanımı gibi bir durum. Bazen bir nefes kadar iki yanında olan insan yine bir ömür kadar uzak hissettirebilir bizlere. Bazen ise bir Okyanus kadar uzakta olan bir insan bir nefes kadar yakın hissettirebilir kendine. Bu tamamen kişinin bizleri hissettirdikleri ile alakalı.
Ben anlatmazdım yani kendi içime gömerdim durumu kabullenir ve hayatıma devam ederdim yani hiç umursamazdım diyebiliriz. çünkü bir şey eğer sonsuza kadar uzaksa zaten insan ona ulaşamaz ne yaparsa yapsın. ya da ulaşmak istemediği için uzaktır zaten.
Anlatmam içimde kalır. Ben öyle de mutlu olurum.
Aşk acısı mı çekiyorsun 😂😂😂
Aşk acısı çeker gibi bi halim mi var 😀
Yalnız canım o kadar yanmışki Ben aşk acısını unuttum
Afiyet olsun yedin mi😀
Şu pisliği yapmasaydın 😬
Cevap
2Cevap
Anlatmamayı tercih ederim, o kişi hissediyorsa hissediyordur gerisi önemli değil.. Keyifli akşamlar..
Bir şeyleri illa anlatmak zorunda değiliz ama gayet güzel anlatmışsın zaten “uzansam parmak uçlarımla dokunabilirim ama sonsuzluk kadar da uzak”
Kimseye bir şey anlatmam ya.
Bu cok büyük bir acı tarifi imkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?