Kalbimizde , olması imkansız olan biri varken başkasıyla birlikte olup bunu ona söyleyebilir miydiniz?

Yaklaşık 3 senedir sevdiğim , beni sevmesi için gerçekten tüm temiz duygularımla çabaladığım kız , onunla flörtten öteye taşıyamadan başkasıyla nişanlandı , tabi yaklaşık 1 senedir de kontak halinde değildik , buna rağmen hiç aklımdan çıkmadı , başkalarıyla denedim olmadı , arkadaş ortamımı değiştirdim , kafamı dağıtmak için girmediğim ortam yapmadığım bir şey kalmadı , ileride ne olur bilemem fakat bu gidişata göre aklımdan hiç çıkmayacak... Hal böyleyken, hayatıma yeni birini alıp uzun vadede düşünmek hatta evlenmek ne kadar etik olur? Ya da bu şekilde ölene kadar yalnız kalmak sizce aptallık mıdır? . O kalbimde olsa da artık hayatıma devam edip , mutlu olacağım birileriyle tanışmak istiyorum , hatta gerçekten çok dürüst ve düzgün birisi de var benden hoşlandığını farkettiğim , fakat aklımda başkası varken bu kızla konuşup ilerletmeye çalışırsam kendimi karaktersiz olarak göreceğim. Bu konuda gerçekten samimi düşüncelerinize ihtiyacım var.
Kalbimizde , olması imkansız olan biri varken başkasıyla birlikte olup bunu ona söyleyebilir miydiniz?