+1 yılKalbimde biri varsa ve olmuyorsa 2 3 ay zaman tanırım kendime sonra nankörün, gidenin yası tutulmaz diyip yoluma bakarım bi şekilde unuturum kimse vazgeçilmez değil o seviyorum sensiz yapamam diyenlerde başkalarıyla uyuyor bana seni unutamam diyen 2 gün sonra unutuyorken bi enayi ben miyim ha yeni birini belki kalbime alamam ama hayatıma alabilirim karşımdaki de kabul ederse zamanla olur hersey kimisi bunu etik bulmaz ama herkes bu kadar kalbindekine sadiksa ortalığın hali niye böyle kime sorsam hepsi aşkına eşkıya kimsenin gözü başkasını görmüyor vay anasını bi kalitesiz ben varmışım memlekette 😂 🙄😂😂
35 Yorumla- +1 yıl
Yoo o kadar haklısın ki yazdıklarında.. herkes almam yapmam diyo, ama yapan var görüyoruz.
- +1 yıl
Anlattıkları gibi olsalar keşke 😂
- +1 yıl
Keşke.. o zaman sevginin varlığına inanırdı insanlar belki 🙄
- +1 yıl
Belki.. 😊samimi insanlar ciksin hep karşımıza diğer türlüsü zorluyor.
- +1 yıl
Çok Amin 😌
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba değerli sağlıklı günler dilerim,
Elbette insan hayatı boyunca karşısına çıkan insanlardan bir takım etkileşimler içinde olabilir, bunun yanında bir bakış bir gülüş birazcık ilgi insanın hoşuna gidebilir. Çünkü insan hayatı boyunca neyin açlığını çekiyorsa onu gördüğü zaman onun peşinden gidecektir.
Bundan dolayı ki insanın gerçekten kalbinde birisi varsa gerçekten bir kadını seviyorsa etrafı bir sürü kadın da dolu olsa sadece onun yanında mutlu olacak sadece onun yanında yüzü gülecek sadece onun yanında içi kıpır kıpır edecektir, gerçekten kalbinde biri varken hayatına başka birini alabilen bir insan sevmiyor değildir.
Sadece karşısındaki insandan umudu kalmadığı için mutluluğu başka insanlar da arayarak sevgisini ve mutluluğunu başka insanlara yaşatarak onlarla birlikte olmayı tercih eder. Çoğu zaman mecbur kalmıştır bu duruma, mesela ben yakın zamanda buradan bir kızı sevdim kız hiçbir şekilde bana yüz vermedi aşka ve erkeklere güveni olmadığını hatta beni çocukta gördüğünü bile ima etti.
Baktım bana bu kişiden yar olmuyor onu sevmeme rağmen kendi kısmetime kapı açtım hayatımda kimse yok olur mu bilmiyorum ama birisini severken başka birini kalbini almak mümkündür, Çünkü bazen sizin sevdiğiniz sizi sevmeyebilir.
Bundan dolayı da yapacak bir şey kalmadığı için hayatınıza devam etmek zorunda kalırsınız.24 Yorumla- +1 yıl
Doğru karar ! Seni seveni sevmelisin bu hayatta.
- +1 yıl
Ben sevmeme konusundan bahsetmedim her insan sevgiyi hak eder bu zaten elimizde olan bir durum değildir. Çünkü sevmek elimizde olsaydı sadece bizi seven insanları hayatımıza almak isterdik, insan yine sevmeye devam edebilir kıymet vermeye devam edebilir. Burada önemli olan bu sevginin bir saplantı şeklini dönüşerek karşısındaki insana zarar vermemesidir.
- +1 yıl
Tamam işte çok doğru bi karar
- +1 yıl
Teşekkürler. Çünkü bazen her aşkın sonu birliktelik ile bitmese de arkanda güzel bir iz bırakmak önemlidir
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Sevmeye layık olmayanı hatırlayarak değerli etme. Dönmek mi istiyor, bir şans daha verme. Unutma; "sevgi yürekli olana yakışır."
Demiş Şems Tebrizi
Unutmak insana verilmiş en büyük nimetlerden biridir. Aksi halde yaşamaya devam edemezdik kötü olayların etkisinden kurtulamazdık.21 Yorumla- +1 yıl
👍🏻👍🏻
+1 yılYeni insanlarla tanışmak bence doğru bir stratejidir ama hayatına alma konusunda emin değilim
Birini silmeden diğerini sevebilir misin?
Bunu denemeden bilemezsin belki o kişi sana çok iyi gelecek ve iyi hayatıma aldım diyeceksin 🤷🏻♀️ Bence hislerimize biraz güvenmeliyiz bu konularda11 Yorumla- +1 yıl
Bence de iyi gelecek :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Kalbimde biri varsa başkası olmaz
15 Yorumla- +1 yıl
Olabiliyormuş
- +1 yıl
Helal sana o zaman :D
- +1 yıl
😃😃
+1 yılkalbimde birisi varsa..
hayatımda değilse bile..
o kalbimden çıkana kadar birisini hayatıma almak..
bence en başta kendime sevdama ihanettir..
kendime ihanet ederek başladığım bir ilişkiden nasıl bir mutluluk bekleyebilirim ki..
Velhasıl bu dediğin bende imkansız11 Yorumla- +1 yıl
Bence de ihanettir !
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayatımda olmayan insan gönlümde olamaz. Bişey ya biter ya biter. Bu konuda keskin bıçak gibiyim. Bulaşıkları tezgaha kaldırdım ama tezgahta dursun gibi bisey bu. Temiz Masada oturup kirli tezgaha bakamam. Kalkar o tezgahı da tertemiz eder, yeni yemeğe başlarim. 😂😂😂
16 Yorumla- +1 yıl
Trafooo 😃😃
- +1 yıl
Hahah Trafo öyle şey mi olur
- +1 yıl
Hahah yesss bendensin Trafo 😃
+1 yılZlo'nun kalbi bir kez sever birine bağlanır.
22 Yorumla- +1 yıl
Adamsın Zlo 💪🏻
- +1 yıl
teşekkür eder zlo :D
Bir gönülde iki kişi olmaz, iki koltuk olmaz. Olsa da oturamaz. Her iki sevgi de yalan olur. Birinin değerini bilmeyen, ötekin de değerini bilmez. Emanet aşk olmaz
13 Yorumla- +1 yıl
Olmaz ama oluyor
- +1 yıl
Olur ise bu işe idare etmek denir bence. Sen gönlünde taht kuracak, gönlünde taşıyacak bir erkek mi istersin yoksa yan cebinde taşıyan bir erkek mi? Tabiki de hayır diyeceksin.
Bir insanın hayatında iki kişi varsa çok seviyorum dediği kişi dahi geçicidir. Her zaman aklı diğerinde de olacaktır. Biraz ona sevgi, biraz da diğerine. Taa ki yedek ki kişi durumu anlayıp harap bitap ve hayatı kahrolduğunda da inan vebalini de alacaktır.
Bil ki o kişi yani erkek gün gelecek bedbaht olacaktır, terk edilecektir, yalnız kalmaya mahkum kalacaktır.
Gönül yıkanın ocağı tütmez. Tütmeyen ocakta da Aş pişmez, bereket olmaz. O vakit ne olur. Mutluluk ona da haram olur. Dersin ki ne zaman. Bu işler aceleye gelmez. Gün gelir Allah sopasını gösterir tabiri caiz ise.
İsteyen gönlünde iki taşısın beş taşısın. Karakteri neye müsait ise onu taşısın. Ama taşıyan Vebal taşır. Bu vebali taşımak ağırdır. Ölüm hak. Ömrünün sonları ona azap olur. İster inansın ister inanmasın. Kendi bilir. Biz bilmeyiz. - +1 yıl
Öyle..
+1 yıl1 kalbe aynı anda 2 kişi girer mi🙂
Ama sorunun detaylarını okuyunca evet diyorum. Sevdiğim hayatımda yok diye, ömür boyunca O nün hayaliyle yaşayacak değilim 🙂27 Yorumla- +1 yıl
Bi kalbe iki kişi sokan var. Ben sokamadım sokamam da.. Ama sokan varmış öğrendim 🤦🏼♀️
- +1 yıl
Hayatında 2 kişi vardır ama ikisi de kalbinde degildir 🙂 Birisi, kalbinin dışındadır, sadece hayatındadır... Diğeri, ise hayatında mıdır değil midir bilemem ama kalbindedir 🙂
- +1 yıl
Doğrudur demek ki o kalbe hiç girmemişizdir o zaman.. girdiğimizi sanmışmışızdır bu daha üzücü.
- +1 yıl
Belki de, sen o kalptesin... diğeri değil... bunu bilemezsin ki.
- +1 yıl
O kalpte olsaydık, başkası olmazdı.. değilmişim ki, başkası olmuş
- +1 yıl
O zaman o kalpten uzaklaşmanı tavsiye ederim... hiç arama, sorma...
- +1 yıl
Mecburen öyle yapıyorum :)
Bana göre şeyler değil bunlar. Kimsenin ahını almak istemem.
10 YorumlaGitmiş birini sevmek zararlı, o yüzden öyle durum varsa hatta başkası hayatına alınmalı. Gerçi o da sağlıklı değil ama çivi çiviyi söküyor 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Çivi çiviyi söksün bakalım :)
O beden o yükü kaldırmaz...
Belkide kaldırması gerekiyor bilinmez ki, senden giden gitmiş ve senin hayata bir yerden başlaman gerekiyor.14 Yorumla- +1 yıl
İşte yapan yapıyor, bi yandan seni sevdiğini söylerken çoktan hayatına başkasını da almış oluyor. Herkes yapmam etmem yazacak biliyorum, ama yapanlar kim o zaman? Nasıl yapabiliyorlar? Ben umudumu kaybedene kadar, kalbimden, aklımdan, dilimden o düşene kadar, kimseyi hayatıma alamam mesela.
- +1 yıl
Neden? Ben neden kendim olmak zorundayım? “seni seviyorum” diyenlere inancım zaten kalmayalım çok oldu.. biz niye oynamayalım? Seni seviyorum diyenleri kullanıp atmayalım? Neden?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAlırım ! Benim kalbim 3 oda 1 salon genis ferah ferah ohhh. d
13 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 😃 yok artık
- +1 yıl
Hol var bir de 😁
- +1 yıl
😅
Kalbinde gerçek anlamda biri varsa zaten ikinci kişiye yer yok demektir ki bu düşünce aklına gelmez gözün başkasını görmez kulakların başka ses duymaz olur. Başkasına lal aşkına da bülbül olursun ister istemez...
10 YorumlaÜniversitede var gönlümün Sultanı kalbimin sahibi ayrılınca bir daha kimseye yer vermedim veremedim veremem de onun olduğu yerde bir başkasının işi olamaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevdıgın ıle olamadıysan sevıldıgın yerde olacaksın
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle olacağız 😃😃
- +1 yıl
Belki de
- Aşk İlişkileri konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki veririim. Hayatta sevdiğin insan sana değer vermiyorlarsa seni seven birine o şansı tanı, zaten sevdiğini kaybetmişsin daha ne kaybedersin?
10 Yorumla Motosikletim var o kabul oluyor mu?
15 Yorumla- +1 yıl
Kabul başka motorsiklette yan gözle bakma :D
- +1 yıl
Olmaz bi kalbe iki Sevda :D sığmaz
- +1 yıl
Haha değiş
+1 yıl"Yeniden başlamak lazım bazen hayata, gidenin yerine yenisini koyarak, gelecek olana güven duyarak.." gelecek güzel günlere inanarak..
10 Yorumlaİnsanın kalbinde biri varken ikincisine yer yoktur. Eğer ikincisi yer buluyorsa demek ki birincisi kalpte değil söylemdeymiş
10 Yorumlabiz gönlü geniş insanlarınız dışarda kimseyi bırakmayız 😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Pis ya :D
- +1 yıl
Elbette beğendin mi 😃 gıcık şey
- +1 yıl
😃👊🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeler yaşadık neler yaa.
Belki bi umut unuturuz diyee.10 Yorumla Bir organ uzerinden yurursek kalbimde biri varken beynimde de biri olabilir.
10 YorumlaEğer dediğin gibi bırakıp gitmişse ve sevmemişse, kendime bir şans vermek isterim. Belki bana sevgi verip eski boş sevgiyi unutturur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılAlmaya çalışıyosun ama olmuyor.. Denendi ve başarılı olunamadı maalesef..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılKalbimde öyle biri varsa kimseye o gözle bakmam. Çünkü kalbim de o yer doludur demektir..
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 746 cevap paylaştı. Hiç almadım ama aslında almak gerekiyormuş bunu anladım
10 Yorumla
+1 yılTamamen teslim olmadan bir başkasını sevmen çok zor
10 Yorumla
+1 yılYaraya birini yara bandı diye kullanmak doğru değil
10 YorumlaKarışık işler, önce o kalbin arınması gerekiyor.. Ondan sonra bir hal çaresine bakılır
10 Yorumla
+1 yılhayır alamam.
hem kendime hem karşımdakine haksızlık olur.10 Yorumla
+1 yılBen sevince başka bir insanım hayır tabi ondan başkasını pekte düşünmem.
10 YorumlaYapamazsın. Evin üzerine ev sevgilinin üzerine başka bir sevgi besleyemezsin
10 Yorumla
+1 yılKalpte biri varken hayata alına biri o hayatın neresinde ne kadar olur muamma
10 Yorumlaasla o kötülüğü kendime yapmam.
20 Yorumla
+1 yılalırım. yaşam devam ediyor. hiçbir kadın, ömür boyu onu düşünerek yalnız yaşamamı sağlayacak kadar sevdiremez kendisini. açıkçası kendimi ve hayatımı daha çok seviyorum
10 Yorumla
+1 yıl🫀'de 1'i yokki bu? ya yanit vereyim.
11 Yorumla- +1 yıl
Tüh. 😅
+1 yılYapmadığımız şey değil
15 Yorumla- +1 yıl
Şaşırmadım
- +1 yıl
Laf sokunca rahatladınız mı bayan X
- +1 yıl
😅Haha çok bi keyif aldım ki, sorma
- +1 yıl
Anladım X
- +1 yıl
😅
- 00 Yorumla
+1 yılAlamam alanıda hiç anlamam tamamen kendini kandırmaca
10 Yorumla
+1 yılAlamam kalbimden atayım olabilir. Ama arkadaş olarak yeni kimseleri tanımayı denerim
10 Yorumla
+1 yılÖyle şey olmaz olamaz bu ilk başta kendi kalbine ihanettir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında yapmak gerekir ama ben yapamıyorum😒
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle de böyle de kaybeden taraf oluyoruz boşver :) yapma
Cevap sahibi+1 yılHaklısın yapmıcam 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl5 e 5 katan adamım ben neden olmasın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. unutmadan almam..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok len bu ne havaalanımı ınen cıkan bellı olmasın
10 Yorumla Bu durumu yaşamayan doğru cevabı veremez
10 YorumlaBen de kalp yok taş var 🤣
10 Yorumla
+1 yılO kadar karaktersiz degilim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Umudu iyicene kestiysem alırım.
10 YorumlaDönüşü yoksa evet alırım.
10 Yorumla
+1 yılUla yok insan olana göre değil o işler.
10 Yorumla
+1 yılBunun gercekten imkanı yok
10 Yorumla
+1 yılYapamam
13 Yorumla- +1 yıl
Yapana yapar mısın?
- +1 yıl
Nayır
- +1 yıl
🖤
Gizli Üye(25-29)+1 yılAklımdan çıkarsam da kalbimden çıkaramadım.
20 Yorumla
+1 yılHayır, alamam.
20 YorumlaYok kesinlikle almam
10 Yorumla
+1 yıloyle iş olmaz kamil koç mu yoldan ördek alıyorsun
10 YorumlaBen yapamam
10 Yorumlakalbim yok ki biri olsun
10 YorumlaAlamam
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır almam.
10 YorumlaAsla Alamam olmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler