Kalbimde başkası varken başka biriyle birlikte olunabilir mi?

Ben eski sevgilimi çok seviyorum yani 2 senedir ayrıldık ama onu cidden seviyorum canımdan çok seviyorum ama bu işin oluru varmış gibi durmuyor. 1 hafta once müşterisi olduğumuz kuyumcunun oğlu beni istedi. 1 senedir onun ilgisini hissediyorum ilk defa 1 hafta once ailesi ailemle konuştu. Çocuk tıp mezunu aynı zamanda kuyumcu beni çok seviyor ahlaklı üstelik tipi bile iyi. Normalde kabul etmeyecektim. Herkes bana bu çocuk hayatının şansı sana olan sevgisi bile yeter yani dediler çünkü çocuk cidden beni taparcasına seviyor. Bu birkaç gün içinde ona ve ailesine cevap vermem gerekiyor ya evet ya hayır ve ben kesin hayır diyecektim eski sevgilimle birlikte olmam %30 gibi bir ihtimaldi ama bugün eski sevgilimi avmde gördüm. Beni uzaktan gördü direkt yolunu değiştirdi öyle bir aceleyele değiştirdi ki duvara toslayacaktı. Bu hareketi ve yüz ifadesiyle cidden benden nefret ettiğini hissettim. Sadece nefret etmekle kalmayıp beni görmeye tahammül bile edemediğini hissettim böylelikle ona geri dönebilme ihtimalim %10a falan düştü. Bugün sabahtan beri düşünüyorum acaba kabul etsem mi belki o çocukla tanışsam birkaç kez dışarı çıksam severim ve unuturum. Bilemedim ne kadar doğru bir davranış acaba?

Ama şöyle bir şey de var sevemeyebilirim de bu sefer hem birini kendime boşu boşuna bağlamış olacağım. Işin içinde aileler olduğu için de evet dedikten sonra hayır demek zor olacak. Bir yandan yeni birine o kadar ihtiyacım var ki 2 senedir psikolojik olarak hiç iyi değilim kalbim çok çok çok kırık heleki bugün beni uzaktan görünce kaçmak için nerdeyse duvarın içine gidiyordu canavar miyim ben yani neden böyle kaçıyor çözemedim çok kirildim yani adam bana tahammül edemiyor

Kalbimde başkası varken başka biriyle birlikte olunabilir mi?