Ben eski sevgilimi çok seviyorum yani 2 senedir ayrıldık ama onu cidden seviyorum canımdan çok seviyorum ama bu işin oluru varmış gibi durmuyor. 1 hafta once müşterisi olduğumuz kuyumcunun oğlu beni istedi. 1 senedir onun ilgisini hissediyorum ilk defa 1 hafta once ailesi ailemle konuştu. Çocuk tıp mezunu aynı zamanda kuyumcu beni çok seviyor ahlaklı üstelik tipi bile iyi. Normalde kabul etmeyecektim. Herkes bana bu çocuk hayatının şansı sana olan sevgisi bile yeter yani dediler çünkü çocuk cidden beni taparcasına seviyor. Bu birkaç gün içinde ona ve ailesine cevap vermem gerekiyor ya evet ya hayır ve ben kesin hayır diyecektim eski sevgilimle birlikte olmam %30 gibi bir ihtimaldi ama bugün eski sevgilimi avmde gördüm. Beni uzaktan gördü direkt yolunu değiştirdi öyle bir aceleyele değiştirdi ki duvara toslayacaktı. Bu hareketi ve yüz ifadesiyle cidden benden nefret ettiğini hissettim. Sadece nefret etmekle kalmayıp beni görmeye tahammül bile edemediğini hissettim böylelikle ona geri dönebilme ihtimalim %10a falan düştü. Bugün sabahtan beri düşünüyorum acaba kabul etsem mi belki o çocukla tanışsam birkaç kez dışarı çıksam severim ve unuturum. Bilemedim ne kadar doğru bir davranış acaba?
Ama şöyle bir şey de var sevemeyebilirim de bu sefer hem birini kendime boşu boşuna bağlamış olacağım. Işin içinde aileler olduğu için de evet dedikten sonra hayır demek zor olacak. Bir yandan yeni birine o kadar ihtiyacım var ki 2 senedir psikolojik olarak hiç iyi değilim kalbim çok çok çok kırık heleki bugün beni uzaktan görünce kaçmak için nerdeyse duvarın içine gidiyordu canavar miyim ben yani neden böyle kaçıyor çözemedim çok kirildim yani adam bana tahammül edemiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, kalbinin böylesine karışık olduğu bir durumda gerçekten ne hissediyorsan onu yapman lazım. Eski sevgilinle ilgili duyguların çok derin ve taze kalmış. Bunu anlıyorum. 🔄 Ama aynı zamanda, kuyumcunun oğlu da sana büyük bir sevgi ve iyi bir gelecek vaadediyor gibi görünüyor. İlişkilerde her zaman bir garanti yoktur, ama belki de yeni bir sayfa açmak sana iyi gelebilir. 💖
Önemli olan yeni bir ilişkiye başlarken açık fikirli olmak ve kendi duygularını ve ihtiyaçlarını göz ardı etmemek. Eski sevgilinin tepkisi senin ruhunu incitmiş olabilir ama unutma ki önemli olan senin mutluluğun. 🥰
Küçük adımlarla ilerlemek, yeni biriyle tanışmak ve duygularını keşfetmek sana yardımcı olabilir. Kendine biraz zaman tanı, sevdiğin insanı hemen unutmak zorunda değilsin ancak kendi mutluluğun için en sağlıklı seçimleri düşün. ✨ Sen aşırı kıymetli birisin, bunu unutma! 💪😊