Çok tuhaf değil mi bir anda hissizleşebilmek? Daha önce yaşadınız mı bu durumu?

Çok tuhaf değil mi bir anda hissizleşebilmek? Daha önce yaşadınız mı bu durumu?

Evet hissizleşebiliriz tabi ki de. çünkü bazen öyle anlar gelir ki bir söz bir davranış insanı soğutmaya yeter. insan da o an hislerini kaybeder. bunun dışında genelde hayat boyu yaşadığımız acılar aslında bizi hissiz bir insan yapar daha çok. yani bu yüzden de gün geçtikçe hayal kırıklıkları yaşadıkça maalesef bende hislerimi kaybediyorum ya da kaybettiğimi hissetmeye başlıyorum. bunun çözümü de aslında kişinin sorunlarını biran önce çözmesi ve sevgiyi bulmasıdır. birde kimi seveceğinize ya da kiminle arkadaş olacağınızı da iyi seçmeniz gerekiyor
Çok doğru gerçekten...
Teşekkür ederim..
Evet, bir insana bir anda hissizleşmek mümkündür. İnsanların duygusal durumları ve davranışları oldukça karmaşıktır ve bu nedenle hisleri aniden değişebilir. Bu durum genellikle ani bir olayın sonucunda veya zamanla birikerek ortaya çıkabilir.
Örneğin, bir kişiye karşı hissettiğiniz duyguların aniden kaybolması, belki de bir hayal kırıklığı yaşadığınız ya da güven duyduğunuz bir şeyin yerle bir olduğunu hissettiğiniz bir olay sonucu olabilir. Ayrıca, bir insanın davranışlarındaki değişiklikler veya kişilik özelliklerindeki farklılıklar, insanların hislerinde ani bir değişime neden olabilir.
Ancak, her zaman bir neden veya açıklama olmayabilir. Bazı durumlarda, hissizleşmek kendiliğinden veya aniden olabilir. Bu durumda, insanlar hislerini yitirdiklerinde genellikle bir süre sonra tekrar hislerine kavuşabilirler.
Sonuç olarak, bir insana bir anda hissizleşmek mümkündür, ancak bu durumun nedeni farklı olabilir. Herhangi bir hissi kaybettiğinizde, kendinize zaman tanıyarak, hislerinize neden olan nedenleri düşünerek ve duygularınızı yeniden değerlendirerek bunun üstesinden gelebilirsiniz.
Çok iyi açıklamışsınız...
Eğer bir insana karşı gerçekten samimi olarak içten bir şey hissedebiliyorsan bunu bir anda kaybetmen mümkün değil. Bana göre yani başına kötü bir şey gelse bile bir insandan çok çabuk bir şekilde nefret edemezsin. Bunun için biraz zaman lazım. Soğukluk girdiği zaman zaten artık iş işten geçmiştir.
yaşadığın şey..
ne derece beklenmedik olunca ve beklemediğin kişiden olunca o yaşatınca
bir anda öyle olabiliyorsun
bıçak keser gibi soğuma geliyor bir anda
Bıçak keser gibi... Tam olarak evet.
Cevap
16Cevap
Bilmiyorum sadece öyle hissediyoruz sanırım anlık yani. Aslında hissizleşmiyorsun da biraz zaman geçince hislerin kaldığı yerden devam ediyo veya tükeniyor.
Anlık olan bir şey ama aslında hissizleşme durumu anlık oldu da öncesinde birtakım şeyler mi zemin hazırladı buna diye düşünmeden edemiyorum. İleride devam eder mi etmez mi bilemiyorum tabi...
Mutlaka, bazı şeyleri çabuk süpürüyoruz ya halı altına.. çıkıyorlar karşımıza hiç olmayacak zamanda..
Olabilir ya halının dışına çıkmış demek ki artık...🙄😂
evet yani herkesin bir karakteri
kabul etse de etmese de kırmızı çizgim dediği noktaları var
bazen yaptığı bir hata veya öğrenilen bir huyu vs alışkanlığı vs karakteri karşı da ki insanı buz kestirebilir
en basit örneğin bir hatunun mesajıma verdiği cevabı sildiğini gördüm
resmen öldü :D bende yazdığım yorumu sildim ve bitti ne his kaldı ne duygu
kısaca bu gibi benzeri şeylerle hissizlik gerçekleşebilir
Evet bazen insan kendinden bile utanıyor bu özelliği yüzünden ama bazen gerekeni yapmak lazım canımız yansada utansakta hayat kimseyi beklemiyor mecburuz hissizlesmeye özellikle bu sevgi konusunda sırf hoşlanıyoruz diye insanların hayatına dahil olmaya zamanlarını çalmaya hakkımız yok kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz bazen
Saniye sürmez.. 🤔 benimde çözemediğim bi durum.. kisinin bi haraketiyle her şey duman olabilir..
Veya bizde yanan anlık bir aydınlanma hissi...😂
Sıkça yaşadığım bir durum değil ama hissizleşebilirim. Yine de hissizleşmek istemem. Çünkü duygular hayatımıza renk katan tatlardır ☁️
Duygularını tamamen kaybetmek değil yahu birine karşı bir anda boşluk olmak...
Hee öyleli o zaman yorum yapamam yaşamadım çünkü
😂😂 Tuhaf bir his boş ver
cfhxgfcx
Hissizleşebiliyorum. Bu huyumu çok seviyorum. Hiç yokmuş gibi görmezden gelmeyi seviyorum ckskcnxj
Sanırım bana da yükleniyor bu özellik. 😂
Hiç bir insana bunu hissetmedim fakat bu his çok tehlikeli hissizlik. Artık o insan bitmiş demek duygu beslemeyecek kadar bitmiş...
Ben de bunun şaşkınlığı içindeyim doğrusu... Cümlelerini düşünüyorum şu an.
Çok defa affetmişsem evet. Birden buz keserim.
Birden buz kesme, evet...
Hayır, hissizleşemem. İnsanların her zaman hisleriyle bağlantılı olduğu konusunda oldukça inanıyorum, bu yüzden her zaman bir insanın hislerini anlayıp onları koruma ve onlara saygı göstermeye çalışıyorum.
Hissizleşebiliyorum maalesef bu durumu çok yaşadım.
Özellik tartışmalarda karşı taraf kendini haklı çıkartma çabasıyla yanıp tutuşuyor, benim dediklerimin zerre önemi olmuyorsa bir anda rüyadan uyanmış gibi oluyorum.
Bi anda olmuyor o. Yaptiklari birikiyor sen fark etmeden.
Olabilir evet...👀
Aslında bir anda hissizleşmiyor insan.. Arka planda olan bir çok şeyin birikmesiyle, biranda hissizleşiyorsun..
Aynen öyle...
Bir anda olmaz bunun için sebep gerekli aksi halde bana bunun nedenini sorar.
Hissizleşme durumu bir anda olabilir aslında da ben de bunun altında yatan nedenleri düşünüyorum. Fark edemediğim şeyler olmuştur belki de içimde, gün yüzüne çıkıyordur.
Olabilir evet...👀
Merhaba.
Evet yaşadım geçen yıl yanında bambaşka hissettiğim insan benim için sıradan biri oldu. Zaman her şeyi alıp götürdğ
Bu mümkün değil bence.. Sevgi varsa hissizleşmek diye bir şey yoktur.. İçinde bir yerde o sevgiden kalıntılar illaki olur..
maalesef yaşadım soğurum da o saatten sonra o kişinin adını ne ağzıma nede yüzüne bakarım
Hayır hissizleşemem bir anda. Hele ki değer veriyorsam bu mümkün değil.
Evet bu durumu bizzat yaşadım/yaşıyorum. Bir anda olmasına ben de şaşırdım ama oluyormuş demekki.
Bir insana his belirmeye başlamam zor olduğu gibi hissizlesmem de zor ama bana yalan söylerse zamanla onunla konuşmamak unutturuyo
Evet gunesli havada firtina kopmasi gibi
Like konusunda hizlisin sagol
👍
Bunda biraz agir kaldin iyisin deme
Yaptığı şeye bağlı.. Olabilir yani..
Oldukça hızlı bir şekilde
evet çok başıma geldi.
Evet
Evet yaşadım..
Hiç bir şekilde buz kesilmem seviyorsam
Tek bir harekete bakar.
Evet yaşadım bunu