Kişilik & Karakter GHP liderinin kim olmasını isterdin? gercekbudur2021 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Özgür Özel Emine Ülker Tarhan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç GHP liderinin kim olmasını isterdin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Kemal Kılıçdaroğlu 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence Bilal oğlan kilicdar kadar olmasa da reise çalışır reise calisamasa da chpye çalışmaz Bilal oğlan olsun kilicdari aratmasın 🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
_Katherina Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Keşke Emine Ülker Tarhan olsa. Cumhuriyet kadını. PKK'ya karşı. Tam bir chpli. 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence bir kadın geçmeli ATATÜRK sever E. Ülker Tarhan. CHP yi ancak o düzeltir. 0 0 Yorumla
Ylcn1903 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Artık CHP ye Atatürk cu birinin gelmesi lazım parti Atatürkçü likten çıktı Kemal Kılıçdaroğlu ile 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Mustafa Sarıgül 0 0 Yorumla
benbircezveyim Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı. yeminle iki kişi arasında kaldım yeminle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kemal Kılıçdaroğlu
Bence Bilal oğlan kilicdar kadar olmasa da reise çalışır reise calisamasa da chpye çalışmaz Bilal oğlan olsun kilicdari aratmasın 🤣🤣🤣
Keşke Emine Ülker Tarhan olsa. Cumhuriyet kadını. PKK'ya karşı. Tam bir chpli.
Bence bir kadın geçmeli ATATÜRK sever E. Ülker Tarhan. CHP yi ancak o düzeltir.
Artık CHP ye Atatürk cu birinin gelmesi lazım parti Atatürkçü likten çıktı Kemal Kılıçdaroğlu ile
Mustafa Sarıgül
Siyasetle ilgilenmiyorum.
GHP degil CHP yazcan ablasi :D
yeminle iki kişi arasında kaldım yeminle
İnce
Benide yapsalar yine kazanamaz :)
Hiçbiri
ince
İmamoğlu
Bilemedim