Gündem Ülkede kimi başkan olarak görmek isterdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ülkede kimi başkan olarak görmek isterdiniz? Yüce honos Islak tuvalet terliği Recep tayyip erdoğan Berat albayrak Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ülkede kimi başkan olarak görmek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
4206931 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Recep Tayyip Erdoğan başkanımızı seçecen tabi aga laubalilik istemem lan?ha eğer olmaz diyorsan Berat Albayrak beye de oy verebilirsin ama doğru olan cCc REİS cCc 'e verilmesidir oyların bölünmemesi açısından aga laubalilik istemem lan 😎✔👍 0 4 Yorumla falciiabinizgeldii +1 yıl Ben yüce honosçuyum aga Yorumla 4206931 +1 yıl şımarma olum herkes haddini bilecek oyların bölünmemesi için reise verecen Yorumla falciiabinizgeldii +1 yıl Banane ben başkan olarak yüce honos u ekonomi bakanı olarak 5. boyuttaki salihi içişleri bakanı olarak tuvalet terliğini istiyorum Yorumla falciiabinizgeldii +1 yıl Hem terlik ekonomi bakanı olursa dıj güçler bizi daha fazla kıskanır Yorumla
tecrubebılgı Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 70% +1 yıl canan kaftancıtunç soyerdemirtaşsezgin t. kulu 1 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 665 cevap paylaştı. tuvalet terliği bile uzun adamdan daha iyi yönetir ülkeyi 1 0 Yorumla
Ebr_12351 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Yüce honos tabii ki de😅O ölürse de ıslak tuvalet terliği geçsin başa 1 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Gündem konusunda 443 cevap paylaştı. Oyum sperm balinasından yana 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yüce honostan yana Yorumla AçarakŞah +1 yıl Çok kudretli bir aday aman tanrım kazanmamız çok zoerrr Yorumla
By_Barsss Takip Et Master Yaş: 33 , eic 73% +1 yıl Gündem konusunda 317 cevap paylaştı. Cem uzan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla
President-of-Ks Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben beşinci boyut salihi istiyorum 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Islak tuvalet terliği😎 1 1 Yorumla falciiabinizgeldii +1 yıl Yüce honosun yanında o da kimmiş Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yüce honos 😅 1 1 Yorumla falciiabinizgeldii +1 yıl Yüce honos bir tanedir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Recep Tayyip Erdoğan başkanımızı seçecen tabi aga laubalilik istemem lan?
ha eğer olmaz diyorsan Berat Albayrak beye de oy verebilirsin ama doğru olan
cCc REİS cCc 'e verilmesidir oyların bölünmemesi açısından aga laubalilik istemem lan 😎✔👍
Ben yüce honosçuyum aga
şımarma olum herkes haddini bilecek oyların bölünmemesi için reise verecen
Banane ben başkan olarak yüce honos u ekonomi bakanı olarak 5. boyuttaki salihi içişleri bakanı olarak tuvalet terliğini istiyorum
Hem terlik ekonomi bakanı olursa dıj güçler bizi daha fazla kıskanır
canan kaftancı
tunç soyer
demirtaş
sezgin t. kulu
tuvalet terliği bile uzun adamdan daha iyi yönetir ülkeyi
Yüce honos tabii ki de😅
O ölürse de ıslak tuvalet terliği geçsin başa
Oyum sperm balinasından yana
Hayır yüce honostan yana
Çok kudretli bir aday aman tanrım kazanmamız çok zoerrr
Cem Uzanı görmek isterim