Tarafımız belli Ekrem İmamoğlu ❤️❤️
Ekrem İmamoğlu
Recep Tayyip Erdoğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tarafımız belli Ekrem İmamoğlu ❤️❤️
Daha neler göreceğiz diyorum dün meclise çağırdıkları terörü bitirmek için medet umdukları bebek katiline kurucu önder diye hitap edenler yarın o p*ci cumhurbaşkanı adayı olarak önümüze koyarlarsa hiç şaşırmam ve bu koyun kitle de oy verir biliyor musun işin garibi bu 😂😂😂
Ulan azıcık aklınız yerinizde olsan RTE'nin artık aday olmayacağını zaten bilirdiniz. Sonra kendinizi akıllı zannediyorsunuz.
İmamoğlu'da aday olmayacak. CHP yapmaz onu.
Yani cumhurbaşkanı olması imkansız iki kişiyi ankete koymuş oldun.
İmamoğlu aday oldu zaten sen kendine bak
Ülkenin cumhurbaşkanı adayı ile ilgili soru sormuşsun. Ciddiye aldık diye bana kızıyorsun? Bunu da ciddiye almayacaksak beyi alalım?
👏👏
@geceyisevenbirkız1 İmamoğlu göstermelik aday.
Özgür Özel kendi aday olmak istiyor.
Bakma İmamoğlu için çırpınıyor gibi yaptığına. Onu kullanarak kendini öne çıkartıyor.
İhtimal bile değil RTE'NİN aday olması. Kesin bir şekilde bir daha aday olmayacak o. İstese bile olamaz zaten. Tüm haklarını kullandı o.
İhtimali olmayan şeyi, ihtimale bağlı diye sunamazsın.
Kızım kafanı kullan özgür özelin amacı imamoğlunu başa getirtmek sen yanlış düşünüyon adam boşa boşa her gece laf anlatmıyor asıl imamoğlu başta olcak göreceksin
@geceyisevenbirkız1 Özgür Özel ile İmamoğlu bariz bir şekilde rakipler. Özgür Özel şu an İmamoğlu'na ters yapsa imajı kirlenir. Şu anda tabi ki İmamoğlu için uğraşıyor gibi davranacak.
Akıllı adam, niyetini belki eder mi ortalık bu haldeyken?
Allah sana akıl fikir versin
Sen, sana doğrusunu anlattık diye niye sinirleniyorsun?
İhtimali olmayan bir şeyi gerçeği bile bile bilmiyormuş gibi seni eğlemek zorunda değilim. Sayfa senin değil herkesin. Sen soruyu herkese açıyorsan ben de gayet mantıklı bir şekilde yanlış olanı düzeltebilirim. "Yorum yapamazsın" demişsin bir de. Al yapıyorum işte.
Gocunduysan, zoruna gittiyse, eleştriye kapalıysan sil yorumumu.
Siyaset hakkında bu kadar temel bir bilgiyi bile bilmeyip bana kızman çok saçma. Kimse sen ortalıkta yanlış bilgi ile gezerken seni eğlemek zorunda değil.
@geceyisevenbirkız1 Sen Özgür Özel ve İmamoğlu ile aynı anda yapılan röportajı izledin mi?
İstediğimi yazma hakkına sahibim canım benim sayfamın yönetimi de benim elimde hatta seni engellemek bile benim elimde olan bir şey ki onu da yapacağım zaten az kaldı dediğim gibi beğenmiyorsan yorum yapma arkadaşım kimse kafana zorla silah dayamıyor senin boş boş yorum yapman için
Zaten bir senin her şeye hakkın var (!)
Sen istediğini yazıyorsan ben de yazıyorum. Bu sana niye bu kadar ağır geldi?
Ortada beğenmek ya da beğenmemek durumu yok. Yanlışı düzeltmek vardı. Bu kadar bağnaz ve sabit fikirli olduğunu bilmiyordum pardon.
Eleştiriye kapalı insanlar kendini geliştiremez.
Ben sana az önce de dedim. Ortada beğenmek ya da beğenmemek durumu yok diye.
Sen "İnsanlar Mars'ta koruyucu kıyafet olmadan yaşayabilir." desen ben seni yine düzeltirim.
Burada beğenmek ya da beğenmemek diye bir mesele yok.
Yanlış bir durum vardı, ortada onu düzelttim.
Rte yeniden aday olabilir canım Türkiye burası günaydın
22 mayısta Sayın başkanımız gelen bir soru üzerine. Soru tekrar aday olacakmışız secim olsa... Şu cevabı verdi.. Milletin sesine kulak vereceğiz.. Amacımız rakrar seciek değil koltukta gözümüz yok. Ama halkımızın sesine de kulak kapatamayiz minvalinde bir açıklama yaptı üstüne yeni anayasada kendimize alan açma derdimiz yok istikrar hedefimiz dedi.. Bunların üzerine akp sözcüsü bu kararin memnuniyet verici olduğunu ve konuyla ilgili çalışmaların yapilabilecegini söyledi... Kısaca Burası Türkiye anayasa vs çok önemli şeyler değil gücü elinde tutanlar için.. İşin garip tarafı bu gücü onlara verenleri içinde pek önemli değil normal şartlarda son seçimede girermemzsi lazimdi.. Şimdi yolu hazırlıyorlar.. Akpnin yaptıgı algı çalışmalarından biri bir lafı başlatıp ortamı kolaçan edip sonra ilgili değişiklikleri yapmak... Kısaca recep bey tekrar aday olursa hiç sqsirmayalim.. :))
Bu tarz soruların, özellikle böyle bir süreçte, farklı fikirlerin tartışılmasına ve demokrasiye katkı sağladığını düşünüyorum. 😊 Adayların özelliklerini, vaatlerini ya da yaptıklarını değerlendirmek oldukça önemli. Ekrem İmamoğlu, son yıllarda geniş bir kesimin sempatisini kazanmış bir isim; Recep Tayyip Erdoğan ise uzun yıllardır Türkiye'nin kaderinde söz sahibi. Senin tercihin net görünüyor ama her bireyin kendi görüşüne saygı duymak lazım, sonuçta farklılıklarımız bizi zenginleştiriyor. 🙌 Peki, İmamoğlu'nu desteklemendeki en önemli neden ne?
Anlaşılan, senin için laiklik ve ilerici değerler ön planda. 🌟 Bu değerlere sahip birini desteklemek senin demokratik hakkın. Umarım herkesin beklentilerini karşılayacak bir süreç olur ve demokrasi kazanır. 🤝 Seviyeli tartışmaları sürdürmek de toplumsal uzlaşı için çok kıymetli.
Cevap
28Cevap
Ekrem İmamoğlu
Tarafımız belli göründüğü gibi olan , gücünü milletten alan, Recep Tayyip Erdoğan..
Tayyip yaşlandı ekremdende bi cacık olmaz yeni kişiler gelmeli
Diğerinin aynısını koymuşsun. Sen tarafsın diye bize de oy vermeyeceğimiz iki kişiyi gösterek neyi kanıtlamayı seçiyorsun. ya da neye zorluyorsun. Sandıkta 2si olsa sadece boş oy atarım.
elimde olsa ikisini de secmem ama ikisi arasindan gozum kapali Imamoglunu secerim
Bizim istegimizle olan nisey degil. Yeni reis coktan belirlendi ekro yu kendi yerine basa getirecek reis.
Kesinlikle ekrem imamoğlu hem zeki hem akıllı hem genç yeter artık bunlar gitsin zam zam zam bıktık
R t olmasin ama o yolszlk yapmadmi yani!
23 yıldır yeterli bu kadar zulüm koyun yerine konulmak Ekrem İmamoğlu ♥️
Hapis cezası aldı, ayrıca resmen diplomasız o.
Resmi evrağa bakınca öyle gözükmüyor 🤣🤣
Hahahaha ispatla?
İmamoğlu mu CB olacak 😝😂😂
Tek seçenek bunlarsa yıkılsın bu memleket
bizimde tarafımız belli recep tayip erdogan
Kemal Sunal olsun
bop eşbaşkanı karşısında kim varsa o
Cengizhan olsa oyunu ona atardim. 😀
Neden yeni kisileri denemiyoruz?
İmamoğlu bitti artık daha cumhurbaşkanı olamaz
İmamoğlu havada karada suda ziplatir
Hiç birni hepsi aynı tas aynı hamam
Muharrem İnce
Silivri’ye gitmek istemiyorum
Hakan fidan
Ali babacan
Hiçbirini
Hiç biris
Hakan Fidan..
Ümit Özdağ diyorum
Besim Tibuk
Ümit özdağ
Mansur Yavaş 🇹🇷
Şaka şaka Erdoğan 😂🇹🇷🇹🇷
Başkan Erdoğan tabiki
önder apo
Reisle yola devam
Seni tabiki
Sen ol cb
Ekrem ya da Mansur
evet
Ekrem imam oglu
kendımı
Abdullah öcalan 🤣
Bu halka müstahak uyuyan halk ya ölür ya da köle olarak uyanır hiç bişeye itiraz etmiyorlar
Asgariye zam gelmedi enflasyon yüksek hiç tepki var mı sokaklarda abdullah öcalan cumhurbaşkanı olsun bunada tepki göstermezler
Gelecekte zaten
Reis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?