Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu, birkac sene Ülkenin agzina tam yapsin.

20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAdamlar karsimiza her secimde 10 tane falan adam dikiyor. "Secin ula bakalim.. onumizdeki 4 yil boyunca hangisi sizi miksin?" Bizim millette seciyor sömürgecinin memurlari icinden en begendigini.. Adamlar o memurun cok iyi miktigini gorurse 20 yil falan tutuyor o mevkide. Bizim akillilarda yorum yapiyor yaw bu adam bilmiyor mu boyle olursa ulkenin zararina falan diye. Ln adam zaten dunden biliyor ama ayaklanma cikarmadan bir halk en fazla nasil sömürülür onu yapmaya calisiyorlar. Ve sonuncusu cok basariliydi bu konuda. Adam gercekten hem ekonomist hem sosyolog😄
00 Yorumla
+1 yılMansur Yavaşı çok çok beğeniyorum umarım aday olur
07 Yorumla- +1 yıl
@ufaklık52 haberi at bakam
- +1 yıl
@ufaklık52 ne alaka link atacaksın
- +1 yıl
@ufaklık52 yalancıya bak ben hep belediyeye gidiyorum işlerim oluyor
- +1 yıl
@Klinsman06 bende inanmadım
Mansur yavas
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Gündem konusunda 26,6b cevap paylaştı.
u +1 yılakp hariç hepsi olabilir
00 Yorumla - Gündem konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki reisden başkası olamaz chp seloyu çıakrtcam diyor hdp ile aynı mansur cb olsa kimi bakan yapacak 1 tane adam yok chp de hepsi kılıçtar veya selonun adamları
31 Yorumla Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sağcı, faşist , yobaz , Rizeli, Trabzonlu, Samsunlu birisine değil cumhurbaşkanligi seçiminde, muhtarlik seçiminde bile oy vermem. Millet Tayyip demiş, Mansur demiş. İnsanlar iyice kafayi yemiş.
09 Yorumla- +1 yıl
hadi oradan lan dinsiz, imansız, putperest, açık açık İSLAM düşmanı gavurum desene. Bu topraklar 1000 yıldır İSLAM'la yoğruldu. Sizin batıl fikirlerinizle yönetilemez. senin kafan putlaşmış asıl, cahilkiye döneminden kalmışsın. Bir daha da muhafazar, dindar kesimi aşağılama; çok defa ödetirim, gavur oğlu gavur seni
+1 yılRecep degil de. Biri açiz ekmek bulamiyoruz derken abartmayin yaa dedigini duydum bide bu adamin milletin yaninda olmuşa hiç benzemiyor kendi menfaatlerindeler. Gunumuzdeki hiçbir siyasetçiyi de sevmiyorum. Anca vaatler hangileri hangisi gercekleşti? Ve artik Türkiyede yaşamak istemiyorum milliyetçi bi insanim geçmişime kendi tarihime karşi asla saygisizlik yapmadim ama fark ettimki bu ulkedeki çogu insan gorgusuz, saygisiz cahil cühela.
00 YorumlaMansur Yavaş Cumhurbaşkanı
Ümit Özdağ zafer partisi iktidar
Parlamenter sistem geri dönüyor
Mülteciler gidecek
İnşallah hepsi 2023 Haziran'da olacak kaldı 361 gün00 Yorumla
+1 yılBu adam mükemmel bir karaktere sahip. Geçmişte yapılan tüm usulsüzlükleri ortaya çıkarmaya yemin etmiş biri.
00 Yorumla- Gündem konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılMansur amcam istemiyor, Ümit Özdağ ı takip ediyorum bakalım neler yapacak
10 Yorumla
+1 yılSelahattin Demirtaşa tiklayanlar ya yanlış tikladiniz ya da kafanız yerinde değil?
10 YorumlaGündem konusunda 765 cevap paylaştı. Eerdoğan tabiki ayrıca Mansur tam bir balon Ekrem gibi
10 Yorumla
+1 yılBurdakilerin en zekisi demirtaş ama cb olmasını istemem. Mansur, ekrem, kemal, meral ıvır zıvır. Benden daha zeki olmalı cumhurbaşkanı
07 Yorumla- +1 yıl
@ufaklık52 ben bir yerin başına gelsin demiş miyim? Demirtaşın Türkçesi senden iyi. Okuduğunu anla önce
- +1 yıl
@ufaklık52 tamam ufaklık hadi naş
- +1 yıl
@ufaklık52 benim ufaklıkla oynasana biraz
Rte en iyisi mansurculara söylüyom mansur olamıcak çünkü o belediye başkanı
20 Yorumla
+1 yılOylar bana ülkeye en büyük kanal İstanbul projesini yaparım Hataydan Sinopa kadar kanal yaparım
00 Yorumla
+1 yılHala bu adama oy veriyorlar ülkeyi ne hale getirdi hiçbirine hakkımı helal etmiyorum
115 Yorumla- +1 yıl
Kim putperest
- +1 yıl
Çok a haber izliyorsun knk
- +1 yıl
Eski yönetimden bahsediyorsun bunlarla kendini avutma ülkenin topraklarını yabancılara katarlara satılıyor biraz da bundan bahsedelim bence
- +1 yıl
Dalga mı geçiyorsun senin gibi ahlak dersi verenler namaz bile kılmıyor çoğu ben puta tapmıyorum ahlaksız adam zaten senin gibi böyle geri kafalılar yüzünden ülke bu halde
- +1 yıl
Anca böyle geçiştir kuranı kaç kere hatim ettin gelmiş dinle yönetilsin diyorsun ilk önce kendin örnek ol din dersi vericeğine
- +1 yıl
Sende mi solcu cehepelisin ılgın? Bende seni dindar sanardım adama geri kafalı demişsin. Antalya ve İzmir aynı zaten bende ne bekliyorsam
- +1 yıl
Ne alaka ya hiçbir partiyi tutmuyorum ben ülke batsa hala bu adama oy vericeksiniz galiba ülke batıyor zaten malum partiye oy vermeyen dinsiz mi oluyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılTayip olmasında kim oluyorsa olsun Atatürkçü biri olmasını çok isterim
120 Yorumla- +1 yıl
şiii
Cevap sahibi+1 yılolsun
Cevap sahibi+1 yılefendim Deliyimbendeliyim
Cevap sahibi+1 yılTayip dediğinde ağzına sağlık diyorsun ötekilerine putperest diyorsun bende tayibi sevmiyorum sevmek zorunda da değilim
Cevap sahibi+1 yılülkeye bir yane katkısı yok ki erdoğanın ülkeyi sattı atatürk ün yaptğı ne varsa sattı
Cevap sahibi+1 yılşimdi bir şey derdim bende sana
Cevap sahibi+1 yılsanada lazım onlardan senin cebine tarak ötekilerine de...
Cevap sahibi+1 yılBen Atatürkü seven birini istiyorum
Cevap sahibi+1 yılyeni maaşını duydun mu tayibin 141 000 tl
Cevap sahibi+1 yılAtatürkün yaptığı ne varsa hepsini sattı
Cevap sahibi+1 yılbir şey de o yapsın o niye yapmıyor sensin kör uzatma tamam millete yararlı bir şey mi yapmış hastane yapmış hasta Nu vreau să fiu în grup
Cevap sahibi+1 yılzarar vermişse dişarıdan niye alıyor üretsin üretemiyor mu ne bok yapmış acaba
Cevap sahibi+1 yılhastane yaptı hasta garantili köprü yaptı araba garantili bir de tutturabilse sayısını yol yaptı kesin o da garantilidir
Cevap sahibi+1 yıl1 tane fabrika mı kurtutturmuş
Allah tekrardan nasip eder inşallah. RTE🇹🇷
21 Yorumla
+1 yılTek şansımız Mansur Yavaş.
10 Yorumla
+1 yılDemirtaşı tercih ederim. Zeki , ilkeli ve dürüst.
05 Yorumla- +1 yıl
@ufaklık52 trollcük
- +1 yıl
@ufaklık52 troll olmak ahlakını , şerefini , onurunu ve tüm değerlerini birkaç kuruş için satmaktır.
Rte diyenler çıkışa gelin olm
023 Yorumla- +1 yıl
Daha adayınız bile yok ve hala akpye oy atacak çok insan var
- +1 yıl
terör örgütlerine, abd başkanına, yahudi lobisine, avrupa ülkelerine teslim olmayı, eşcinselliği teşvik etmeyi de mi zeka parıltısı sayıyorsun? yazık sizin zihniyetinize. Aklınız sıra ERDOĞAN ve İSLAM düşmanlığı yaparak Atatürk'ü mezarında mutlu edeceğinizi mi sanıyorsdunuz?
- +1 yıl
Ya koyun abi yine başladınız boş boş konuşuyorsunuz evet biz bunları zeka parıltısı sanıyoruz var mı diyeceğin yaptığınız bi b*k yok sadece Kemalist olan bireyleri ve gençleri ezme derdindesiniz neyse hadi gitmenize yakın son kez eğlenin bari :D fazla da yormayın öğrenciyim şu eğitim sisteminden ve ülkeden kurtulmak için ders çalışıyorum hayırlı günler
- +1 yıl
Yeni nesil olup da çok var akpye oy atacak. her şey ekonomi para değil
- +1 yıl
Askeri şeylere bak milliyetçi ol biraz
- +1 yıl
Ya abi ben hafızım arapçam da var bende bir zamanlar kapalıydım ve kapalı okumakta zorlandığım kadar hiçbir şeyde zorlanmadım sen hâlâ kapalıların çok mutlu huzurlu mu okuduğunu zannediyorsun yoksa kulaktan dolma bilgiler ile mi konuşuyorsun, cidden haliniz çok üzücü ben ve üstelik ben boşa okumuyorum bu ülkede ki cahil bireylere az da olsa birşeyler katmak için çabalıyorum ama ülkede ki bireylere bak.
- +1 yıl
Açılıp saçılmişsin solcu kemalist olunca yazık kafana
Gizli Üye(30-35)+1 yılRecep Tayyip Erdoğan Reis
21 Yorumla
+1 yılTayyip Erdoğan
30 Yorumla
+1 yılHâlâ %17 oy var mk kafayı yicem
110 Yorumla- +1 yıl
chp de 1 tane türk mansur koca ülkeyi yönetemez %99 u hdp den karma bi parti o yüzden reis seçielecek gene
- +1 yıl
@Deliyimbendeliyim yönetir mk ne zaman şans verdinizde beceriksiz olduğunu gördünüz. Beb aslında Ümit Özdağı istiyom ama zor
- +1 yıl
güzel kardeşim bir zat o zaman sana oy vereceğin daha doğrusu ülkeyi yönetir dediğin adamın mensup olduğu partinin 2. numarasının yani Engin Özkocun açıklamasını hatırlatayım arat bulursun teknoloji çağındayız.. diyor ki Engin Özkoç Ekrem veya Mansunurun aday gösterilmesi ihtimaline karşılık ; Cumhurbaşkanı kim olursa olsun seçildiği gün tüm yetkilerini bize devredecek ve yeni sistemde tıpkı eski cumhurbaşkanı gibi sembolik bir makam olacak Cumhurbaşkanlığı ve Cumhurbaşkanı.. yani işin özü senin ülke yönetecek diye verdiğin oy keriz oyu olacak kafayı yeme diye anlatıyorum
- +1 yıl
@Birbucukacılıadana hahahah ulan size saygı bile duymuyorum arap sevdalılarıı..
Bide uzun uzun yazmış kendide inanmış dediklerine😂 Neyse istediğini söyle ezileceksiniz az kaldı çok azzz - +1 yıl
Birader sen ger. zekalı mısın? embesl embesl konuşup ona buna saldıracağına aç da söylediğim şeyi araştır kendinden gör üstelik ben RTE ye hiç oy vermedim şimdiye kadar vermem de gtnden element uydurup ne diye insanlara sallıyorsun?
- +1 yıl
bmbok bir nesilsiniz kuşağınıza skayım araştırmaktan okumaktan öğrenmekten aciz şımarık küstah bmbok bir nesilsiniz
- +1 yıl
@Birbucukacılıadana Bu kuşak sana iyi yedirecek şimdiden afiyet olsun mk çomarı
- +1 yıl
@Deliyimbendeliyim mansur da putperestin, rüşvetçinin biri
- +1 yıl
@ufaklık52 mansur mhp li aday gösterilmeyince halka hizmet etmek için mecburi chp yi seçen halk insanı
+1 yılMüge Anlı 👱🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılCem uzan
10 Yorumla- Gündem konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılMansur
00 Yorumla Allahparator Fatih Sultan Kerim.
00 Yorumla
+1 yılMansur Yavaş
00 Yorumla
+1 yılÜmit özdağ yok mu
09 Yorumla- +1 yıl
Putperestler bazı sözde müslümanlardan iyi sanki
- +1 yıl
Kim milliyetçi o gelsin o zaman şeriatçıdan iyidir yine
- +1 yıl
Irkçı değilim ama ülkemde sığınmacı istemiyorum. Her şey rayından çıktı. Bu mu milliyetçilik? İyice karma bir topluma döndük. İstemiyorum elin ecnebilerini görmek. Bana rahatsızlıktan başka bir şey vermiyor. Benim din kardeşim değiller zaten bu da iyice zoruma gidiyor. Siz kardeşseniz sınır şehirlerinde birlikte yaşayın. Ben güzelim memleketimi, güzelim kültürümü elin soytarılayla kaybedemem.
- +1 yıl
Hayır. Barbar, hatta hayvandan farksız olmaları zoruma gidiyor. Nefret ediyorum bu yüzden hepsinden. Neye inanırsanız inanın banane ama elin hristiyanı toplum içinde sizden düzgünse tabiki onu sevicem. Beni ilgilendiren dini değil ki, kişiliği..
E veya maçoğlu
00 Yorumla- Gündem konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılMansur yavaş
06 Yorumla- +1 yıl
saçmalama
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
chp yi kılıçtar değiştirdi adı chp sadece mansur gelse bile konu mankeni gibi kalır ortada
- +1 yıl
Haklı olabilirsin ama başkasının siyasi desteğine müdahale etmen ne derece doğru. Bak zerre sevmem siyaset konuşmayı sadece sorduğuma cevap versen kafî
- +1 yıl
yok sende aKIL
- +1 yıl
Sorumun cevabı degıl ama olsun sağ ol
- Gündem konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılKendimi
00 Yorumla
+1 yılSeni
00 Yorumla
+1 yılKendimi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTerörist 6lı masaya oy yok