Kemal Kılıçdaroğlu
Ekrem İmamoğlu
Hakan fidan
Mansur yavaş
Bayraktar
Ümit özdağ
Meral Akşener
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hakan Fidan bilgi tecrübe deneyim devlet adamlığı ve Nitelikleriyle sollar. Ama Fidanın güçlü bir hitabet örneği sergilediğini görmedik. Kitleleri gaza getircek bir konuşma yapabilirse bir gün O zaman rahat fidan derim.
Bayraktar şu an ankette önde onunla başlamak gerekirse kendisi teknoloji ile uğraştığı için masum biri gibi görünüyor şu anda. Mansur Yavaş ise halk gözünde artık yok denecek düzeyde. Ümit özdağ bakan olabilir fakat şahsi bir adaylık süreci olacağını düşünmüyorum.
Cevap
7Cevap
Ekrem İmamoğlu
Sence İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu ideoloji açısından arada bir fark var mı? Tabi İmamoğlu daha genç daha çok oy alır orası ayrı ama ben görüsleri açısından soruyorum
bayraktar olur seçimim
ama inş kayınpederine benzemez
Kemal istifa AKP de tahtından insin Ekrem yapabilir mi bilmiyorum ama Mansur olsa süper olur
Ümit Özdağ'ı isterim.
Ben şok oldum ankette kk mansurdan sonra en ćok istenilen kişi çıktı hemde 2023 sonuçlarına rağmen hala kk diyorlar 😱
Bu halk iflah olmaz
Doğru
Ümit Özdağ ile Mansur arasında gidip geldim
Fatih ERBAKAN yüklenecek bu yükü 2028 de
Kollarını kıpırdatman yürüyen mi
Yürüyen merdivene ters binmektense kollarını kıpırdatmasın daha iyi. Kolları kıpırdasa ne olacak zeybek mi oynayacak
leblebi kafalıyı savunmadım ki zaten. Evrimsel olarak yürürken kolları sallamak dengeyi sağlıyor o yüzden şey ettim.
Rahatsızlığı olabilir ya da yapısaldır bilmiyorum. Bize kafası çalışan siyasetçiler lazım
"Zinayı yasaklayacağız" diyen birinin kafası pek çalışmıyordur be abi. Nasıl yasaklayacaksın, milletin yatak odasına bekçi mi dikeceksin?
Sokak ortasında parkta bahçede halka açık olan yerlerde yasaklayabilirsin zaten. Evde ne b0k yiyorlarsa yesinler. toplum ahlakını bozacak eylemlerin yasaklanması gerekiyor. Daha reşit olmayan kadın çocuklarla doldu memleket
"Zina" kelimesini çok fazla esnetebilirsin ama. El ele tutuşmak bile yasak olabilir.
O kadarını bu ülke kaldırmaz kardeş. cinsel teması kaldırabilirler güçleri yeterse.
Değişmez bu saatten sonra
Kemal hala bir seçenek mi 😀
Fatih
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?