Ben arkadaşıma böyle bir şey söylesem ne alaka oğlum der. 😂

Ben arkadaşıma böyle bir şey söylesem ne alaka oğlum der. 😂
Evet çok nadir de olsa diyorum ama bunun için alınmayacak biri olması lazım yani mesela karşı cins arkadaşa seni seviyorum arkadaşım dediğimiz zaman egoları oluyor ya cevap vermiyor ya da geçiştiriyor veya yanlış anlıyor. bu yüzden de genel de benden büyüklere bunu derim yani iyi ki varsın şekilde. seni seviyorum demek illa aşk anlamında olmasına gerek yok zaten kişi çok iyi anlaştığı güvendiği ve zor zamanında yanında olan aynı zaman da sevdiği arkadaşına da seni seviyorum arkadaşım diyebilir bunda bir sorun görmüyorum ben
Demem demiyorum. Öyle bir ilişkimizde yok zaten. Özleştik diyorum kahveye gel diyorum ya da yoldayım kahve yap diyorum. Bunlar sevgi sözcüklerine eş değer olabilemez mi acaba 🙄
Cevap
23Cevap
Evet söylüyorum, sevdiğim arkadaşlarıma söylerim.
Demem ben hissettiririm...
Onlar desin ben demem 😏
Açıkçası kardeşim benim öyle çok fazla bir arkadaş ortamım olduğunu söyleyemem genel itibarıyla şunu dile getirmek isterim ki artık insanların samimiyetinden bile şüphe eder hale geldim, Yani dün güvenip canım ciğerim güzel arkadaşım dediğiniz kişi belli bir zaman sonra öyle yüzünü gösteriyor ki hani derler ya insanların asıl kavgada yüzünü göreceksin diye tamam benim de hatalarım söz konusu olabiliyor dört dörtlük bir insan değilim dengesiz hareketlerim söz konusu olabiliyor ama ben artık hiçbir insana kolay kolay seni seviyorum diyemiyorum.
Ne yazık ki insanların sevgisine tam anlamıyla güven duyamıyorum, O yüzden insanları hayatınızda fazla anlam yüklemeden yaşayınız güzel günler dilerim.
##AdaletinHukumdarı
Bunu yanlış anlamayacaksa eğer söylerim ama eğer içimde yanlış anlar diye bişey geçerse söylemem
Evet söylüyorum oda bana söylüyor. Ben sevilmeyecek kız mıyım
Diyorum. Güzel yüreklere seni seviyorum diyorum onlar da tabi ki iyi ki diyerek cevap veriyorlar 😊Tüm güzel yürekler iyi ki varsınız sizleri seviyorum..
Evettt çok seviyorum fırsatım oldukçada söylüyorm 🤍
@uzaydakitirtil Seni seviyorum canımcım iyi ki varsın 💞
Yaaa güzellik, sen de seviliyorsun. İyi ki varsın. 💙
Yok hayır bu cümleyi kurmuyorum ama hissettirdiğimi düşünüyorum. Seni seviyorum, sevilen insana söyleyebileceğim bir cümle benim için. 😄
Ben derim pembeliler söyleyebilir ama herkese söylemek tarzım değil çok samimi içten dürüst olanlara...
Öyle dimdirek demem şu 🫶🏼 kalp emojisini elimle yapar "kalp sana" derim 😂 söze gerek yok hatta direkt kalp yapıyoruz elimizle
Ben sadece aşık olduğum birine bunu söylerim ya da yeğenime benim için herkese söylenebilecek bir cümle değil.
Ben söylesem, noldu prizin yanında mı uyumak istiyosun derler😂
Öyle ha deyince diyemem ama çiğ köfte alırım 😌😏sevgiyi dile getirmenin güzel bir yolu
Seni seviyorum demem ama seviyorum lan seni diyorum. 😃
Söylediğim zaman ben daha çok seviyorum diyor sonra kavga ediyoruz
onlar arkadaş demem böyle şeyler dostlarıma söylerim ama
O sevgiyi karşı tarafa göstermiyorum sonra bi yerleri kalkıyor..
Sana Kurban olurum ayni anlamda bence onlar beni anlıyorlar hshsjshs
Dediğim birkaç kişi var. Hem beni yanlış anlamayacağına güvendiğim hem de hak eden.
Söylerim ya şu iki kelime hiç zorlamadı beni bugüne dek
Eve, Barış seni seviyorum acaba sende beni seviyor musun?
Bunu denesem yanlışlıkla öpüşmeye falan başlarız gerek yok 😂
Normalde demem hatta Anneme kardeşime vs hiç demedim…ama Bir kişiye dedim şu yaşıma kadar
o da çok yanlış bir insanmış. Mahvetti beni
Evet, derim. Arkadaşlarıma sevgi cümleleri çok kullanırım, mizacım da böyle. Bunlar kız tabi ki...
Samimiyetime bağlı ve gerçekten seviyorsam sevdiğimi söyleyebiliyorum bu konuda çekinmem.
Çok sevdiğim bir arkadaşımsa sölemem ama sevdiğimi anlamıyorsada embesil dir doğum gününü kutlarım derdini dinlerim dışarı çıkalım dediğinde asla kırmayıp çıkmışımdır
O arkadaşımın motoru oldu yakın zamanda ve bir kez aramadı kendisini 6 yaşımdan beridir tanıyorum çok zoruma gitti günlerce ağladım bir motor için beni sattı şu an motorlu tiplerle geziyo dahada seviim değil onun ben ta a*k
Diyorum arada mutlu oluyorlar hepimiz sevgi topu oluyoruz
Erkeklerde zaten normal gelmiyor ama kızlar birbirine diyor
Arkadaşa da diyemezsek ölelim
Hem cinsimse derim. 🙂
İyi ki varsın he derim genelde
Haha yok söyleyemiyorum 😄
Demem. Sevdiğimi hissederler zaten
En yakın kız arkadaşıma diyebiliyorum
Derim. Seviyorum seni derim çokça…
Ben derim ya seviyorum çünkü
Diyemiyorum ya garip karşılıyor erkekler
herzaman derim.
Derim tabii ki
Utanırım benn çok nadir söylerim
Evet seviyorsan sevdiğimi dile getiririm
kız arkadaşlarıma neler neler söylüyorum 😂
Derim bunda utanılacak bir şey yok
Çok yakın olduklarıma derim🥰
Hayir sevmiyorum cunku
Evet derim. Sadece söylem eksik kalabilir.
Diyorum tabi ki
Seni seviyorum
Evet derim
Evet
Hayır diyemiyorum maalesef
Diyorum
Söylerim 😊
Diyorum
gey zannederler : )
Söylemek gerekir
Yok la djdjs
Biz kankamla diyoruz djddjdk