Ben bakımsız ve dağ ayısı gibiyim neyse simdi bildiğiniz gibi günümüz kızları bakımlı ve güzel yani artık ulaşılmaz oluyor kızların hepsi onlarca kişi kızlara yazıyor herkes kızlarla konuşmak istiyor erkeklerse belki o kadar uğraşırsa belki olur şimdi diyelimki ben evlendim 5 yıl 3 yıl sonra VS o evleneceğim kişi Allah bilir kaç kişiyle gezmiş olucak ben bunu bilemicem ve belki şu an bile geziyor bunu asla kabul edemem ben neyse arkadaşlar ben bakımsız mutsuz olarak yaşıcam artık kimse bana demesin tavsiye falan ben asla bir kıza gidip teklif edip o kızın egosunu tatmin etmek istemiyorum kimse kusura bakmasın neyse tavsiyesi olan varsa doğru tavsiye yazsın?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sana senden başka kimse yardım edemez.
Yardım istemiyorum zaten böyle yaşıcam sadece bu durumu yaşayan var mı diye sorayım dedim
Saçma bir bakış açısı bence. Kızın egosunu tatmin etmek vsvs. Kafanı değiştirmeni tavsiye ederim. Hayat güzel
Doğru diyon hayat güzel işte bende onu diyorum niye gidip ben bir kıza teklif edip onun egosunu tatmin edeyimki yüzde yüz reddedicek bakış açım saçma diyorsun sende sorun var, dostum sen reddedilmek istiyorsan aynen devam et
kız arkadaşım var zaten de. Olmasa da bu kafada olmazdım. O reddederse başka kız buluruz aw. Dünyanın sonu mu? Reddedildiğin senaryoyu düşün, en kötü ihtimalle bulunduğun konumda olursun yine, zaten kaybedecek bir şeyin yok. Ama ya reddetmezse?
Ben ya yalara falan bakamam valla yani teklif etmek zoruma gidiyor zaten süreli evdeyim hiç hayatım boyunca bir kızla tanışmadım kızda yok etrafta dışarı nadiren çıkarım çıktığım zamanda zaten milleti kızlarla gezerken görünce moral bozukluğuyla yürüyorum anca
Kanka kendine masturbatör veya realistik manken al o zaman? Neden kız arkadaşın olmasını istediğini de anlayamadım. Bunu değerli kılan şey zaten ihtimaller. Çok yanlış yoldasın söyleyeyim, şu an konfor alanın rahat geliyor olabilir ama ağır depresyonlara girer manyak olursun. Kendini zorla sosyalleştir bence.
Yanlış yolda değilim dostum aslında sen ve diğer erkekler yanlış yoldasınız herkes kızlara teklif VS ederken kızlar iyice ulaşılmaz oluyor
Ben hiç bakım yapmam mesela saçımı kesmem iğrenç gözükürüm sakalımıda VS diğer bakımlarıda
Dağ ayısı gibiyim mutluyum bir kızın karşısında kendimi küçük düşürmem ve kızlar bakımlı ve güzel artık beğenmşyorlar kolay kolay kendimi beğendirmek için 40 taklamı atayım asla ölürüm daha iyi
Hahsjdj kendini öyle avut o zaman. Bu biyolojik bir gerçek. Erkeği kadın seçer, sen de kendini beğendirmeye çalışırsın. Bu rekabet insanlık tarihi boyunca böyleydi, yeni çıkan bir şey değil. Gelecekte yok olacak da değil.
İyi o, zaman siz yapın ben yapmıcam kendimi rezil etmicem sen şimdi sabah kalkınca üstüne başına özen gösterip çıkarsın evden ne zavallıca
Ben kız arkadaşım yokken de bunu yapıyordum. Kendisine saygısı olmayan insan kendine özen göstermez. Birine yaranmak için yapmazsın yani. Birinin seni sevmesi, düşünmesi, sarılması, kafalarınızın uyuşması, muhabbet etmeniz nasıl zavallıca olabilir. Asıl tatmin bu bence. Ayı gibi yaşayarak değişimden ve konfor alanından çıkmaktan korkuyorsun. Hangimizin hayatı zavallıca acaba. Ben istediğim an senin ezik yaşamını taklit edip o şekil yaşayabilirim, sen istesen de benim hayatımı yaşayamazsın (bu gidişle). Umarım bu zevkleri sen de yaşarsın, iyiliğini istemesem bu kadar uzun uzun laf anlatmaya çalışmazdım, emin ol.
Hiç bşr zaman sevgilim olmayacak biliyorum ne acı ama ne yapayım elimden ne gelir bakımlı olup kızlaramı yürüyecem nerde kızlar ben göremiyorumda milletle dışarıda eğleniyorlar bende anca mal gibi evden çıkıp izliyorum sen ne demek anlamazsın benim yerimde olsan şuanki gibi düşünemezdin emin ol
sen kafanda kabullenmişsin olayı. Durumu tersine çevirmek istemiyorsun, belki istiyorsun ama bunun için yapman gereken şeyleri yapmak istemiyorsun. Birçok kişi senin durumuna düşmüştür ama önemli olan her düştüğünde yeniden çıkabilmek. 2 yıl önce senin gibiydim, yaklaşık 1 yıl kadar sürdü; intihar etmeyi bile düşünüyordum. Şimdi ise çok mutluyum, senin de mutlu olmanı isterdim ama en başta yazdığım yorumda bitiyor olay. Benim sana söyleyebileceklerim bu kadar.
Tamam peki çok basit bir soru kızı nerde bulucam kız yok ki ortamım sadece hep evdeyim
Kız yok nerde kız
Senin sorunun kız değil. Başka sorunların var, depresyondasın, zannediyorsun ki kız arkadaşın olursa her şey düzelecek. Hiçbir şey düzelmeyecek, kızı da hayattan soğutacaksın. Sen bakımlı olmak gibi insani bir olayı bile kız düşürmek için girilen çaba olarak görüyorsun. Kafanı değiştirmen lazım. Kız için değil, kendin için. Özeleştiri yapacak olursan sen de fark edeceksin ki kız olsan kendin gibi ezik ve zayıf psikolojiye sahip biriyle birlikte olmak istemezsin. Alınıp gücenebilirsin ama durum bu. Kimse sana şunu şunu yap hayatın düzelecek diyemez, kendin bulacaksın bunları.
Ben depresyonda değilim ya
Yazın dışarı çıkıyorum ya milleti görüyorum herkes sevgilisiyle gezsin bense anca mal gibi yürüyeyim sen böyle bişey yaşamadın tabii sen sevgilinle gezip tpzup hayatını yaşıyorsun güzel yaz günü evde kalan benim
Normal erkek arkadaşın var mı?
Yok
şu an sadece akşama kadar tek yaptığım üni sınavına hazırlanmak başka bşşey yapmıyorum
Onada çalışmasam kafayı yerdim
Ama üniversiteye bile gitsem milleti sevgilisiyle görmemek için bırakırım
üniversitede olur rahat ol. Özellikle iyi bir üni iyi bir bölüm kazanırsan rahatsın.
Olmaz üniversitede kızlar havalı diyorlar
senin kadar olumsuz bir insanı hayatında kimse barındırmak istemez. Ben iki mesaj yazarken bile kanser oldum. Nasıl biliyorsan öyle yap abicim, ne karın ağrısı bir adammışsın.
Ya şimdi sen bana neden gerçekleri söylemek yerine teselli ediyorsun peki ben onu anlamıyorum
Gerçek şuki kızlar havalı ve egolu hiçbirini beni istemez ve kolay kolay beğenmez onlar bakım yapınca güzel oluyorlar VS ama ben ne yapsam boş
Öyle kanka haklısın. Vazgeç. Sen de yalnız öl yani nolur ki. boş ver.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!