Güzel yaz günlerinde yaşıtlarım hepsi sevgilisini alıp gezip eğleniyor gençliğini yaşıyor bense evdeyim artık intihara karar verdim sizce doğru düşünüyormuyum 1 senedir saç sakal kesmiyorum mağara adamından farksızım 1 aydır da evden çıkmadım hava almak için bile ne yapmalıyım yardım edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSelamlar,
Bu bir kız arkadaşı olmayan erkeklerin önemli bir bölümünde gördüğüm yanlış bir bakış açısıdır. Erkeğimiz kendine bakmaz, ne kılık kıyafetine ne de yaşam tarzına özen gösterir ama okulun ya da sosyal ortamının en bakımlı, havalı kızını gözüne kestirir. Ancak burada aradaki büyük uyumsuzluğu kabul etmeyen erkek “beni beğenen böyle beğensin” diyerek bu bahaneye tutunur. Ancak hoşlandığı kız belki de evden çıkmadan saçlarıyla bir saat uğraşan, giyeceği şeylere karar verip kıyafetlerini bir gün önceden hazırlayan, kendine çok iyi bakan bir kızdır. Ve erkeğimiz sıfıra yakın bir bakım ile o kızla beraber olabileceğini düşünür. Dolayısıyla en sonunda bu erkekleri kimse beğenmez ve çok uzun bir süre kız arkadaş bulamamaya devam ederler.
Bir erkeğin amacı kendi potansiyelini en üst düzeyde kullanabilmek olmalıdır. Yani kendi olabileceği en iyi versiyonu olmayı hedeflemelidir. Bu yüzden ortaya büyük bir gayret ve özen koymalıdır. Güzel olan ve çevredeki erkekler tarafından çok talep gören bir kızı kız arkadaş olarak istemeden önce sende mevcut olan özellikleri en iyi şekilde geliştirmelisin.
Kız arkadaşın var mı? sorusuna yok cevabını vermende hiçbir sakınca yoktur. Ancak bu ay kız arkadaş bulmak için kaç kızla şansını denedin sorusuna sıfır yanıtını veriyorsan ortada çok büyük sorun vardır. Sen evde otururken hayallerinin kadını kapıyı çalıp içeri girmeyecek. Çevrendeki kızlarla hoş muhabbet denemelerine girip, bu kızlar arasından sana karşı ilgi işaretleri gösterenleri bir yerlere davet edip aranızdaki ilişkiyi doğru hamleleri yaparak sevgililik ilişkisine dönüştürmelisin. Unutma şansını deneyip değerlendirmediğin her şansı aslında kaybetmişsin demektir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılGençlik; sevgilini koluna alıp gezmek, ya da gezmek değildir sadece. 60 yaşına da gelsen eşini koluna takar yine gezersin. Gençlik dediğin şey 30,40,50 yaşlarına yatırımdır, ileride çocuklarına, torunlarına anlatabileceğin güzel ya da tecrübe kazandığın anları yaşadığın dönemdir. dahada anlatılabilir bana göre böyle.
Senin şu an yaşadığın durum gençliğini yaşayamamak değil bence içini bilemem ama bir insanın evde olmasına rağmen aynaya baktığında kendisi için öz bakımını yapmaması, hava almaya çıkmaması vs bunların psikolojik ve yalnızlık olduğunu düşünüyorum. Eğer yalnızsan bir tavsiyem, kendi başına eğlenmeyi kendi başına gezmeyi öğren çünkü elbet bir gün kendi başına kalacaksın. Eğer psikolojik olduğunu sende düşünüyorsan Psikoloğa git gibi klasik şey söylemeyeceğim aynaya baktığında dışarıda eğlenen, kendisi için yatırım yapan, " bugün günüm güzel geçti " diyebilen insanlardan ne eksiğin var bi bak. Allah korusun ellerin mi yok ya da ayakların? Kendine olan bakımını ihmal edecek, seni eve kapatacak olan sorunun temeline bir bak onu çöz psikoloğa ihtiyacın varsa git ama insan içinde olan sorunu isterse kendisi çözer psikolog sadece yardımcıdır. Eve kapanmak kötü birsey değil ama sana kötü geldiğini hissetmene rağmen bunu yapmaya devam ediyorsan bir sorun var. Kendi başına dışarı çıkıp bir kafede otururken biriyle tanışıp konuşmaya başlayabilirsin, hoşlandığın bir kizin masasına oturmak için izin isteyip oturup yine arkadaşlık kurabilirsin. Yalnızsan, psikolojik sorunların varsa çözümü yine sende bunu unutma her ne olursa olsun kendine değer ver çünkü bir gün öldüğünde mezarında yine tek olacaksın. İntiharla ilgili olarak da gözlerini kapat aklına evladini kaybetmiş bir anne, elini kolunu kaybetmiş bir adam, tecavüze uğramış bir kadın, ve kendini bir uçurum kenarında düşün mantıken ilk kim atlar bir sorgula ( örnekleri şöyle bir etrafa bakınca kafadan attım ).
Asla olduğun psikolojiyi küçümsemiyorum yanlış anlama sadece seni biraz düşündürmek istedim verdiğim örnekleri gerçekten yaşayan insanların hatta daha kötüsünü yaşayan insanların bile hala şükür edip nefes almaya devam ettiği dünyada sen kendine bunu yapma kırıcı bir şey söylediysem de kusuruma bakma.11 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun yazına da düşüncene de. Katılıyorum sana
+1 yılDert sandığınız şey aslında bi dert bile değil. Böyle bir durum için intihar etmeyi düşünmeniz hayattan hiç ders almadığınız anlamına gelir. Açık açık söylüyorum isterseniz linçleyebilirsiniz fakat daha 19 yaşında gençliğinizin başındasınız. Fiziksel olarak hasta değilsiniz eliniz ayağınız tutuyor. Gerçekten sırf arkadaşım yok , yalnızım diyerek bunu problem olarak gören insanlardan cidden rahatsız oluyorum: ben 25 yaşındayım bu yaşıma dek öyle sıkıntılar çektimki. Bir ben bilirim. Bu yaşıma dek 1 tane arkadaşım olmadı. Yanımda duran olmadı herkes menfaat için yaklaştı. Bunları dert edip edip kendimi hasta ettim. Günlerce yataklardan çıkamadım tüm eklemlerim ağrıdı, midem bulandı her güne öğürerek başım dönerek, ayakta bile duramayarak başladım. Her gece ataklarla yaşadım. İçtiğim sudan aldığım havadan bile keyif alamayarak yaşadım. Ne oldu? Hep kendime yaptım. Hep kendimi en büyük sorunlara sahipmiş gibi gördüm ama sağlığım yerine gelince ‘ne kadar aptallık etmişim aslında her şey sağlıkmış’ dedim. Emin olun ki rahat rahat oturup içtiğin sudan yemekten zevk almak öyle bir büyük nimetki. Varsın sevgilim arkadaşım olmasın ama sağlığım yerinde olsun. Bir hasta olunca anlarsınız hayatın değerini , o yüzden isyan etmeyin şükür edin. İntiharı düşünmeyin hayata sıkı sıkı sarılın. Çünkü hayat bize verilmiş başlı başına büyük bir nimettir.
814 Yorumla- +1 yıl
her şey zamanında güzel benimde hakkım yokmu
- +1 yıl
Kardeşim sosyal olmayıver. Bak daha 2 gün önce psikiyatriye gittim adama dedimki hiç arkadaşım yok. Olabilir oda bir tercih dedi. Doktor söyledi bunu bana. İnsanlar insanları hasta ediyor. İnsanlardan ne kadar uzak durursan okadar sağlığın olur yemin ederim. Beni hep insanlar hasta etti. Bu yüzden de arkadaşa ne de başka birşeye ihtiyacım var. Çünkü artık eski zamanlarda yaşamıyoruz eskiden dostluklar gerçekti. Bu zamandaki her şey yalan. Gelip geçici. Bu yüzden sosyal olmaya bukadar takıntı yapma. Hobi edin, kitaplar oku, kendini geliştir. Biryle arkadaş olduğunda kendini geliştirmeyeceksin. Hatta aksine sana sorunlar getirecek yanında. İnsanı hayatta mutlu eden tek şey sosyal olmak değil. Bir sürü şey var mutlu olunacak. Başlı başına hayatta olman yaşaman bir mutluluk sebebi. Bunlarla mutluluğu bulamıyorsan zaten psikolojin bozulmuştur doktora gidersin. Çözümünü bulursun. Yakınarak çözüme ulaşamazsın.
- +1 yıl
Ben deli değilim asla doktora gitmem ya mesela dışarı çıkıyorum bir kızla erkeği konuşurken görünce mutsuz oluyorum
- +1 yıl
Psikiyatriye gitmek deli olduğunun anlamına gelmez :) böyle önyargıyla zaten bi arpa boyu yol alamazsınız. İyi günler
- +1 yıl
Galiba bütün bu yaptıklarım kendimle barışık olmadığım için bana yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen
- +1 yıl
Yardımcı olmak amacıyla yazdım zaten fakat bu önyargı ile hiçbirşeyi düzeltemezsiniz. Karşımda birine bir şey anlatırken kendini dinliyorsa o kişiyle konuşmamayı tercih ederim ben. Kendinizi dinleyecekseniz zaten burada soru sormanızın mantığı ne yani? Ben size kendi tecrübelerimden bahsediyorum, yaşanmış şeylerden bahsediyorum. Siz tutturmuşunuz yok dışarda erkekle kız konuşurken görünce mutsuz oluyorum diyorsunuz? Gerçekten bu takılacak bir şey bile değil/ sanki allah korusun ana babanınızın ölüsünü cesedini görmüşsünüz gibi davranıyorsunuz. Valla bu yeni nesilden hiç bi şey olmaz…
- +1 yıl
Anladım önyarğılıyım peki bunu, düzeltmem için ne yapmam gerekiyor yoksa düzeltemez iyim
- +1 yıl
Düzeltmeniz mümkün tabiiki. Bir kere inancınız olmalı. Eğer birşeyleri değiştirebileceğinize inancınız varsa değiştirirsiniz zaten. Bu arkadaşsızlık konusu insanı depresifliğe sürükleyebilir ama kişisine göre değişir. Anladığım kadarıyla siz çok takmışsınız bu yalnızlık işine. O yüzden bununla başa çıkamıyorsanız ve bu düşünceler hayatınızı yaşamanıza engel oluyorsa psikiyatriste gidersiniz ilaç verir kullanırsınız sonra gerekirse bırakırsınız ilacı ve iyileşirsiniz. Çaresiz bi dert yok. Allah kanser vs gibi büyük hastalıklar vermesin. Gerisi hallolur.
- +1 yıl
Ne iyi bir bakış açısı hatta sırf bu yüzden bağzı insanları sildim. Kalbimi kapattım şu an sevgiye, insan önceden sevdiklerini de onlar sevmese de sevebilir, sevse de sevebilir önemli olan sevmek kırmadan dökmeden sevmek, uzaktan sevmek. O yanında olmasa bile sevmek. En yakın arkadaşım kitaplardır. Onlar kırmaz dökmez sen seversen o da seni sever. En yakın arkadaşımdan daha değerlidir kitaplar. Ve sağlık en önemlisi. Her zaman sağlık istemeli insan. Sağlık olsun demeli. Hayat arkadaşı bulunur kolaydır, iyi bir insan olursak da buluruz illa türlü bahaneler göstermek gerekmez. İnsanı insan yapan içindeki insanlık ve o olgunlaşmış kişilik özdür.
- +1 yıl
Anladım sağolun
- +1 yıl
@ozgur00000 aynen öyle vallahi. Şu hayatta tek istediğim şey sağlığım. İşte ama hayatta bazı şeyleri yaşayarak anlıyoruz. Bazı insanlar deneyimli olmadığı için ufacık durumları kocaman sorunlarmış gibi görüyorlar. Zaten acı çeken insan olgun olur benim zannımca. Acı çeke çeke olgunlaşıyor insanlar. Beni acılarım olgunlaştırdı. Kendi çektiklerimden ders aldım hep. İnsanlarında ders almasını istiyorum/ ama bazı insanlar cidden hiçbirşeyin farkında olmadan yaşıyorlar. Hayatı sosyallik vs sanıyorlar. Bunlar dünyevi gelip geçici şeyler önemli olan iç huzurunu bulmak ve sağlıklı olmak. Gerisi boş. Ne para ne başka bişey umrumda bile değil. Maddeci bi insan değilim.
- +1 yıl
O kadar uzak yaşadım ki sosyallikten, girişsem benden sosyali yok, girişmesem benden asosyali yok. İnsanlar hep bir toz kondurur insanlara, şu var ki : onlar sadece konuşmak için konuşanlar. Onlar karşısındaki insanı tanımayanlar.
- +1 yıl
Gülerek de eğleniyorum ben illa eğlence mi lazım, para mı sarf edelim tek önemli olan sağlık için doğal ürünler alsak, vitamin alsak bile kendimize sağlıklı bir ürün almış oluruz. Hiç mi hasta olmayacağız o para sağlık masraflarına gidecek belki, sağlığımız olmadıktan sonra mutluluk da zehir bunu en iyi ailesinde sağlığı olmayan bir aile ferdine üzülen anlar. Mutluluk da zehir oluyor o yüzden bize. Her işin başı sağlık.
- +1 yıl
Hiç mi üşenmedin bu kadar yazmaya helal olsun kız yaşamış görmüş bak sende kendini tribe sokma zaten 60-70 Yıl ömür biçilmiş insana onu da böyle saçma sebepler den bosa tüketme intihar etmek de o kadar kolay bişey değil asla kendi canına kiyacak olsaydın zaten bu kadar beklemezdin
Selamlar,
Bunları yaşaman, sevgilin olmaması, kendini toplumdan soyutlaman intihar etmeni gerektirecek şeyler değil ki. Sen istersen çok güzel bir şekilde hayatına tekrardan yön verebilirsin. Baktığın zaman yaşın henüz çok genç. Emin ol ki insanları bir çoğu şuanda bu yaşlarda olmak isterler. Birazcık kendine acıkmaktan sıyrılıp hayata karışman lazım.
İşe ilk önce kendi görüntünü değiştirerek başlayabilirsin. Güzel bir saç tıraşı, sakal tıraşı ve yeni birkaç kıyafet gibi. Sen evde oturdukça hiçbir kız senin ayağına gelmez. Senin atılgan olman gerekiyor. Kadınlar kendine acıyan erkekleri sevmezler. Birazcık silkelen ve kendine gel. Bunlar dediğim gibi asla aşılamayacak şeyler değil.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
25Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yaşınız çok genç Zamana bırakın. İleride bu yaşadıklarınızı tebessüm ederek anacaksınız. Keyifli geceler..
00 Yorumla 32 yaşındayım ve halen evdeyim. 32inde de evde olacaksın. Asıl soru şu: Senin niyetin ne? Yapı gereği mi evdesin yoksa imkansızlıklardan dolayı mı? Ya da belki kendi kendini sabote ediyorsundur. Gerçekten istesen dışarıdaydın çoktan değil mi? Bu soruların cevaplarını düşün.
İnternette ördek sendromu nedir diye araştır. Millet hayatını yaşıyor diye düşünüyorsun ama bu düşüncen sadece milleti o şekilde algıladığın için. Onlar gerçekten hayatlarını mı yaşıyorlar acaba yoksa mış gibi mi yapıyorlar? Sosyal medyada sana kendini iyi hissettiren ve sana bişeyler kayat kişi ve sayfaları takip edip diğerlerini ya sil ya da anasayfana gönderilerinin düşmemesi için sessize al. Kimse profiline bakmıyorsun beğenmiyorsun diye sana kızacak değil.310 Yorumla- +1 yıl
15 yasında kızla erkek bile konuşuyor benle konuşmuyorsa zaten kimin hayatını yaşadığı belli olmuyormu
- +1 yıl
Taktırma çok ya. Herkes kendi zamanına göre yaşıyor. Kendini geçmişteki sen ile kıyasla, başkalarıyla değil. Ben mizaç gereği insan sevmiyorum, sessizim ve kendime yetebiliyorum. Sosyal bir ortamda çok fazla kalınca sıkılıp eve gitmek istiyorum çünkü sabahtan akşama kadar konuşan insanlar beni çok yoruyor. Bu yüzden hiç arkadaşım yok ve evde kaldım. Ama böyleyim diye kendimi yerden yerde vurmuyorum. Zaten işten de halim ve zamanım kalmıyor. Bir iki tane arkadaşın olsun sana yeter inan bana. Kafa dengi kişiler kolay bulunmuyor. İlla sosyal olmak istiyorsan kendine zaman sınırlaması koy. Mesela bu hafta birisiyle buluşacağım de. Arkadaşlık sitesinden 7 gün içinde birini bulup bir kafede görüşün. Zorla kendini buna. Konfor alanından çık.
- +1 yıl
Sağolun ama maalesef kendimle barışık değilim
- +1 yıl
Sağolun bişey sorucam ben sizin kardeşiniz olsaydım böyle size bunları söyleseydim bana tepkiniz ne olurdu
- +1 yıl
Anne babayla konuşulamayacak olan şeyleri kardeşler birbiri ile konuşabilmeli. Ele anlatırsın o da başkasına anlatır düşman kazanırsın. Ama kardeş bu.
Sorunun köküne inmeli. Bu duruma çözüm getirme isteğin çok önemli. Eğer isteğin varmış gibi yapıp çözüm getirme konusunda herhangi bir çaban olmazsa bir süre sonra kardeşin bile seni pek dinlemeyecektir.
Ama dediğim gibi bazı şeyleri zamana bırak, hayat konusunda tecrübe kazandıkça olacak. Çok da zamana bırakma yoksa tecrübe kazanamadığın için hem aynı kısırdöngüde kalırsın hem de gerçekten ne istediğini bulamazsın. Bunu bulmak için nelerden hoşlanmadığınız keşfetme lazım. Atıl hayata ve akışa güven, sana ne geliyorsa içinde öğrenmen gereken bişey vardır. şu an ki durumda kendini sevmeyi öğrenmen gerek. Bu da kolay olmayacak. Yavaşça oluyor her şey, özgüven kazanman lazım. Belki istersen spora başlayabilirsin. Yaratığa bağlamadan az bişey sporla son derece fit görünürsün, hem kendini de iyi hissedersin hem de kızlara daha hoş görünürsün. - +1 yıl
Anladım kendimi severimde spora vaktim yok çünkü genelde yatarım hep evde
- 2 ay
Yaşıyormusun hala soruyu soralı 2 yıl olmuş ama değişen bir şey maalesef üni bitti hala olmadı sevgilim
Kişilik & Karakter konusunda 397 cevap paylaştı. Birincisi intihar etmek günah. Allah başka dert tasa vermesin. Bunlar aşılacak şeyler. Ben 25 yaşındayım ve bu 25 yıla gelene kadar çok şey gördüm. Mesela insanlar sizinle alay eder, kusur arar, menfaat için yakın olur ancak değer vermez ve bir başkası için satar sizi. Sevgiliniz olsa yok ona baktın yok şu sana yazmış iki gram güven olmayan bir şey mi hayatı yaşamak? Bu bozuk toplumda yalnızlık en iyisi. Evde kitap oku, film veya belgesel izle, kendini geliştirmenin yoluna bak en iyisi bu olur. Daha yolun başında hemen o şunu yapmış ben yapmıyorum bu böyle yaşiyor ben yaşamıyorum canımdan bezdim deme. Sosyallik her zaman iyi değildir. Sosyal olan insanların çoğuna hiç baktın mı kendini geliştirmek yok, saygı yok sadece gezip tozuyorlar bunlarla kendini kıyaslama kuzum. Bu dünya yalan dünya kısacık bir ömrümüz var. Onu da bunlar yerine ibadete ahirete harcayalım daha iyi olur. Kulun sevgisi biter de Allahın sevgisi bitmez kusur aramaz.
10 Yorumla
+1 yıl- 1 senedir sakal 1 ay çıkmadım falan diyorsun da neden kendine bu eziyeti çektirdin ki. Ben 6 senedir evdeyim, ev, okul, dershane. Bunlar ile mekik dokudum. Dört duvar üstüne üstüne geliyor insanın, şu an bile 4 duvarda yazıyorum. Kimse için kendine zarar vermeye değmez. Yapma bu pisikolojik baskıyı kendine çok yanlış, ben de yaptım. Ama böyle bir baskı uygulama kendine. Önemli olan kişinin kendisi ama bencil olmayarak kendisi. Sen platoniklikten çıkmak istiyorsun gibi ama git konuş sev seviyorum de söyle içini ferahlat. Onlar sevmesin. Bırak bir kız da seni sevmesin. Bizi çok mu sevdiler 18 yaşımdan beri kovalıyorum, uğraşıyorum bir kız olsun diye, ne anladım, hiç bir şey. Demek ki 23 de yetmez 24 e az kaldı. 25-26-"27" burada biraz olsun sorar insan kendine ben aslında evlenmek mi yoksa s*e*k-s mi istiyorum der. Ciddi oldum mu der olgunluğa tam eriştim mi der kendine. Sonra evlenir yuva kurar.
00 Yorumla
+1 yılBence sen kendinle barışık değilsin. Hiç kız arkadaşının olmaması veya hic arkadaşının olmamasi mecburiyetten değil sadece sen kimseyle irtibatta olmadığını için oluyor gibi geldi. Bazen senin hissettiğin durumlar dışardan yeterince sosyal görünen insanlarda bile olabiliyor yalnız değilsin yani. Bu durumlar elbet geçicidir ama bir arkadaş bile edinebilsen sana çok iyi gelecek bunu hissediyorum eğer arkadaş yapamıyorsan fitnessa falan git kurslara git inan sana çok daha iyi gelecek en azından bir uğraş olacak. Kendinle de barışırsan tüm bunlar bir problem olmaktan çıkacak aslinda
13 Yorumla- +1 yıl
Evet ama nasıl barışçam
- +1 yıl
Oncelikle saç sakal tıraşı olmakla başka kendine cekiduzen ver sanirim okul yok full evdesin bir aydır evdeyim dedigine göre o yüzden spora gitmeye başka kendine bir aktivite belirle ama ev dışında olsun meşgale olsun kısa süreli yapma bunu ama ısrarcı ol uzun süre yap. Kendinle barışmak öyle pat diye olabilen bir şey değil asama aşama kendini iyi hissedecegin şeyleri yaparsan zaten kendine olumlu bakacaksin bir yerden sonra. Kendini sosyal medyada boğma kitaplara bilgiye de zaman ayır inan bilgili insanlar dıs gorunuslerine cokca takmazlar oncelikleri farklı olur ve şunu dusun herkes sen gibi aslında sadece sen kendini soyutlamis ve küçük görüyorsun olay bu. Herkesin kendi içinde ayrı ayrı hikayeleri var kimse dışardan göründüğü gibi kusursuz ve kendinden memnun değil yalniz değilsin yani bunu bilirsen senin için her şey daha kolay olacak
- +1 yıl
Anladım sağolun
Gençlik yaşanılması gereken bir dönem değil, çabalanması gereken bir dönemdir kanaatimce.
Dolayısıyla gezip tozmak, takılmak bana hep anlamsız gelmiştir.
Siz de bu döneminizde sevgili yapmadan da daha normal bir şekilde yaşayabilirsiniz, sürekli evde kalmak normal değil çünkü düşüncelerinizi değiştirin ve uygulayın.01 Yorumla- +1 yıl
Anladım saolun
benimde cevremde cok cikar duskunu var, samimi gordugum cok cok az, Allahima guveniyorum kendimden bile cok, bir isin olsun, emeginle yasamini surdur, daha cok gencsin, cok yazik edersin kendine, islam disinda bircok din de bile intiharin cok buyuk cezasi var, birak cani isteyen konussun senle, kisi once kendini eglendirmesini zaman gecirmesini ogrenmeli, ancak boyle bagimsiz olabiliriz dik durabiliriz
00 Yorumla
+1 yılKardeşim 19 çok erken bir yaş. Benim de ilk böyle tamam ya işte bu diyeceğim ilişkim 20 yaşında oldu ve inan önceden niye olmadı falan diye gram üzülüp düşünmedim. Fakat kendini salarsan bu şekilde devam eder, pes etmek yerine mücadele et kendine çeki düzen ver işte o zaman istediğin her şeyi başarırsın merak etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevden çık demişler, diyorlar da , mesela bende mezun işsizim dışarı çıksam bir halt yok olmuyorda, insanlar kendi gruplarıyla takılıyor, herkes kendi işine hayatına. En fazla yürüyüş yaparsın sonra eve yalnız dönersin, çözüm başka türlü, belki kurs belki netten belki başka bişi çözebilir.
010 Yorumla- +1 yıl
Haklısın evden çıksam grupları görünce kızlı erkekli özellikle moralim bozuluyor
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle, başka çözüm bulman gerek
- +1 yıl
Yani çözümü yok galiba zaten ben evden o kızlı erkekli grupları görmemek için çıkmıyorum
Cevap sahibi+1 yılbende aynı 27 yaşında olduğum halde sevgilileri görünce nefesim kesiliyor, geçmişte birkaç aylık sevgilim olduğu halde, öyleyim
Cevap sahibi+1 yılaldırmaman gerek onları, kendine odaklan bir yol ara hep
- +1 yıl
Yok be başka çarem yok benim 1 saatlik sevgilim bile olmadı
Cevap sahibi+1 yılnetten yürü, belki düşer
- +1 yıl
Valla nette şuana kadar mesaj attığım kimse dönmedi
Cevap sahibi+1 yılteknik bilgilerin eksik, yürümeyi öğrensen ekmek yersin
- +1 yıl
Sen yürümüyonmu
Kardeşim bende 23 yaşındayım benim de olmadı ne kafana takıyorsun şahsen ben evimde mutluyum çıkmıyorum bir yere sanada tavsiye ederim birgün zaten yanlızlığı çok özleyeceksin şimdi tadını çıkarmaya bak
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl özleyeceğim yalnızlığı güzel yaz günlerinde yaşıtlarım kuzenlerim çevremdeki herkes parklara sahillere giderken ben evdeyim adaletmi bu
- +1 yıl
21 yaşımdayım bu karı kız insanın başına bela açıyor şahsen ölümlerin çoğuda karı kızların yüzünden insanları birbirlerine düşürüyorlar bence kız bulcağına evde kal yalnız mutlu ol başına ne gelceğin belli olmaz zaten ilerde evlenirsin gidersin mk ama bu yaşlarda hiç ortamlara veya kari kizlara bulasma elini verdin mi kolunu kurtaramassın benden söylemesi. Sonra dersin keske tek kalsaydim keske bu islere girmeseydim diye pisman olursun
19 yaşında nasil mağara adamı gibi sakalın oldu hayret..
Git kendine bakım yap spora başla sosyal ortamlarına katıl sende manita bulursun nedemek bulamıyorum.
Ayrıca manita yaşın bile değil bence ders calis önce kariyer yap
Sonra istemedigin kadar kiz bulursun hemde en iyilerini08 Yorumla- +1 yıl
Para için gelicek kızdan para için sevicek insandan hayır gelmez
- +1 yıl
Ayrıca da kendimle barışık değilim nasıl kız arkadaşım olsun
- +1 yıl
bok bulur boy yoksa. ben 170 im yeni mezun doktorum. hani nerde kimse yok. istemedigin kadar kiz bulursun ahahah. cocugun boyu kisaysa yapabilecegi hic bisey yok
- +1 yıl
@sapineseva Hacı senin kız bulamamanin sebebi boyla alakalı değil h*yarliktan bence. Doktor adamsin nasıl bulamiyorsun.
- +1 yıl
Teselli cümlesi yinede saol
- +1 yıl
@kingkong321 haklısın. Zaten boyla da ilgisi yok benim eski sevgilimin boyu 1.60 benden önce birsürü sevgilisi vardı benden sonrada birsürü oldu üstelik yakışıklı da değil karizmatik sadece. Ama bakımlı ve kendini geliştirmeye devam eden biri olduğu için kendini öne çıkartıyor. Şu an kendinden 20 yaş küçük taş gibi hatunla evli. Hayatını yaşıyor. bu
Adam doktor olmuş ama psikoljisini kaybetmiş galiba.
Naparsanız yapın işe kendinizden başlayın öyle oturup bişey yapmadan bana kızlar gelsin diye beklerseniz çok beklersiniz
Kendinizi geliştirin bakım yapın kendinizi sevmeye baslayın kusurlarınızla barışın kendinizden başka kimseye fazla değer yüklemeyin. - 2 ay
Yıllar geçmiş sorunun üstünden 2 yıl geçmiş maalesef hiçbir şey değişmedi hala olmadı sevgilim
+1 yıl24 yaşındayım. İki yıl önce inanılmaz kiloluydum ve tipsiz olduğumu düşünüyordum. 20 kilo verdim. 1 yıldır hoşlandığım kıza 3 ay önce açıldım beni beğenmeyeceğini düşünerek ve şu an çok güzel bir ilişkimiz var. Dünyanın en mutlu insanıyım. Hayat güzel arkadaşım. Her kötü gün geçici.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben hayatım boyunca bir kızla tanışmadım nasıl olsun
+1 yılİntihar hiç bı Zaman iyi bi yol değil bence her insan elbette kötü günler geçirmiş 1 kere de olsa intihar düşünmüştür her ne olursa olsun kötü günlerin arkasında çok daha iyi günler olduğunu düşünüyorum bence önce kendini toplayıp sonra şu intihar fikrini hayatından çıkarman lazım dışarı çık ve hayatın yaşanabilir bı yer olduğuna ikna olacağın bişeyler yap.
05 Yorumla- +1 yıl
Kendimle barışık değilim bunu aşmam gerek önce ama nasıl yapabilirim bilmiyorum
- +1 yıl
Peki sebebi nedir yani kendinde beğenmedigin bişey mi var ve ya başka bişey mi nedir
- +1 yıl
Tipimden dolayı ya kimse tipsiz demedi ama benbeğenmiyorum
- +1 yıl
aman Allahım hemen intihar et tipini mi beğenmedin ya of. Reis kusura bakma derdini s*keyim yaa skdkkfo 😂 git bi traşını ol spora başla ya da bir işe gir kimse kimsenin ayağına gelmiyor
- +1 yıl
Yangına körükle gidiyon sen de he
+1 yılBen de öyleyim bıktım, usandım yoruldum😭
İnsanlarka arkadaş olamıyorum..
Bir kızla arkadaş oldum diğer bir kızla tanışdırdıktan sonra beni unutdular yetmemiş gibi bana pdikolojik şiddet uygulamış sonra araştırıp öğrendim haftalarca depressoynda oldum gülerken ağladım, ağlarken güldüm mahvoldum sonra kesdim ağlamak yok dedim kendime nede olsa boşş yani. Sana üzülmemeye çalıç diyemem çünki aynıyız ve ben de kendinle ilgili bir şey yapamıyorum012 Yorumla- +1 yıl
Anladım aslında ben çok dua edip intihar etmeyi düşünüyorum sende bişeyler yapman lazım
- +1 yıl
bak intihar sakın düşünme
- +1 yıl
2 defa kalkışdım ben
- +1 yıl
Neden ki
- +1 yıl
yapamadım anladımki ben gerçekten ölmek istemiyorum sadece içimdeki bir şeyleri öldürmek istiyorum
- +1 yıl
Kötü zamanlar oldu kendimi kaybettim o yüzden kalkıştım
- +1 yıl
Geceleri ağladığım bile oluyor
- +1 yıl
Anladım ben ölmek istiyorum ama kendime hep zarar veriyorum bugün alnımı kanattım bişey dicem kendine zarar vermek günah sayılırmı
- +1 yıl
sayılır tabi
- +1 yıl
Allahın yarattığı bedene biz kimi oluyoruzda zarar veriyoruz
- +1 yıl
Ya ama bilerek olmuyor sinirlenince oluyor bişey dicem ben senin yanında olsam alnımı kanatsam bana ne derdin sadece merak ediyorum ya da ne yapardın
- +1 yıl
Xper seviyem yetmiyor ya bak intihar günah onu anladımda kendi canımı acıtmak nasıl günah oluyor onu anlamadım
+1 yılKız arkadaşının olmaması gençliğini yaşamana engel oluyorsa yaşama zaten o gençliği, otur evinde. Hayat senin hayatın, yaşamak için başkasına ihtiyacın yok.
00 Yorumla5 sene sonra geriye dönüp baktığında hiç anlamı olmayacak konular bunlar gerçek bir problem değil bu. Bende öyleydim o yaşlarda. Sonradan film koptu. Bu dönem aslında ciddi bir tecrübe sana
00 Yorumla
+1 yılHer gencin yaşadığı dönemler bunlar
Sanmaki sadece sana özgü bir bunalım ileriyi görememe ümidini yitirme içine kapanma
Birde kızlar yazsın dertlerini bakalım işte o zaman kendine güvenin gelir
Önce iş önce kazan sonra paylaş her şey düzelir @
Bir çok başlangıç her şeyden ümidini kestiğinde başlar00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela canım yaşadığin sorunları, sıkıntıları herkesin yasadığını ve senden daha kötü seyler yaşayanlar olduğunu düşündükçe mutlulugu yakalarsın. maalesef olay da şu ki: Insanlarım çıkarlarına hitap ettiğin kadar varsın. Benden sana bir tavsiye kendimden yola çıkarak söylüyorum ki: Yalnızlıkla barış, kimseden bir beklenti içinde olma ve her daim yoluna bak. Iste o zaman seviliyorsun.
16 Yorumla- +1 yıl
Aslında en başta kendimle barışık değilim bunu nasıl aşarım
Cevap sahibi+1 yılNeden canim?
- +1 yıl
Ya işte tipimi begenmiyorum ondan kendimi yetersiz buluyorum
- +1 yıl
Ancak yalnızlar anlar bu dediklerini güzel bir yazı olmuş. Teşekkürler. Kesinlikle katılıyorum söylediklerine.
Cevap sahibi+1 yılHimmm. Anladim. Dıs görünus maalesef ki elzem bir etken ama kimsede maken değil. Bak ayrıca ben gayet güzel bir kızım ama kimse yüzüme bakıp da maşallah da okumadi. Keza bende dış gorünusun kandirici bir etken olduğu gorüşundeyim. Allah vergisi birsey ki ödünç de. Zamanla azalicak. Bence sen iyi insanlarla olmaya bak. Ruha onem verenelrle.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum hanımefendi. İyi bir insansınız siz, kusurlarınız olsa da sizden iyisi zor bulunur.
Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı. Bende senelerdir hiç evden dışarı çıkmıyorum hayatımda hiç sevgilim olmadı asosyalim gençliğim hep eve kapalı geçti
03 Yorumla- +1 yıl
Dostum senin önce evden çıkman lazım
- +1 yıl
Ben seni görüyorum açıkçası üzülüyorum kral bişeyler yapman lazım
- Kişilik & Karakter konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılDepresyondasin tum temizligini yap tinderden kiz bul git gunluk takil
06 Yorumla- +1 yıl
Hangi kız bana baksın
- +1 yıl
Karakterli duzgun insan olduktan sonra neden olmasin?
- +1 yıl
Siz kızlar * erkek seviyorsunuz karakterli değil hadı bb
- +1 yıl
seksi karakterli erkekleri severiz hadi bb
- +1 yıl
Hayır seksi değil serseri dedim
- +1 yıl
Ben efendi olduğum içinmi evden çıkmadığım içinmi bilmem olmadı
+1 yılNasıl olmadı ya sevgiliyi anlarım da normal arkadaş olmaması imkansız neyse kişisel görüştür Xper aldım kaçtım
00 YorumlaSen nasıl bi cevap isitorsun söyle biz öyle bir cevap yazalım ali.
07 Yorumla- +1 yıl
Kendimle nasıl barışık olurum?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ablan derken sen o kardeşiyle aynı odada kalan kişimisin
- +1 yıl
Hangi abla yok ya da kalsın çok abla var 😀
+1 yılEvden çıkarak İlk adımı at. Beynin seni kontorl etmesin sen onu et.
05 Yorumla- +1 yıl
Ya sakal saç mağara adamı gibiyim nasıl çıkayım hem nereye gideyim
- +1 yıl
İnternetten tras makinesi siparişi ver. Gelsin tras ol veya berbere git mesela ilk adım. Berber koluna değdirsin abi hayırdır dersin muhabbet başlar jdjeid
- +1 yıl
Ben utanıyom ama ya bide erkek adam bakım yapmazki diyorlar
- +1 yıl
Lan erkekligin bakımla ne alakası var. Tras olmak normal bir şey gider kıllarına ağda yaparsan o zaman erkek adam olmazsın kdkkd sen milletin dedikleri ile yaşıyorsan benim senle işim yok birader. İnsanin kendi düşüncesi, duruşu olur. Yapamam edemem diyen insanla sohbet etmem ben haydi eyvallah
- +1 yıl
Kendimi sevmemenin sonucu
Gizli Üye(25-29)+1 yıldostum birincisi intihar yaşarken en kötü seçimdir. bence bir şeyler yapmaya çalış seni hayata bağlayacak sevdiğin bir şey. bunun için de bence en iyi şey cesur olmak, her sorunu çözer cesur olduğun zaman kaçmazsın talih cesurdan yanadır çünkü. bir de aileni falan göz önünde bulundur en değerli şey onlar. öz bakımına dikkat et kızlar şu an olmayabilir o biraz kader çok takma kötü alışkanlıklara da dikkat et
01 Yorumla- +1 yıl
Bende gencim benimde hakkım yokmu dostum Allaha hergün dua ediyorum ama almıyor canımı
+1 yılBende 21 olucam hala hayatima kimse girmedi ben öleyim o zmn.🙃
00 Yorumla
+1 yılSürekli evde olduğun için depresyona girmişsin halbuki her şey senin elinde bazen hayat istediğimiz gibi gitmesede biraz çaba gayret ve olumlu düşünce ile her şey çözülebilir. İntihar düşüncesi hiç mantıklı değil daha genceciksin kendine gell
03 Yorumla- +1 yıl
İşte ben en başta kendimle barışık değilim bunu aşmam gerek keşkee biri yardım etsede aşabilsem
- +1 yıl
Bu emin ol birisinin yardımı ile olmaz o kişi hayatından giderse sen 2 kat kötü olursun bunu kendin aşmalısın unutma hayatta kimseye muhtaç olmadan herşeyi başarman lazım
- +1 yıl
Anladım saolun
+1 yılGençliğini yaşamak için illa bir kıza mı ihtiyaç var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe boş adamsın. 24 saatlik askeri nöbetteyim bitmesine 2 saat kaldı. Uykusuzluktan gözlerim pert olmuş. Adamın dert diye anlattığına bak.
00 Yorumla
+1 yılDostum manyak manyak konuşma sevgili işine bulaştın mı çıkamazsın ben o boku yedim ve çıkamıyorum samimi söylüyorum bulaşma dertleşmek istiyosan dertleşelim intihar çözüm değil!
00 YorumlaDenize atla göreceksin ki
Kurtulmak için çırpındığını sen kendini öldürmek istemiyorsun içindeki bir şeyleri öldürmek
01 Yorumla- +1 yıl
Galiba ya ben kendimi sevmiyorum bunun çözümü var mı peki
Reyis Instagram ver bir arkadşın da ben olayım en azında benimde pek arkadaşım yok hepsini sildim tek tabanca yaşıyorum hani fatih terim bi sözü var çok kalablık bir yalnızım arada takılırz
00 YorumlaYaşın daha genç boyun uzun ve spor yaparsan bakınca sulanırlar zaten
01 Yorumla- +1 yıl
Valla bana kimse uslanmaz yinede saol
Asıl herkes gibi olup standart bi insan olmak sıkıntı.. Sana benden tavsiye spor salonuna yazıl bi 6 ay git aksatmadan.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım da böyle diyordu. 22 yaşında sevgilisi oldu 24te evlendi hamile şu an
04 Yorumla- +1 yıl
Ama benim yaşım 19 olmuş bu saatten sonrası zor be
- +1 yıl
Yaşım 19 geç oldu diyorsun. Kızın ilk sevgilisi 22 yaşında oldu
- +1 yıl
Yani gençliğim bitti
- +1 yıl
Okey
+1 yılBenim erkek versiyonumsun. Hiç arkadaşın yok hatta değil mi
08 Yorumla- +1 yıl
Yok evet hep evdeyim ben bu dünyadan gitme planı yapıyorum
- +1 yıl
Yapma çünkü hayat yaşamaya değer, kurslara yazıl sosyalleşmeye çalış ben şu an öyle yapıyorum bazen kötü hissediyorum zorla milletin arasına girmek istiyormuş ve zorluyormuş gibi ama mecbur yani..
- +1 yıl
Hatta bi kız arkadaş var benim ilkokul arkadaşlarımla samimi ve içim cız ediyor hani benim ilkokul arkadaşlarım ama o kızla samimiler beni unutmuşlardır bile
- +1 yıl
Benim yaşama gibi mecburiyetim yokki ama zaten sen kızsın sen sosyalleşmen kolay ama ben bittim tükendim
- +1 yıl
İşte sen sosyalleşiyorsun ne güzel sana mutluluklar ama ben tükendim napayım artık hiç umudum yok
- +1 yıl
Yalnız deyilsin biz varız. AZƏRBAYCANDAN selamlar
- +1 yıl
Kızım aynen ama kilo aldım hemde çok ve sosyalleşmem zor kolay değil utanıyorum, çok çekiniyorum. Benimde umudum kalmadı nefes almak bile sulüm gibi
- +1 yıl
Sen kız olduğun için illaki güzel günler seni bekliyor dostum güven bana
+1 yılYaşamak çokta güzel sayılmaz sık kafana gitsin😅
00 Yorumla
+1 yılGenel eve get. Sevdiyinvucutlu birini seç. Ve tüm gücün bitene kadar onunla ol. Rahatlarsın
00 Yorumla
+1 yılYalnızlık zorunluluk değil tercihtir🤞🏻
03 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma bu yorumun geçerliliği yok örnek dışarı çıksan herkes grup halinde ve sen teksin bu bir ezikliktir yok neymiş tercihmiş kusura bakma bu yorum çok boş ve yanlış
- +1 yıl
O zaman kendini eziklemiş oluyorsun. Samimiyetsiz ilişkilerim olacağına olmamasını tercih ediyorum. Kendimi ezik de hissetmiyorum
- +1 yıl
Evet ezikliyorum ben ezik biriyim Allah öyle yaratmış
+1 yılSeninde olur çok gençsin daha karamsar olma
03 Yorumla- +1 yıl
Genç derken yaş olmuş 19 gençlikmi kaldı
- +1 yıl
19 yaşındasın daha gençsin tabi
- +1 yıl
Ya ben öyle düşünmüyorum benim ruhum yaşlandı şu an beni görsen sakalım saçım üstüm başım 40 yaşındaki ı adamdan farkım yok
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. dışarı çıkıp insanlarla tanışmayı deneyin
03 Yorumla- +1 yıl
Aslında mesela dışarı çıkıyorum ama bir kızla erkeği konuşurken görünce mutsuz oluyorum ve eve dönüyorum sana bişey sorucam ben intihar etsem çok dua etsem Allah affedermi
- +1 yıl
Ya ama ben istemiyorum yaşamak benim isteklerimin önemi yokmu beni görsen saçım başım heryerim dağalmış sanki 19 değilde 30 yaşında adam gibi duruyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlur elbet
00 Yorumla
+1 yılSen de gençliğini yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSosyallesmeli ve casaret etmelisin
02 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma Red yiyip bir kızın egosunu tatmin etmek istemem gerçek bu siz erkekleri reddetip onun özgüvenini kırarsanız tabi yalnız kalırlar ama sen kız olduğun için anlamazsın hadı bb
Cevap sahibi+1 yılSeni insan yerine koyup sorunu ciddiye alarak cvp verende kabahat. Bu kafayla omrun boyunca devam edersin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaz mi? kisin ortasindayiz
01 Yorumla- +1 yıl
Yani yazları görüyorum işte gezenleri hüzünleniyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendini zorla birşeyler yaparken yaparsın
06 Yorumla- +1 yıl
Demekki yaşamaya değer biri değilim olamazmı
Cevap sahibi+1 yılHayır biz bu dünyaya geldiysek demekki önemli bir şey yapmak için geldik
- +1 yıl
Ben değersiz im ama
Cevap sahibi+1 yılHayır her şey düşüncede başlar kendini güçlü ve değerli olduğuna ikna et öyle düşün
- +1 yıl
Nasıl iknaedicem bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşün sadece ve hayal et
+1 yılKaçlısın 2003 mü
114 Yorumla- +1 yıl
Yok
- +1 yıl
Kaçlısın cınım
- +1 yıl
Cvap
- +1 yıl
2004
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Neden derken ne neden
- +1 yıl
Ali yıldız
- +1 yıl
Ayrıca ha 2004 ha 2007 ne fark eder
- +1 yıl
2007 mi
- +1 yıl
İnci asya pekdemir nasılsın cınım
- +1 yıl
Bu arda sen kokosceren
- +1 yıl
Ne diyorsun anlamadım ama neyse bb
- +1 yıl
Bekle
- +1 yıl
3 2 1 0 süren doldu kötülük seninle olsun de
+1 yılbakım yap evden çık
01 Yorumla- +1 yıl
Evden çıkıyorum mesela kızla erkeği görünce moralim bozuluyor
+1 yılintihar çözüm değil
07 Yorumla- +1 yıl
Çözüm ben duamı edicem Allah affeder
- +1 yıl
allahın tek affetmediği şey
- +1 yıl
Neden ya neden ben çok dua etsem olmazmı lütfen ya ama geçerli sebebim var genç yaşımda bende gençliğimi yaşamak istiyorum çokmu şey istiyorum
- +1 yıl
bende evden çıkmıyorum ama öyle şeyler yapıyormuyum intihar etmek gibi
- +1 yıl
Bunaldım ama
- +1 yıl
benimle konuşabilirsin
- +1 yıl
Bilmiyorum ki aklım karışık sen istermisinki benimle konuşmak bu arada hangi şehirdesin
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Sosyal olmayı dene.
00 Yorumla
+1 yılDışarı çık sosyalleş gez cafe falan
00 Yorumla
+1 yılBende de aynı
00 YorumlaSevgililerini oldur onlarda gezmesin
00 YorumlaAynı kaderdeyiz bende 21😥
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. kendini geliştir
00 Yorumla
+1 yılboyun kaç
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu ben asdfasdfasdf
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > 19 yaşındayım, hiç kız arkadaşım olmadı. Herkes gençliğini yaşıyor, bense hep evdeyim. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler