"Nasılım" diye soranlar hem gerçek fikrinizi söyleyin diyorlar, söyleyincede kızıyorlar😂 hayır kızıyorsan niye soruyorsun kardeşim? demezler mi adama?🤔 Derler😂diyorum ve dedim 😂
3 ay
"Nasılım" diye soranlar ne duymak istiyor? Gerçek fikrinizi söyleyebiliyor musunuz?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hahaha.. hiç o etiketin sorusunu cevaplamadım bile..😅
Ben bayılıyorum yahu 😂 o tipleri gördükçe bayılıyorum😂😂
Uygulamadan engellenmiyor yoksa engelleyeceğim iki konu etiketinden biri bu.. Allahım bazen denk gelince lafı söyleyesim geliyor, tutuyorum kendimi..😅
Ne zaman bi pembeli nasılım sorsa yaptığım yorum kaldırılıyor 😂😂😂 Bende engelleyeceğim böyle giderse yorumdan hiç anlamıyorlar 😪
Ya bu aralar beni de sürekli pembeli engelliyor..🙄
Sorulara giriyorum yarısı engelli..
Yemin ediyorum etkileşimim düşecek yapmayın etmeyin ya..😂😂😂
Her gittiğim soruda 4 engelli görüyorum üstelik peşpeşe alt altalar 😂😂 Bir insan evladı bizi niye engeller ki🤔😪 şeker gibi insanız 😂😂
Ben kuyruklarına basıcam yakında azıcıkkk..😈
O yüzden şimdilik izlemek daha keyifli be tortimmm..🥳
tır gibi ez geç ama azıcık 😂😂 haber ver çekirdeğimi alıp geleyim 🤪😍
Hahaha… seve seve..😂
Nasıl'lara girmiyorum hiç.. Ne desek olmayacak çünkü..
Güzel şeyler duymak istiyorlar.
Güzel bir şey gördüysem yanıt veririm. Yoksa boş geçerim soruyu 😂
Bir de güzel olup "çok çirkinim" tiplerine girenler var. Onlar tiksindiriyor 🤢
Güzel olup off kahretsin çok güzelim yeaaah 😎😂😂 diyenler ne etkisi yapıyor🤔😂😂🤣
En azından ilgi beklemiyorlar. Kendi ilgilerini kendileri veriyor. Öteki direkt ilgi için soruyor 😂
Ben de müsait bir zamanda sorarım bir nasılım sorusu belki 🤭🤭🤭😂😂
Doğru 😂😂
Sor sor bi sen eksiktin ama bak ciddi fikrimi yazarım ağlayacaksan sorma hiç 😂😂😂
Ciddi fikrini şimdi de söyleyebilirsin 😂
Demek beni ağlatacak fikirlerin var 😔
Sorarsam dalgasına ayaklarımı sorarım ben 😂 hangisi daha büyük diye sorarım. P
ahahahhaha işte bu 😂 onu soracağını bildiğimden ciddi fikirlerimi yazacaktım 😂😂
Şimdi uykum var. Yarın hem saçıma düşen ak, hem de güzel mi güzel ayak sorusu soracağım 😎😂😂
ayak sorusuna gelemem belki açamam o soruyu bakamam 😂😂🤣
Yaaa 😂 hani ciddi ciddi fikir yazacaktın ama 😂
Görmek istediğime emin değilim 🤔😂
Sen görmek istemiyorsan kimse görmemeli. Hak etmiyorlar benim harikalar harikası ayaklarımı görmeyi 😎
Belki gizliden sorarım. Sen görme diye 😔😂😂
Kimse görmemeli deyip gizli sorarım demen 😂😂
Görmeye meraklı değilim ayaklarını🤮
Aslında kimse görmemeli ama sen görmek istemiyorsun diye gizli sorayım dedim 😔
Bak bak kusuyor 😡😡
Geçmiş yıllarda bir pembeli üye ile karşılaştırmalı sormuştum 😂 yine birini bulursam karşılaştırmalı sorarım 🤭🤭😂😂
Fotoya bakmam kaparım orayı🤢yorumları merak ediyorum şimdi🤔😂🤭
Karşılaştırmalı nasıl🤔 hangisi daha güzel mi diye🤮🤮
Kıymetli görüşünü de almak isteriz 😂
Eskiden sorduğumda komik yorumlar yapılıyordu. Şimdi o eski güzel üyeler hala buralarda mı acaba 😂😂
Evet anket yapıp oylama yapılabilir hangisi güzel diye 🤭🤭
Iyyyk🤢 bende ojelerim güzelmi diye mi sorsam🤔😂😂😂🤣
Birlikte soralım mı 😂
Karşılaştırmalı 🤭🤭😂😂
Ayyy oje mi sürdün nunuuuu😱😂😂😂🤭
Benim ellerim seni her türlü tokatlar😎 ben hep kazanırım kazandığım maça girmem😂😂
Ellerim şu an fazla yıprandı. Yaralı, paramparça ellerim. Yarışa sokamam onları 😂
Ayaklarımla girebilirim yarışa ama 🤭🤭
Kusarsan diye leğen koyayım şuraya 😂😂
Naptın yahu🤔 kimin saçını başını yoldunda mahvoldu ellerin😱 😂
Ellerimle ayakların yan yana gelebilemez ayy korkunç ayoll😱😂😂
Kimsenin saçıyla başıyla uğraşmadım. Köy işleri mahvetti ellerimi 😂
Şimdi ellerin ve ayaklarım bir araya gelip ayaklarıma masaj yapabilirler diyeceğim kızacaksın 😂 o yüzden yapmıyorum öyle bir şaka 😂
İstersen ayakları kıyas yapalım 🤭
Kızmam ki direkt engellerim 🤔🤨 kızdığımı bile bile bunu demezsin çünkü🤔 diyosan engellemem için uğraşıyorsun demektir😂
Kendi ayaklarım bile olsa hoş değil yapmam😱 ayaklarımı ifşa edemem sitede onca dengesiz var😂
Tehlikeli sularda yüzmeyeyim o zaman. Zaten yüzme bilmiyorum. Tehlikeli sularda ne işim var 😂
Ben yalnız sorarım o zaman 😌
Bakalım göz zevki olan kaç kişi var sitede 😎😂
Bak aklın başına geldi mantıklı düşünmeye başladın nunuuu🤩🤭
Gözleri bozmada😂😂🤭
İnşallah güneş gözlüğü ile yakalanırkar ayaklarımın ışıltısına. Yoksa gözlük sektörü iyi para kazanacak 🥴🥴😂😂
Ahahshs 😂🤭 gözlük sektörü geçimini sana borçlu sende olmasan😂
Sen de az kazandırmıyırsun onlara ışıltın sayesinde 😎 biz bir gözlük firmasıyla anlaşma mı sağlasak. Biz bozarız onlar yapar 😂
Ahahaha yiaaaa nunucuk🤩😍 ağzın neler söyliyir🤩 çok doğru söyliyir 😂 aynen öyle😎
10 sana 10 bana milyon🤩 1 yıllık anlaşma yaparız ucuza🥺 maksat vatandaş kazansın maksat halka hizmet🥺😪
İyilik melekleriyiz resmen 😇 halkımız için bunca yaptığımız şeyden sonra parti kursak hepsi oy verir. Siyasete mi atılsak 🤔 Nunu partisi 🤔
Bize vermiceklerde kime vericekler😎
Ülen ülkeyi ele geçireceğiz az kaldı 🤭🤭
Çok olası bir şey 😂 bizim milletten daha inançlısını bulamazsın😂 iki ajitasyon, allah kitap deyip bir de dejenerasyon yapacağız😎 tamamdır bu iş😂😂 ülkede sonra at koşturcaz 🐎 😂😂
Ben bir araştırayım siyasi parti kurma şartlarını. Ciddi ciddi kuralım partiyi. Sosyal medyadan yürütürüz işleri 😂😂
Sosyal medyayı ben yürütürüm😎 görseller bende😂 kafa bulma dümen kurma işleri sende😂tam birtakım olduk yahu😂😂😂
Kimse duramaz önümüzde. Rakip tanımayız. Tek başımıza hükümet olacağız 😎 hedef 2028 😂
2027de evleniyorum🤔 1 yıl içinde hükümete gelemem balayım tatilim filan var yetişemem😂 şunu 2030 yapalım 🤔
Garanti olsun o zaman 🤔 2034 yapalım. Cumhuriyet 111 yaşında olacak 😂
Ooo süper🤔 anlamlı🥳 ajitasyon için muhteşem bir yıl🤩😂
Karar verilmiştir öyleyse 😂
Yesss yess yesss🤩🥳🥳😂
Bende sordum ama deme öyle 😂
Söylüyorum ben direkt babamın oğlu olsa söylerim
Hayatta inanmam🤔 öbür tarafta da inanmam 😂😂
Gir bak harbiden sordum kız 😂😂
Kendi fotom falan değildi tabi troll kastım 😂
😂😂 senin sorular efso, müthiş iyi🤭
Trol ayrı o sayılmaz 😂 bende photoshop da bi kadın yapıp sormuştum nasılım diye🤭 estetikli maymun gibi bişiye benziyodu😂🤣
Kız torti soru için shop yaptın yani 😂 gerçi senin meslekle uyumlu.
Bir tane kadın fotosu var yan profilden o mu kız 🤔
He yaptım işim o yahu😂😂
Silmiştim artık yok🤔 yan profildeki kadın hangisi🤔
Boydan postan olan kadın kız zaten kadın fotosu olarak yani bariz foto onu kullanıyorsun.
Sen misin bilmiyorum bak 😂
He eski profili diyosun😂 yok yok ben değilim o😂 o benden daha az güzel bişey🤭 ondan koydum site kendimi koymaya hazır değil 😂😂🤭🤣
Yine yaptın sporunu bak 😂
Dilersen bu konuyu özelden diyerek kendimden soğutayım 😂😂😂
Yeri gelmişken kaçıramazdım😂🥺
Sen desen sadece güldürür be gogo😂 hiç senlik değil hiç 😂😂
Bu kadar da tanımazsın be torti 😂😂
Yeri gelmese de sen bir sekılde ımkan sağlıyorsun be torti 😎
Ben adamı tanırım be gogo😎
Napayım yahu övmeyeyim mi canım kendimi🥺😪
Öv tabi kız övmemen için sebep bar mı? Bence yok 🤔
Ne adamı ayoolll 😂😂
Sağolasın gogo😎
yaaa😂 adam mı dedim ayol🤔😂
Adam dedin hem de bana dedin 😔
Lafımın arkasındayım evet dedim hemde sana dedim. Yaptım öyle bişey😂🤭
Asla geri vites yapmayan torti yapmışlar 😂
Eyvallah asigirl torti eyvallah 😎
Asla demeyelim İşime gelse geri sağ sol vites artık nasıl işime gelirse öyle yaparım😂😂🤭
Yengeç mod : aktif 😂😂
Yengeç modu mu oluyor bu🤔hiç bilmiyordum. Gogoyla yeni bir bilgi 😂
Yan yan gitme düz gitme geri geri gitme hepsi mevcut bu arkadaşta 😂
Aaaa aynı ben 😂😂🤭
Aslında buranın ilgi ve kapasitesini bildikleri için özgüven tazelemek için soruyorlar. Ama o kadar özgüvensizler ki eleştiriyi kabul edemiyorlar. Ammmaaaannn onlarda eğlensin 😂 ben engelledim o konu etiketini rahatım
ben güzel bulduğum kişilere güzelsin derim ama güzel bulamadığım kişilere yazmam üzülürler diye
ponçik kalplisin 🥺
teşekkürler 🌸
Sadece güzel olanlara görüş paylaşıyorum 😉üzmeye gerek yok 🤣
Ne kadar iyi kalpli bir insan 😱😂😂🤣
Pambuk gibi bir kalbim var 😇 tanısan daha da seversin😊
tabi kesin 😂
😒 inanma istersen
Peki inanmam 🤔
Hıh uyuz😒
Dalkavuk arayanlara cevap yazmıyorum.
ahahahah ağzına sağlık 😂
😂😂👍
Doğruları duymak istiyorum ama kıskanıyorlar bende kavga ediyom
😂😂😂 tabi tabi
Ben üniversitede gazetecilik okudum üniversite televizyonunda sunuculuk yaptım devrimci solcu grupta amfilere girip siyasi konuşmalar yaptım kantinde özel masamız vardı kütüphanede hergün farklı kızlarla otururdum tipime hep yakışıklı ama boyun kısa derlerdi 170 boyum bence kısa değil kampüste popüler bile olduğumu hissettim bir süre sonra sence burada nasılımda herkes doğru mu söylüyor inanayım mı
Millet ne söylüyor bilemem ama soruyorsan gelecek her fikre açık olmak gerek 🤔 Göreceli bir şeydir bu🤔 Kötü yorum almak istemiyorsan sormazsın. Ayrıca şu kendini ispat etmek için anlattığın şeyler ayrı bir komedi. 😂😂 Kendini kanıtlama çaban muazzam 😂
Kendimi kanıtma çabamın aşırı olmasının nedeni kendi içimde ve toplumsal olarak bu olayı çözmüş olmam ve insanlarla oyun oynamaya başlamış olmam😸
Anlıyorum 😂😂🤣
Teşekkür ederim şimdi hedefim Elon musk a benzer akıldan ünlü olmak istiyorum. Ölene kadar kapitalizm hakkını verecem
aynen ondan 🤔😂
Şimdi nasılım diye sorsam sana kötü cevap verecen bende seni , beni toplumun büyük çoğunluğunun kabul ettiği bildiğim için kabul etmeyen küçük azınlıktan görecem nasıl olsa popüler gibi hissettim üniversitede ❤
zuahahhahahajdjsdjdadjajdafdkkfefsef 🤣🤣🤣
Umarım bazı insanlardan kolay kurtulamayacağını anlamışındır 😂
Aahahahahha bak bu aşırı komikti 😂 Ben izin verdiğim müddetçe muhatap olabilirsin benimle 😂 beleş eğleniyorum sayende 😂biraz daha küçük düşür kendini 45 dakikadır yaptığın gibi🤣🤣
Baştan beri öyle görüyorsan dediklerimden bişey anlamamışsın demektir bişey yaşamamış insanlara hak veriyorum anlamaması zor lanet olsun yakışıklı değilim dediğin gibi olsun
"Saçmalıklarımdan" demek istedin 😂😂🤣 tamam bu kadar eziklik yeter çekilebilirsin. 😂
çok itici geliyor bana o kategori ya
gördüklerinden dolayıdır 😂😂😂 bir tane yakışıklı görmedim daha 😂
görmedim zaten ama yakışıklı olsalarda itici geliyor yani amaç ne
olmayan egolarını doyurma çabası 😂😂 boş beleş insan işi işte 😂
3 senedir burada nasılım diye soranlar fix zaten gördüklerim hiç değişmedi o kişiler bir de gizli soruyorlar hayır yani nicklerini görsem engellicem ama
he yahu o olayıda anlamış değilim🤔 fotonu koyuyorsun ama zaten anonim olan hesabı gizliyerek soruyorsun🤔😂
kısaca nasılım kategorisi keşke kapatılsa
Nasılım diyen kendilerini beğenmeyenler aslında
Aynen öyle
O yüzden resim bile koymuyorum 😂
Pp ye foto konulabilir kişinin tercihi o. Ama sorulması acayip 😂
İfşa olmak güvenli değil 🙂
Kullanım amacına göre ifşada olabilir tabi 😂😂
Bi numaram yokda alıp yayarlar
Doğru. Kızın erkeğin abazası manyağı bol böyle bir yerde erkekler neysede kızlar pp hiç koymamalı.
Mesela buradan tartıştın sonra adam ve kadın sorunludur gider ifşa eder diye
Çıplak foto koymadın heralde neyi ifşa olacak 🤔😂 tövbe yaa neyse yinede koyulmamalı. Mal çok 😂
Yok canım çıplak koysam yüzü koymam zaten 😂😂😂 ergen tipler bi şey yaparlar internette
peki 😂
🐱🤣🤣
Gerçek fikrimi söylerim hep
Ben gerçek fikrimi söylesem ağlarlar yahu söyleyemiyorum 😂😂🤣
Ben pek sallamıyorum direk söylüyorum
Aynaya bakınca korkmuyor musun yahu? desem 😂🤭🤭
Sen iğnelemek istiyorsun o yüzden tepki veriyorlar. Ben kötü, olmamış falan diyorum ondan ses etmiyorlar
yok yahu şakası o işin. 10/2 sin desem bile alınırlar😂🤔 Yalandan çok iyisin mükemmelsin dememizi istiyorlar 🥺
Valla sallayamam hiç milletin keyfini kederini. Görüşüm neyse o sonrası paylaşanın sorunu
imzalıyorum şurayı 😂
👍👍👍
Onlar övülmek pohpohlanmak istiyor
Ben direkt söylüyorum bazen dalgaya bile alıyorum
Söylerim