Yoksa : Fikirleri irdeleyip “neden böyle düşünüyorsun?”
ya da : Kişileri mi konuşursunuz : “ Falan kişi şöyle, şunu yaptı, bunu varmış”
Çocukluğum dahil hiç kişilerle uğraşmadım…. Kişilere takmadım…. Kıyaslamadım … bakmadım

Niyete bakıyorum, bakış açısına…. bakıyordum… fikirleri irdeliyordum….
😄Artık hiç bir şeye bakmıyorum düşünmemek en iyisi modunu açıyorum… hadi bakalım😎
Fikirler önemli bir yer edinsede hayatımda. Tam olarak insanlar ve meselelerden ayıklayarak anlaşılabilir mi? bilmiyorum. Fikirleri desteklemek için meselelere ve insanlara ihtiyaç vardır diye düşünmekteyim. Elbette bu tek başına bir fikrin çok güçsüz olduğunu yansitmaz , meseleler ve insanlarla daha güçlü olsada fikirler. Yine tek başına belirli birtakım meseleleri ve insanları bir araya toplayabilecek kadar güçlüdür fikirler.
İnsanların ve yaptıklarının eleştirildiği yerde bulunmam. Zaman kaybı gibi geliyor, kendime yakıştıramıyorum, umursamıyorum. Bu tür şeylere ayıracağım zamanı ve kafayı başka bir şeye ayırsam daha mantıklı ve faydalı olacaktır
C şıkkı. Sitede gördüğüm en iyi soru olabilir. ;) Büyük insanlar fikirlerle uğraşır genelde vizyonsuz insanlar insanlarla uğraşır hep onları konuşur.
Cevap
4Cevap
fikirlerle ve meseleler
Genelde fikirlerle uğraştım ve uğraşıyorum. Çevremdeki insanlarla fikirlerim hep çakıştı ve çakışıyor.
Olabildiğince fikirlerle uğraşmaya çalışırım ancak illaki insanlarla ve meselelerle de uğraşmak gerekebiliyor
Hepsiyle uğraşırım haksızlık saygısızlık insanlık dışı bir konu olsun yeterki çok güzel kibarca insanlığı öğretirim
Ben fikir insanıyım.. Profil resmimden de belli oluyordur az çok..
Ben bakiyorum maalesef ya ozellikle deger verdiklerim konusunda…
İnsanlarla
Fikri dikkatimi çeken insanlarla
Kendimi geliştirmekle
Hiçbir şeyle uğraşmıyorum.
Bazen hepsi bazen ise hiç biri..
Kişiye göre değişir
hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?