Bana bir ben lazım, bir de beni anlayan. Beni bir ben anlarım, bir de beni yaradan. 'ELHAMDÜLİLLAH
Necip Fazıl Kısakürek...

ya da mutlu bir duygunuzu ve üzüntülü bir duygunuzu anlataçak dostlara sahipmisiniz?

...

Hayır maalesef kimse yok zaten kimseyle pek anlaşamam. sadece samimi bulduğum kafa dengi olarak gördüğüm insanlar ile anlaşıyorum onlarda pek karşıma çıkmıyor. bende kendimi kimseye anlatmıyorum artık kimsenin anlamasına gerek yok diyorum ben kendimi bilsem benim açımdan yeterli olur zaten..
İyi insanlara denk gelesin
İnsan sadece yalnız olabildiği sürece, bütünüyle kendisi olur: demek ki, yalnızlığı sevmeyen özgürlüğü de sevmez; çünkü insan ancak yalnız olduğunda özgürdür." diyor Schopenhauer. İnsan kendini, kendisiyle vakit geçirmenin yalnızlık olmadığını bilecek kadar iyi yetiştirmeli.
Evet bu hayatta bir şey olduğunu zaman beni anlayan dinleyen insanlar var.. Düşüncelerime saygı gösteren insanların olması etrafımda mutluluk sebebidir.. Bazen insan etrafına baktığında anlamayan insanlarla dolu olduğunu görüyor.. Ne kadar anlatırsan anlat anlamamak için direniyorlar..
Herşeyi açıkladınız... durum bu...
Teşekkür ederim..
Rica ederim
Cevap
2Cevap
Evet var. Ama sayısı gerçekten yok denecek kadar az. Çevrende ne kadar insan olursa olsun eğer seni anlayan insan yoksa kendini yalnız hissediyorsun.
Evet maalesef öyle oluyor
maalesef..
Sizi anlayan insanlara denk gelesiniz
Amin. Hepimiz inşallah
Amin ecmain
Doğru insanı bulamamak her duyguyu paylaşamiyorum
Doğru insanlara denk gelesin
Yok kanka.
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?