Esenlikler dilerim, İnsan Bi etrafındaki insanlar bakıyor hani beni hangisi anlar diye hangisine anlatabilirim diye sonra fark ediyorsun ki, etrafta biri yok. Hayatınızdaki insanların birer kuru kalabalık olması can sıkıcı.

Esenlikler dilerim, İnsan Bi etrafındaki insanlar bakıyor hani beni hangisi anlar diye hangisine anlatabilirim diye sonra fark ediyorsun ki, etrafta biri yok. Hayatınızdaki insanların birer kuru kalabalık olması can sıkıcı.

Dert anlatmayı seven bir insan değilim. Elimden geldiği kadar ketum takılırım. Fakat yine de anlatmak istersem hayatımda böyle insanlar var. Sağ olsunlar.
Hayır yok ve onlar da farkında. Hatta herkes kimseye güvenemediğinin ve güvenilir olmadığının da farkında bence. Sadece olmadığı biri gibi davranmak herkesin işine geliyor
Hayır yok derdimi kimseye anlatmam cunki kimsenin hayati kimsenin umrumda değil
Hayır yok maalesef.. ne beni anlayan ne de derdimi dinleyen kimse yok.
Cevap
11Cevap
Ben başkasının kafasını şişirmek istemediğim için hiçbir şey anlatmam. Ama başkasını dinler ve ona yardımcı olurum
Evet var 7 yıllık kız arkadaşım iyi ki var beni anlıyor, dinliyor ve her zaman fikirlerini söylüyor yol gösteriyor.
Bilmem ki bu pek olmadı ben genellikle dinliyorum ♥️ seninkilerinide dinlemek güzel gelirdi
Teşekkür ederim ama benimkiler fazla gelir sana
Sanmıyorum 😊 KS yazılarını takip ediyorum zaten ve yaşadıklarını aşşağı yukarı biliyorum zaman ver kendine enerjini saçma yerlere harcama çalış 😊
Sağol, İyi geceler tatlı rüyalar
Rica ederim senle konuşmak güzeldi kendine iyi bak iyi geceler saçma sapan triplere girme sinirlenince derin derin nefes al 😌 sonra boş ver de
🌹
Derdim yoktur ama dinleyenim çoktur kafayı hicbirseye takmam kolay kolay
Genelde bana anlatırlar. Bir gün de şu kızın derdi var mı diye sormazlar😏
Derdimi hep içime atıyorum
Hayatımdan öyle olmayan herkesi çıkarttım ve kendimle baş başa kalmış olduğumu fark ettim
Çuk anlayan yukk
Ben kimseye anlatmam derdimi.
Var öyle bir arkadaşım askerde ama
He var
zaman zaman oluyor
5 kişi var
Pek yok
Yok.
Sonuç önemli
Maalesef yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?