Çok şükür var diyebiliyorum buna öyle bir dönemdeyiz ki çoğu zaman bizi gerçekten anlayacak birini bulamıyoruz. peki sizi gerçekten anlayan birisi var mı hayatınızda?

Çok şükür var diyebiliyorum buna öyle bir dönemdeyiz ki çoğu zaman bizi gerçekten anlayacak birini bulamıyoruz. peki sizi gerçekten anlayan birisi var mı hayatınızda?

hani söylemesem olmaz, sen ne kadar iyi anlatırsan anlat sadece karşıdnakinin anladığı kadarsın derler ya!
yırtınsan bile zaman zaman kalın kafalılara denk geliyorum,
ancak hani sevgili Hz Mevlana demiş ya ""Cahille sohbet etmem" yerine "Cahille sohbet etmek güçtür bilene; çünkü cahil ne gelirse söyler diline"
ama kendimi ifade ettiğim kanısındayım
eyvallah kardeşim sağol
Evet, çok şükür ki hayatımda beni gerçekten anlayan insanlar var. Bence bu, insanın sahip olabileceği en büyük şükür sebeplerinden biri. Çünkü öyle bir dönemde yaşıyoruz ki çoğu zaman kalabalıkların içinde bile kendini yalnız hissedebiliyorsun. Herkes bir şeyler söylüyor ama çok azı gerçekten “duyuyor”. İşte o azınlıkta yer alan, seni yargılamadan dinleyen, kelimelerinin ardındaki duyguyu gören insanlar varsa hayatın biraz daha kolaylaşıyor.
Benim için “anlaşılmak”, sadece konuştuğumda dinlenmek değil; suskun kaldığımda bile hislerimin fark edilmesi demek. Ve bunu yapan birilerinin hayatımda olması bana güç veriyor. Çünkü ne kadar güçlü görünürsek görünelim, bazen sadece “anlaşıldığımızı bilmeye” ihtiyacımız oluyor.🦋
İnsanların seni gerçekten anlaması, hayatındaki en güzel şeylerden biri! 🤍 Çünkü doğru bir anlayış, aradaki iletişimin samimiyetini ve gücünü artırır. Hayatta her zaman anlayışlı insanlarla karşılaşamıyoruz ama doğru kişileri bulduğunda onlara kıymet vermek çok önemli. Bu dönemde seni anlayan insanlar bulabildiğin için şanslısın. Umarım bu bağlar daha da güçlenir ve sürekli bir destek kaynağı olurlar. 😊
Cevap
21Cevap
Bu hayatta beni anlayan tek bir kişi var oda BEN 😂
@Kezbansj dimi ama 😂
@bywayne haha😆 çünkü bizi başkası ya hiç anlamıyor ya da yanlış anlıyor ondan ötürü 🤦
Var ya valla bazen yanlış anlıyorlar ama o da bişey sjdjdj
Hayır hayatımda beni anlayan insanlar yok
Umarım olur dostum
Evet beni anlayan sevdiklerim var.
Teşekkürler 🌸
Pek olduğunu sanmıyorum gadası
Bir kaç kişi var, genel kitlenin anladığını düşünmüyorum, basitte düşünüyorum aslında
Anlaşılma arzumu yitirdim. Anlayan var mı bilmiyorum zira kendimi anlatmayı bırakalı oldu az bir zaman
Çoğu zaman anlaşılmadığımı düşündüğüm için bilemiyorum, belki bazen anlayan 1-2 kişi vardır onun dışında yok.
Var tabi , anlaşılması zor bir insan değilim dümdüzüm
Bir kişi var diğerleri insancıklar benim için sadece
Yok ama bisey olmaz bizim insanlari anlamamiz onemli
Bilmiyorum ki hic sorgulamadim bunu. Bence yoktur
Evet hayatımda beni anlayan bana değer veren insanlar var
Sevindim adına dostum umarım hep var olurlar
Allah razı olsun
Var aslında. Ama ben o seviyede kimseyi yanımda tutmuyorum
Var da ben anlaşılmaz olunca daha huzurlu hissediyom vayncım
Evet var iyi ki var ♥️
Tam anlamıyla hayır anlayan yok ama kısmen de olsa anlayan var
Var ya anlamayanda var onlar niye hayatımda bende bilmiyorum.
Varlar çok şükür 🙏🏻
Teşekkür ederim 🙂
Vardı, bilerek hayatımdan çıkarttım resetledim çevremi
Yok olmam şizoid teşhisi olan biriyim umursamam 🙂
Teşekkür ederim 🙂
Var çok şükür, iyi ki varlar🙏
Bir kişi var sağolsun
Hayır… olduğunu düşünmüyorum…
Yoklar nerdesiniz
Bulun beni jsjs
Evet çok şükür ki öyle insanlar var.
Kimse yokki hayatımda
Var yas olarak benden oldukça büyük insanlar
Evet varlar.
Anladığını düşündüklerim var.
Hayatıma aldığım herkes beni anlar
Evet bir tek kişi var sağolsun 🤎🍂
Millete sevindim dıyorsun bana güzel haksızlık var sevinmen lazımdı bana da fjdjjsk
Yok. Kimsenin anladığını düşünmüyorum
Var çok şükür
Pek az insan var dostum, biri de sensin.
Hiç kimse diyebilirim
Hayır yok ya da anlamak istemiyorlar
Beni anladığını hissettiğim birileri olsun isterdim
var oda ynlş anlıuo aq
Var… öyle karanlıkta bile parlayan insanlar ✨
Çok az sayıda
Hayır yok
Umarım 🙏
Evet var.
Var evet az da olsa
kısmen
Maalesef hayır