Bu şarkıyı dinlemeyenler şiddetle tavsiye ederim dinleyin çok güzel...👌😍✌
Sizi anlayan insanlar var mı hayatınızda?
Bu şarkıyı dinlemeyenler şiddetle tavsiye ederim dinleyin çok güzel...👌😍✌
Umduğum kadar anlayan olduğunu düşünmüyorum maalesef.
İlla ki yanımda olan olmak isteyen sevenlerim var tabii ama beni benim anlattığım kadar anlayabiliyorlar.
Daha fazlasını sanmıyorum. Zaten onun için de bir yanımı saklıyorum anlamazlar diye.
İnsan, hayatı boyunca başkalarına kendini anlatma gayretindedir. Çocukluktan başlar ölünceye kadar. Hep insanların kendisini anlamasını ister, çabalar. Anlaşıldığını düşündüğünde sevildiğini hisseder çünkü, mutlu olur. Bundan maksat kişisel hazdır, normaldir. Ancak, bu kargaşa içerisinde hemen hiç kimse durup seni anlamaya çalışmaz, bunu ancak seni yakından tanıyan, seven veya senin yazılarına, eserlerine, cazibene, sanatına, her hangi bir hünerine ilgi duyan, hoşlanan, takdir eden, özenen kişilerdir. Ne demiş şair; Abartıyorum, çünkü anlaşılmak istiyorum. Hayatı doğal, içinizden geldiği gibi ve abartarak yaşayın. ☺️
Evet, var öyle insanlar...
Lise dönemimde bolca dinlediğim Sagopa'nın bir şarkısında şu sözler geçiyordu;
"Bazı anlar bazıları seni senden daha iyi anlar, ama çoğu zaman seni sen gibi anlamayanlar var."
Ben de bu sözü yaşıyorum anlama konusunda. Hayatımda beni benden daha iyi anlayan insanlar bile var ama azınlık onlar. Genelde anlamıyorlar beni 😅
İnsan özellikle hayatta bir tek kişinin kendisini anlamasını ister, ama işte o anlamasını istediği insan anlamadıktan sonra tüm dünya anlasa da hiç kimse anlamıyormuş gibi gelir...
Oysa ki insan, O kişiye tüm detayları ile kendisini anlatır ve anlamasını ister. Anlıyorsa sıkıntı yoktur, ama anlamıyorsa dediğim gibi tüm dünya anlasa da boş...
Cevap
43Cevap
İlk başta Annem ve bi iki arkadaşım dışında anlayan hiç kimse yok, hoş sahasına ihtiyaçta yok
Hayır maalesef anlamak isteseler de yeterli gelmiyor
beni anlayan sadece ben varım
Şahsen görüşüm insan kendi yaklati üstünde durmayı öğrenmeli.. birkaç sene evvel öncesine arkadaş konu komşu dost la dertlesiyor anlaşıyorduk şimdi o da yok insanlar menfaatperest.. bir selam vermekten acizler. O yüzden ne kadar kendimizle iyi gecinirsek o kadar iyi.
👏🏻👏🏻👏🏻
Sadece anlamalarını istemiyorum.. Ne o öyle psikologlar gibi.. "hmm, anlıyorum.."
Anlayıp gerekeni yapmak ya da yapmamak lazım.. Kuru kuruya anlamanın faydası ne..
Ah ablam keşke olsada burada ne işimiz olur onla iki güzel sohbetin iki bardak çayın dibine vururduk
Sadece iki kişi var. Yeterli olduğunu düşünüyorum. Fakat insanı anlayan biri olmazsa şayet çok fazla arkadaşa sahip olsa da yalnızdır (:
Evet Olmazmı Askerlik Arkadaşlarım Çocukluk Arkadaşlarım Okul Arkadaşlarım Halen Konuşuruz Her Zaman Değerlidir Benim İçin..
Herkes birilerinin kendisini anlamasını isterse kimse kimseyi anlamaz, belki de en büyük sorunumuz bu🤔
Anlam önemli..
Elbette ki, anlamak ta...
Evet, var ve çok mutluyum bu yüzden. 😊
İyi akşamlar.
Var tabii ki. En önce sevdiğim, sonra da ailem. Hepsi her zaman anlar beni..
🎶🎶ey gönlüm sende unut 🎶🎶
güzelmiş
Olmazmı en anlayışlısından var ✌️
E5vet, içimi güneş gibi ısıtan, harika birisi v0ar. 🌸
Herkesle anlaşır anlarım, hislerim empatim güçlüdür ama beni tam manasıyla kimse anlamaz.
Bir zamanlar anlaşılmadığımı düşünür, canım sıkılırdı. Ama şimdi pek de öyle bir derdim yok.
Anlayan olsaydı yanımda olurdu gulerdik
Ama yanımda kimse yok
Sanirim yok iyi akşamlar
Ben kendi kendimi iyi anlarım. Başkasının aklına tavsiyesine vb ihtiyacım yok
Ben bile bazen kendimi anlamakta zorluk çekiyorum..
Seni anlıyorum diyenlerin hiçbiri anlamadı 🙂 ne Diyarbakır anladı beni ne de sen / oysa ne çok sevmiştim ikinizi birden
Var tabi eksik olmayasın bro 😍😍
❤🥰😘
Daha çok mış gibiler var
Çok şükür var diyebiliyorum
Evet anlayanım var.😊
Evet
Hiç yok
Maalesef yok ya
Neyseki ilginç ama var..
Varlar☺
Kimse anlamıyor
Evet çok şükür var