Benim bu durumda ne yapmam gerek?

Arkadaşlar merhaba 7/8 aydır kaygı bozukluğu yaşıyorum sürekli ve ayrıca özgüven eksikliği yaşıyorum psikolojik olarak yerlerdeyim desem yeridir birisi bişey anlatırken ona odaklanamıyorum kafamda başka şeyler düşünüyorum. Kafam dağılıyor gidiyor odaklanma problemi yaşamaya başladım. her şey kafama takıp ağlıyorum en ufacık şeyde kendime canım damgası vuruyorum benden bi sey olmaz diyip hicbisey yapasım gelmiyor bazen ise gaza geliyorum ama yapmak isteyipte psikolojik olarak yerlerde oldugum için hiçbişey yapasım gelmiyor ve özgüvenim yerlerde yani şöyle söyleyeyim ortalamamı 2.00 tutmam gerekli ya artık onu bile yapamam diyorum o kadar kendime güvenim kalmadı. Direksiyon sınavım olucak ondan kalıcam kesin felan diyorum kendime en ufacık, en basit şeyde ya da herkesin yapabilceği şeyi ben yapamam diyorum bunu bile yapıyorum güvenim yok kendime yerlerdeyim. Bir yeteneğim yok herkesin birşeye ilgisi, yeteneği var benim o bile yok hiçbişey yapmamışım geçmişte yani hiçbir işe yeteneğim yok buda üzüyor beni artık eskisi gibi hiçbişey bana zevk vermiyor arkadaşlarımla dısarı cıktıgımda bile onlar gülüp eğlenirken benim kafamdakiler susmuyor düşünceler susmuyor biraz uzun yazdım ama ben ne yapacağım?

Benim bu durumda ne yapmam gerek?