Bu durumda ne yapmam gerek?

Merhaba, 23 yaşında erkeğim. İstanbul'da yaşıyorum. Babamla hiç bir şekilde anlaşamıyorum. En basitinden 1 ekmek eksik alsam senden adam olmaz sen şöylesin böylesin bütün sülaleme küfür edip üzerime yürüyen bir tip. Benim psikolojim gerçekten bozuldu. 1 ay önce vidanın kenarı zedelenmiş diye sıkamamıştım birsürü küfür etti ve ben montumu alıp dükkandan çıkarken arkamdan koşup bana vurmaya kalktı. Geçen hafta yaptığım çayın demi bir tık açık diye dükkandaki büyük çöp kutusuna tekme atıp çöpü devirdi. Bugün psikolojim bozuk olduğundan uyuyamadığım için sabah babamla işe gidemedim ve babama karnım ağrıyodu uyuyamadım dedim milyon tane küfür yedim. Gerçeği söylememe sebebim ya senin ne derdin var ya boş ver git diyeceğini bildiğimden dolayıdır. Aranızda iletişim eksikliği var diyecek arkadaşlara şunu söylemek istiyorum. Bana yalan söyleme doğru ol oğlum dedi babam bi keresinde. Ben de açık açık konuşmaya başlayınca saygımı bile bozmadan güzel bir dille anlatırken hayatımda yemediğim küfür kalmadı tokat yedim ben de insanım canıma tak etti. Önceden anlatmayı denemiştim çünkü. En ufak şeylerde bile adam öldürmüşüm gibi muamele görmekten bıktım usandım kaç senedir aynı durum. 23 yaşında laf yemek bana koyuyo hani babam olmasa ağız burun dalıcam artık. Ailemi hiç bir şekilde memnun edemedim. Benden adam olmayacağını kendilerini dinlemem gerektiğini söylerler. Ben özgüveni yüksek bir insanım. Cahil özgüveni değil bilinçli bir bireyim. Sosyal bir insanımdır. Aileme ve sevdiğim insanlara özellikle anne babama saygıda kusur etmem. Karı kızla çok takılmam ayda yılda bi alkolüm vardır. Yaklaşık 25.000 lira borcum var taksite böldüm onu ve şu an evden kaçmayı kendi ayaklarımın üzerinde durmayı düşünüyorum fakat babamla çalıştığım için maaşım ayın 10 unda yatacak ve cebimde şu an hiç para yok. Elimde 2. Eli 16.000 lira eden bir telefon var başka da hiçbir şeyim yok. Ben ani karar da vermiyorum ne zamandır aklımda bu fakat artık bardağın son damlasına kadar geldi.

Bu durumda ne yapmam gerek?