Bir kaç gün önce sevgilim teyzemlerle ve çok yakın arkadaşımın annesiyle tanışmıştı sevgilimde insan psikolojisini iyi bilen biri, insanları kolay etkiler arkadaşımın annesi de kurnaz biri insanları kolay çözer ve fark etti ki sevgilim her yaptığım şeyi onaylar destekler hiç hayır demez arkadaşımın annesi de bunun doğruluğunu tartışıyor onunla, diyor her şeye evet denmez insan biraz hayır der biraz kavga atraksyon olur sen her şeyi onaylıyorsun diyor.
Sevgilimde dedi ben onun üzülmesini istemem onu kısıtlamam ona zarar verecek şeylere izin vermem tabi ama baskı uygulamam, bende araya girdim bunlar seni değiştirmeye çalışıyor sen böyle kal ben senin bu halini seviyorum hem bana hep hayır diyen biriyle olmak istemem niye olayım dedim. Bir de şimdi şu var hem rahat hayat isteyip hemde her istediğini onaylayan birini insan niye istemez sıkıcı bulur ki arkadaşımın annesi ben öyle sıkılırım demişti. İnsan niye kendine hayır diyen birini tercih etsin ki? Çocukta resmen kusur bulamadıkları için bahane uydurmaya çalıştılar açık aramaya çalıştılar ki ikimizde bunu fark ettik ağzından laf almaya çalışıyordu kendi düşüncelerini ona kabul ettirmeye, onaylatmaya çalışıyordu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer