Cilt Bakım Sivilce izli biriyle sevgili olur musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sivilce izim çok diye valla çekiniyorum gacılarla konuşmaya 😟😞 Sivilce izli biriyle sevgili olur musunuz? Cevapla Sivilce Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Neden olmasın ki insan olsun değermesin yeterli suratı sivilce tarlası daha iyi olsa çok güzel kişilik taşıyabilir çünkü. 0 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Seven insan ize falan takılmaz. Çok gerilmeyin yani. Ayrıca leke kremleri var. Lekelerinizin hayatınıza etkisi bu denli büyükse hemen bir cildiyeye görünün derim. 0 0 Yorumla
hepimizbirvedia Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Soruları özel mi seçiyorsunuz?Ne alaka ya sevdikten sonra izmiş, oymuş buymuş, çok takılıyorsunuz bence. 0 0 Yorumla
Bükreninsorusu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Lifli ballı eşek sütlü sabun kullan. Sivilce izleri geçmeyecek bir şey değil ki. 0 0 Yorumla
Apheliioon1111 Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Öncelikle fotoğrafta belli değil ama kızlar erkekler kadar dış görüşüne bakmıyor zaten gidip beğendiğin biriyle konuşabilirsin 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sivilceler gelip geçicidir ben öyle düşünüyorum o yüzden i dont care 0 0 Yorumla
Sevilayy35 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl siz erkeklerin bu kendini sürekli ezik görme hissi ne zaman son bulacak ya 4ptal 4ptal kendinizi aşşağılıyorsunuz 0 0 Yorumla
MuammerCan2 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Pek de umrumda degil bu güzellik olayları cıvkından cıkıyor son zamanlarda iyi kalpli olsun sadece :) 0 0 Yorumla
YaseminCelikel Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Önemli olan kişilik tabi. İlk olarak ona bakılmalı 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Pek umrumda olmaz, sorun etmem yani. 1 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl olm trol müsün sen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olurdm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Neden olmasın ki insan olsun değermesin yeterli suratı sivilce tarlası daha iyi olsa çok güzel kişilik taşıyabilir çünkü.
Seven insan ize falan takılmaz. Çok gerilmeyin yani. Ayrıca leke kremleri var. Lekelerinizin hayatınıza etkisi bu denli büyükse hemen bir cildiyeye görünün derim.
Soruları özel mi seçiyorsunuz?
Ne alaka ya sevdikten sonra izmiş, oymuş buymuş, çok takılıyorsunuz bence.
Lifli ballı eşek sütlü sabun kullan. Sivilce izleri geçmeyecek bir şey değil ki.
Öncelikle fotoğrafta belli değil ama kızlar erkekler kadar dış görüşüne bakmıyor zaten gidip beğendiğin biriyle konuşabilirsin
Sivilceler gelip geçicidir ben öyle düşünüyorum o yüzden i dont care
siz erkeklerin bu kendini sürekli ezik görme hissi ne zaman son bulacak ya 4ptal 4ptal kendinizi aşşağılıyorsunuz
Pek de umrumda degil bu güzellik olayları cıvkından cıkıyor son zamanlarda iyi kalpli olsun sadece :)
Önemli olan kişilik tabi. İlk olarak ona bakılmalı
Pek umrumda olmaz, sorun etmem yani.
Gacı mı?🙄🙄🙄
Yesss
olm trol müsün sen
Neden
Olurdm
seven ize bakmaz