Kişilik & Karakter Sadece işi düştüğünde size ulaşan insanlar hakkında fikirleriniz nelerdir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncellendi Güncellemeler+1 yıl Güncellendi. Sadece işi düştüğünde size ulaşan insanlar hakkında fikirleriniz nelerdir? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Konuşmuyorum hiç işi düşünce yazan kişiler ile. zaten ben gerçek arkadaşlığa değer veriyorum sadece 0 0 Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl En iyisi beni isi dusen arasın bende işim düşerse ararım mıc mıcliga gerek yok vakitte yok😅 0 0 Yorumla
Rahibe-Teressa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çıkarcı olduğunu düşünürüm öyle birini hayatıma almam zaten 0 0 Yorumla
köftepatatess Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Soğuyorum öyle kişilerden eğer hatrı sayılır bir geçmişimiz varsa hatır için hepten muhabbeti kesmem ama sadece işi düştüğü için bana ulaşıyorsa hayatımda olmaz bir daha 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bende aynı tavrı takiniyorum onlara karşı 0 0 Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 938 cevap paylaştı. işini görmeye çalışırım :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Konuşmuyorum hiç işi düşünce yazan kişiler ile. zaten ben gerçek arkadaşlığa değer veriyorum sadece
En iyisi beni isi dusen arasın bende işim düşerse ararım mıc mıcliga gerek yok vakitte yok😅
Çıkarcı olduğunu düşünürüm öyle birini hayatıma almam zaten
Soğuyorum öyle kişilerden eğer hatrı sayılır bir geçmişimiz varsa hatır için hepten muhabbeti kesmem ama sadece işi düştüğü için bana ulaşıyorsa hayatımda olmaz bir daha
başarılı iş adamları ve zenginler.
Öyle insanlar olmasın hayatinda
öyle insanlar yok hayatımda
Bende aynı tavrı takiniyorum onlara karşı
işini görmeye çalışırım :)