İş bulamayanlar etrafınızdakilerin size karşı tavırları nasıl?

Lütfen cevaplarınızda maytap geçmeyiniz.İşsizim.Gurur duyarak söylemiyorum evet işsizim.Bazı sorunalr yüzünden liseden ayrılmak zorunda kaldım açıköğretimden devam ediyorum.Ama bu durum benden çok etrafımdakileri rahatsız ediyor.

-Görüşelim mi?

-... gene iş bulmamışsın.

-blucam ttalım(demek sennle buluşmak vakit kaybı uyuşuk sanki sen çalışıyorsun da vaktin yok)

-Şöyle şöyle yapalım mı?

-İş bulmayı düşnüyor musun?

-(düşünüyorum da bulamıyorum amk senin de uyuşuk...)

kendilerine hiçbir kötülüğüm dokunmadı.ani bir hızla döndü hepsi.madem bu kadar dokunuyor boş boş trip atmak yerine neden iş bulamyı denemiyorsunuz demiyorum diyemiyorum.bazen tepki vermem gereken yerde veremiyorum bzaen de olup olmadık şeye bomba gibi paltıyorum.bu kişilerin hayatlarında üretebildikleri en büyük 3 şey pislik pislik ve çocukken bana bunu nasıl söylüyorlar?nedir şimdi bu işsizliğimle hakaret etmeleri?bir de üzerine ama canım biz seni düşnüüyoruz deyip tekrar s.kmeleri?.ben gel de popomuzda maytap patlatım mı diyorum sanki sizce dışarı çıkıp birşeyler yemek içmek istemek işsizlikle mi alakalı?Otlanmayan borç istemeyen diğer onurlu gururlu işsizler siz de benim yaşadıkalrımı yaşıyormusunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Edit:Hepinize gerçekten teşekürler arkadaşlar.Arkadaşı akrabam dediğim insanlardan daha çok destekçisiniz bu konuda.En azından aklımı toparlayabildim bu sayede.Tepkimi koyup postalıcam hepsini.Zaten benden gereksizler =D.Hepinizin yolu açık olsun başarı sizi bulsun ;)
İş bulamayanlar etrafınızdakilerin size karşı tavırları nasıl?