Kişilik & Karakter Moraliniz bozuk olduğunda neler yaparsınız? hdjhddjd Takip Et Bilge Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben ılık bir duş alırım. Sonra battaniyemin altına girip kafamı dağıtmak için film izlerim. Siz neler yaparsınız? Moraliniz bozuk olduğunda neler yaparsınız? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Ben film dizi izliyorum ya da şarkı dinliyorum 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Araba kullanıyorum iyi geliyor 1 3 Yorumla hdjhddjd +1 yıl Bende ehliyet almayı çok istiyorum. Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl İnşallah alırsın Yorumla hdjhddjd +1 yıl Amin❤️ Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl muzık ruhun gıdasıdır tavsıye ederım 1 1 Yorumla hdjhddjd +1 yıl Katılıyorum. Bende çok severim müziği
sevgiyagci2749 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Komikli videolar falan izlerim ksde takilirim kafami dagitacak seyler bulmaya calisirm yani😊 1 0 Yorumla
kensizbarbie31 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Ekler söylerim 1 1 Yorumla hdjhddjd +1 yıl İyi fikirmiş. Bende dondurma tercih ederim genelde Yorumla
Gürkanlardayım Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Uyuşturucu kullanıp ağırlık kaldiriyom 0 2 Yorumla hdjhddjd +1 yıl Umarım bırakırsınız. Yorumla Gürkanlardayım +1 yıl Yok böyle iyiyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben film dizi izliyorum ya da şarkı dinliyorum
Araba kullanıyorum iyi geliyor
Bende ehliyet almayı çok istiyorum.
İnşallah alırsın
Amin❤️
muzık ruhun gıdasıdır tavsıye ederım
Katılıyorum. Bende çok severim müziği
Komikli videolar falan izlerim ksde takilirim kafami dagitacak seyler bulmaya calisirm yani😊
Ekler söylerim
İyi fikirmiş. Bende dondurma tercih ederim genelde
Uyurum
dua ederim
Eğlenceli müzik açıp eglenirim tek başım
Uyuşturucu kullanıp ağırlık kaldiriyom
Umarım bırakırsınız.
Yok böyle iyiyim
Sevişirim!