Şuanda moralim çok bozuk berbat durumdayım sürekli ağlayıp duruyorum uyumaya çalışıyorum ama olmuyor uyuyamıyorum yarın sabah erken kalkicam ama ben uyuyamıyorum lütfen yardım edin çok kötüyüm ağlayıp duruyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ağa eğer bir insan için durumun böyle ise hele ki o insan akraban bile değilse çok çok özür diliyorum söylüyorum aptalsın. Kendini üzdüpün için. Ama olan olmuş rahatlamak istersen de ben yazarak rahatlıyorum içini bışalt bi kapıda sonra çık onu yak yanlışını izle bı bana huzur veriyor dene istersen
08 Yorumla- +1 yıl
Aptalım o zaman anlaşıldı
- +1 yıl
Aga neden yani neden bir insanı hayatınızın merkezine koyup o insan gittiğinde ise darmaduman oluyorsunuz ki? Tamam sevin sevilin ama merkezinizde olmasın. Sev kıskan değer ver önemse ama hayatındaki en önemli insan olmamalı. Saçma yapmayın böyle şeyler. Hatandan ders çıkar bi daha yapma bende
- +1 yıl
Offf brn dayanamam böyle ama uzun bi süre etkisinden kurtulamam napicam üf
- +1 yıl
Umarım peki şimdi napayim ağlamaya devam mı ediyjm
- +1 yıl
tamam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- +1 yıl
Ben moralim bozuk olunca müzik dinliyorum ruhuma çok iyi geliyor sevdiğim şarkıları duyunca daha güzel hissediyorum
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben kendime o gün hiçbir şey düşünmeyip ya oyun oynuyorum ya da herzaman ertelediğim birşeyi moralim bozukken yapıyorum
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Yargılar ya da yadırgarsın belki ama mastürbasyon yaparım ben. Ergenken bunalımdayken ona sarılırdım hep. Öyle se kaldı bende. Terapi gibi oldu.
Üzücü bu yalnızlık ya... Daha büyük derdimiz yok diye teselli oluyoruz. Ne yapalım00 Yorumla - +1 yıl
Derdin nedir?
Dalga geçmek için sormuyorum.02 Yorumla- +1 yıl
Aşk acısı
- +1 yıl
Aşk acısı zamanla unutulur. Rabbim her zaman güzel ask nasip etmiştir. Sadece olmuyorsa nasibinde yoksa olmuyordur. Güven bana ve pozitif düşün.. :)
Aile & Toplum konusunda 998 cevap paylaştı. Sigara içerim uyurum ne yapacağım
02 Yorumla- +1 yıl
Sigara içmiyorum
- +1 yıl
En iyi teselli sek. s
00 Yorumla Nasil yardım edebiliriz isteğin ne
00 YorumlaHiç bişey yapmam
03 Yorumla- +1 yıl
Üzüntüden geberiyorum
- +1 yıl
Nasıl bisry yapmayim ki bisry yapmam lazim
- +1 yıl