Kişilik & Karakter Moraliniz bozuk olduğunda neler yapıyorsunuz? Kehribark Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Şu anda bu moddayımBen amatör resim çiziyorum müzik eşliğinde beni rahatlatıyor. Ya siz? Güncellemeler1 yıl Sorun süper soru seçildi ❤️❤️❤️ Moraliniz bozuk olduğunda neler yapıyorsunuz? Cevapla Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 159,5b cevap paylaştı. Ben şarkı dinliyorum sigara içiyorum en güzeli 1 1 Yorumla Kehribark 1 yıl Uzun zamandır sigara içmedim ama sanırım tekrardan başlayacağım 🚬
Rk1252 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 72% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 305 cevap paylaştı. Kitap okurum, ya da oyun oynarım, oda mı olmuyor akşamsa eger alırım arabayı son ses müzik iki ıvır zıvır alır müzik acar otururum suya karşı... Gündğzleri de sadece evle ilgilenirsem müzik eşliğinde anca ozaman dğzelirse düzelir 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Çay ve sigara eşlik ediyor efkarıma.Biraz daha daralırsam şişede balık olup çıkıyorum. 1 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Yürüyüş çıkar zihnimi açarım. Düşünme saati diye adlandırdığım bir zaman dilimine girer, beni anlatan melodiler dinlerim 0 0 Yorumla
bahtsızromeo Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Sahil kenarında yürüyüşe çıkıyorum 1 6 Yorumla Kehribark 1 yıl Denize karşı yürümek güzeldir her zaman Yorumla bahtsızromeo 1 yıl Yanında bir de sigara ve bira olduğu zaman mis gibi denize ve uzaklara dalarak her şeyi bir anlık unutuyorum Yorumla Kehribark 1 yıl Bira içmedim ağzıma da sürmedim. Ama sigara içerdim Yorumla bahtsızromeo 1 yıl Alkolsüz bira tavsiye ederim o zaman Yorumla Kehribark 1 yıl Tavsiye için teşekkürler Yorumla bahtsızromeo 1 yıl Rica ederim 🙏🏻 Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Ruh gibi dolanıyorum ortada. Hiçbir şey yapmıyorum. Şu an olduğu gibi. 0 0 Yorumla
s MrKuzey Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Müzik dinliyorum. 1 1 Yorumla Kehribark 1 yıl bende Yorumla
PALTAZAR Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Ya dua ederim ya da araba ya da motor o an hangisi varsa yüksek hizlara cikinca 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. deniz kenarına gidiyorum 0 1 Yorumla Kehribark 1 yıl Ne güzell Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Meditasyon kurtarıyor beni. Sonra da şiir yazmak 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Bilgisayar üzerinden 3D modelleme yaparım. 0 0 Yorumla
Dalgalarınsesi3 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uyuyorum genellikle 1 0 Yorumla
Ladylu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 72% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 504 cevap paylaştı. Müzik deniz 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. uyurum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben şarkı dinliyorum sigara içiyorum en güzeli
Uzun zamandır sigara içmedim ama sanırım tekrardan başlayacağım 🚬
Kitap okurum, ya da oyun oynarım, oda mı olmuyor akşamsa eger alırım arabayı son ses müzik iki ıvır zıvır alır müzik acar otururum suya karşı... Gündğzleri de sadece evle ilgilenirsem müzik eşliğinde anca ozaman dğzelirse düzelir
Çay ve sigara eşlik ediyor efkarıma.
Biraz daha daralırsam şişede balık olup çıkıyorum.
Yürüyüş çıkar zihnimi açarım. Düşünme saati diye adlandırdığım bir zaman dilimine girer, beni anlatan melodiler dinlerim
Sahil kenarında yürüyüşe çıkıyorum
Denize karşı yürümek güzeldir her zaman
Yanında bir de sigara ve bira olduğu zaman mis gibi denize ve uzaklara dalarak her şeyi bir anlık unutuyorum
Bira içmedim ağzıma da sürmedim. Ama sigara içerdim
Alkolsüz bira tavsiye ederim o zaman
Tavsiye için teşekkürler
Rica ederim 🙏🏻
Ruh gibi dolanıyorum ortada. Hiçbir şey yapmıyorum. Şu an olduğu gibi.
Müzik dinliyorum.
bende
Ya dua ederim ya da araba ya da motor o an hangisi varsa yüksek hizlara cikinca
deniz kenarına gidiyorum
Ne güzell
Meditasyon kurtarıyor beni. Sonra da şiir yazmak
Kitap okumak işe yararo
Yeni gelin izliyorum 😂
Sessizleşiyorum ve müzik dinliyorum
Bilgisayar üzerinden 3D modelleme yaparım.
Uyuyorum genellikle
Bir seyler izliyorum
Müzik deniz
yemek yiyorum
Müzik dinliyorum.
TV izlerim
Göl kenarına gidiyorum
Herşeyi
uyurum
Uyuyorum
Müzik dinliyom
Kdrama açar izlerim.