AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
siyah beyaz filmlerde gercekten hayati siyah beyaz yaşıyorlar saniyordum bir de küçükken kardeş istiyordum komşumuz hastaneden bebekle dönünce anne hastaneden bebek satın alalim diyip duruyordum :D
:) :) :)
bebek satın almak degil de, sahiplenmek var biliyosun... Dolayli olarak hakli olabilirsin :D
çocuktuk işte beni de hastanden satın aldılar saniyordum bir de abimler benle dalga gecerlerdi kimse seni satin almiyordu biz acidik ondan aldik derlerdi ben de aglayark anne doğru mu diyordum :D tam bunlari hatırlıyor gibiyim 4-5 yaslarimdaydim :D
hahah cok iyi yaa :D
Ay'ın benimle birlikte geldiğini sanıyordum, bide yemediğim yemeklerin gerçekten arkadan ağlayacağını sanıyordum karnım tok olsa bile zorla yiyordum ağlamasınlar diye..
hahaha kıyamam :D
Ahahaha, meğerse öyle değilmiş o işler :D
Çook farklı yaa. :D Annem öyle dediği için, pilavın makarnanın vs. son tanesini bile yerdim. :D Nasıl inandık ya biz böyle şeylere...
Çok safmışız, bunu anladım hemen her şeye kanmışız şuraya bak şimdi komik geliyor gülüyorum :D
Hakikaten komikler ama.. :D Ama suç anne babalarımızda da var, o zamanlar küçük yalanlar söylediler bizde onların etkisinde kaldık ne yapalım.. :D
Ahaha, öyle tabi doyduğum halde sırf ağlamasınlar diye yiyordum ya :D
Ama baksana, ne kadar da insani, masummuşuz küçükken. :D Ne derlerse hemen yapıyorduk. Banane makarnanın pilavın ağlamasından :P
Kolay kanıyormuşuz, güzeldi ama bir yandan da komik :D
Şimdi komik geliyor ama o zamanlar bildiğin bunları yapıyorduk :D Harbi çok güzelmiş^^
Aklımıza gelmeyen nice şeyler var daha :D
Tabi, bunlarla sınırlı olmamalı mesela televizyondakilerin beni gördüğünü sanıyordum, bunlar güzel şeyler :D
TV'dekilerin bizi gördüğü, Tv'de küçük insanların olduğu, Tv'de yayını kapatıp açınca aynı yerden başlayacağı falan.. :D Çok söylenen şeyler^^
Küçükken herkes aynıydı ki, düşünce kapsamımız bu kadardı :D
Keşke hiç büyümeseydik de o masumlukla kalsaydık yaa
Keşke öyle kalsaydık, büyüdük bak ne oldu şimdi..
Aynen^^ Neyse, darısı çocuğumuza diyelim o halde.. Onlar da böyle görür, bizde küçük yalanlar söyleriz. Büyüyünce hallerine gülerler.. :D
Ben böyle yapmayı düşünüyorum zaten, sonradan anlatırlar artık :)
Zaten böyle anlatmazsak çok başımız yanar :D Her yerde her şeyi söylemeye başlar, püü sıkıntı :D
Ahahaha doğru :D
^^ Hayırlısı diyelim o zaman.. :D
Goz rengim mavi buyuyunce etrafi mavi gorucem sanirdm :)
Ben sizin renkli gördüğünüzü düşünüyodum :P
Dogumun karnin patlamasini oldugunu dusunurdum :D Allah'in kocaman bir adam ve ayaklarinin dunyada ama gorunmez oldugunu dusunuyordum :)) Farelerin bizim gibi evleri oldugunu dusunurdum boyle duvarlarin icinde kucuk delik arardim hep :D ve daha birsuru sey ama aklima hepsi gelmiyor su an :D 🐣
Doğumun karnın patlaması... Garipmiş :D
Ahaha cocukluk iste :)))
Askeri ucreti askerlerin aldıgı ucret sanardım. Asgati ucret alıyom dediklerinde voaav derdim. Simdi modern sadaka anlamına geldigini anladım
Yorum yok..
:) :)
Mesela saçlarımı kestirmezdim kestirisem kanar sanıyordum :)
Bu soruyu son günlerde acaip fazla okudum demekki senden görmüşler:) ben cevap vermiyeyim eksiyi basıyolar sonra😄
Ver sen cevabı usta, eksiyi basan bassın takılsın onlar..
Küçükken müslümanlar iyilik demek sanırdım şimdi öğrendimki islamı müslümanlardan öğrenirsen asla müslüman olmazsın
... yorum yok reis.
ATATÜRK ün bir sözünü söylerdi öğretmenler bugünün küçüğü yarının büyüğüdür diye hep yarın kocaman olacaz zannederdim :)
Kocaman olmadın mı reis küçüklüğe göre? :D
işte hemen yarın olmadı o iş yıllar geçti aradan ama şimdi geriye bakınca daha dün gibi :)
He, gerçek anlamda yarın diyorsun.. Haklısın usta, yine eskiye bakınca aa ne çabuk diyorsun.. Aslında bir bakıma haklıymışsın^^
Televizyondaki yayınlar ben uyuduktan sonra sabaha kadar kapalı durduğunu zannediyordum :D
Koltuk altı losyonları oturma grubunun altına surulduğunu zannederdim :D falan filan :D salak salak şeyler :D
cocukken olur oylee napalim :D
yere oturduğum zaman annem '' kalk yerden çeker '' derdi. bende yerin beni içine çekeceğini düşünüp deli bi' korkuyla fırlardım :/
Beende duvarın dibinde uyursam, duvarın çekeceğini sanardım :D Annem öyle derdi hep..
Kredi kartınin bedava olduğunu sürekli bişeer alıp ödenmiyo falan fdabide çaya şeker atıp sağa doğru karıştırinca daha şekerli. olduğunu sanıyodm mr. çocuktum ya
Oldu canım, alalım alalım bedavaya para ödemeyelim :P Nerede o kart... :D
Kimse ölmez zannederdim, ta ki dedemi kaybedene kadar...
Kahve içince zenci olucam zannediyordum, öyle söylüyorlardı içmeyim diye.
Ve hep ailem yanımda olacak zannediyordum...
:/ Ailen her zaman yanındalar zaten, sen merak etme..
ôyleler zaten ama hep eksik. ☺️
neyse.😉 teselli yorumun için teşekkürler
Deme öyle deme, düşünme öyle^^
Vezir parmağı tatlısını yemezdim korkardım dedemin parmaklarına benzetirdim:(((
hahahaha :D ben halen yemem la, korkulası^^
:D guldurdun saolasın
Küçükken sorarlardı ya sanırdım büyüyünce direkt doktor olcam ne sınavlar ne dersler varmış meğer:)
hahah peki ne oldun şimdi? Doktor olabildin mi? :D
Yok mühendislik okuyom inşallah biter son senem goya ama uzadı :(
Ha doktor, ha mühendislik... Olsun be! :D
Ehliyet alanların tüm plaka numaralarını ezberlediğini sanırdım :)))
Ben babama her sordugumda söylüyordu ondan dolayı bende öyle düşünüyodum hafiften :D
Evet ama askerlikten dolayıymış :)) şafak saymaktan babalar biliyormuşşş :)))
Aynen :D
tüp bebegin adamla kadının böbreklerinden yapaıldıgını sanıyordum :)
Hadi sende mutfak tüpünden falan desen anlardım da, böbrekler ne alaka yaiaa :D
yani insan vücüdündan birşey alındığını biliyordum ama ne oldugunu kestirememişim tam :)
sakız ciğnegince bıyıklarım yılık cıkar sanıyordum :D
Usta nasıl vardın bu kanıya çok merak ettim :D
Öyle demislerdi buyukler :)
Vay be :D
Televizyonun ekranını kirinca icindeki insanların yanına gidecegimi sanırdm :D :D
"Ondan sonra bir gun tv'yi kirdim ve iceri giremeyince gercegi anladim" demeyeceksin dimi? :D
Yok canm :D annem cok kötü korkuttu :D beter aliyi aradi gel şu kizi götür televizyonu kırıp yanınıza gelcekmis diye yalandan bnde cok korkardm o adamdan. Saklandm bir daha demedim oyle bisey :D
ahahahah :D beter ali ahhsbsbs
Ya anneme cok buyuk saygi duydum helal olsun shshdbsb Beter aliyi aradim he :D
Kiyamam ya :D
He :D bide fındık reklamı vardi o zman aganigi naganigi diye :D ödüm kopardı :D
desene Ozkan Uğur senin cocukluk korkundu :D yalnız o reklamdaki aganigi naganigi muhabbetini de cok sonradan oğrendim :D
:D
İçeriği ne ki :D o reklamın şimdi bile annem korkutuyo :D o sesi acmak istemiyorum. :D
Aganigi naganigi cinsellik icin kullanilan bir kelime grubu :D hani aganigi naganigi isleri derler... :D anla iste ya...
Bem biliyodm o adamda bir fenalık olduğunu :D
Aynen :D helal olsun, kucuklukten aslinda isi cozmussun de, salaga yatmissin :P
:D senide oyle korkutsalardi ağzın açılıyomuydu bakayım :)
Sen beter aliden niye korkuyodun ki yaa :D uyanik bir adamdı, komediydi :D
Gerci sonradan yalan oldugu ortaya cikmisti :( cakal ali..
Cennet mahallesinde kurnazliklari falan vardi acayip acayip sugarge nane gago falan diyodu ondan korkuyodm :D
Vay arkadas nasil bir korkudur bu yav :D
Şimdide :D o var hala az da olsa
Oha hâlâ mı :D O Ses Turkiye'yi izlerken de korkmuyorsun dimi :D
:(( napaym. Adam zaten ürkütücü :D
La neyi urkutucu adamin :D Kral gibi adam^^
:D Birazdan rüyama gelirse öldürürm seni :)
Insallah ruyanda Ozkan Ugur'u gorursun :D
Allah korusun be :D deme ha sarılık geçirirm. :D
hahaha ya aman aman tamam ben goreyim de sen gorme sakın :D ama cook tatli bir korku ya harbi :D cocukken iyi kandirmis annen seni :D
Beter ali deyince kuruyup yerimde kalıyodm :D
Beter Ali, senin hayatinda hakikaten "Beter"mis ama :D
:D öyle evet
https://youtu.be/LGtcQvU7-Ew şu video hediyem olsun sana o zaman :D
Pislik :D
ahuahahua :D su sempatik adamin neyinden korkuyordun, pes dogrusu :p
Ne bilim yaa :))
harikasin ya :D
teşekkür ederim sende iyi geceler :)
İyi geceleeeer diliyorum, ruyanda gormezsin umarim 😇
bebeğin hani damat gelinin alnından öpüyo ya evlendikten sonra ordan olduğunu sanırdım. :DDDD
oha sbdbdnsj
Oha tam komedi yarıldımm asdfghshhd :DDDD
Kışın sis olduğunda balkonumdan bakınca görünmeyen kısmı belediye yıktı babam eve gelemeyecek zannedip çok ağlıyordumm :) sinek ilacını çocukların eğlenmesi için yapılan bir duman zannedip peşinden ölümüne koşardım :))
Sinek ilacının pesinden kosmak ve araclarin egsoz dumaninin hastasi olmak :( bir de beni gor iste...
Aynen yaaaa egsoza bende bayılıyorumm birde benzine :)
ya :( nasil cocuklardik biz :(
gece sıcaktan girdiğim divanın altından sabaha kadar çıkamazdım :) yeni ayakkabılarımı baş ucuma koyar oyle uyurdum :) kızların evcilik oynama niyetlerini sonradan anladım:) filimleri gerçek zannedip komşu kızına öpüşmek istediğimi söyledim kız kaçtı :) çocukluğumdan beri suçluluk pisikolojisinden asla kurtulamadım yaptığım herşeyi hata zannediyorum hala:) ruyalrımdan korkarak uyandığım için hergece aynı ruya ile havale geçirdim sonra boyle bir adam oldu :))
içlerinde bir tek sana acıdım çok zor bir çocukluk geçirmişsin :)
Çocukken bir poşet kabağı salatalık sanıp yemiştim :( o günden beri kabak yemem
oha :D:GG:D:
Gök gürüleyince halı sirkeleniyor sanıyordum hep :D ahahaha
yuuh :D Melekkler kızgın falan desen yine eyvallah da halı silkelenmesi :D
:D ahahah harbi öyle sanıyordum
Müthiş ya :D Yağmur yağınca da, meleklerin ağladıgını falan sanmıyordun dimi? :D
Yok kanks sadece halı sirkeleniyor sanıyordum başka sandığım bir şey yok :D ahahahah
hahaha :D iyisin iyi, daha aklına gelmeyen nice seyler vardır.. :D
:D :D
Çekirdekçiler işhanını çekirdekçiler nişanı olarak anlardım orada hep nişan düğün oluyo sanırdım meğerse amaç farklıymış
hahahahah :D
sabah ezan sesini duyunca şeytan geliyor zanneder yataga iyice sokulurdum korkudan:)
Ben hep korkarım ya sabah ezanından.. Belki de benimde küçükken bu konuyla ilgili bir korkum vardır, hatırlamıyorum gerçi:D
Pembe dizilerde ki kadınları Türk sanıyordum Türkçe konuştuklarını dublaj denen şeyi öğrenene kadar :D
Aynen o dublaj şeyinden bende dert yanarım :( Hep kandırıldık :D
Rosalindayı Türk sanmak :D
Brezilya Türk'üdür o boşver :D
fenerbahçe insanmış zannederdim yenildiği zaman oğlum fenerbahçe oynamıyordu yoksa fenerbahçe yenilmezdi dfiyordum :D:D. d
offf agkpolaafsa
:D::D:D:D
Ben küçükken denizde uzaktan geçen gemilerin hayalet gemi olduklarını sanırdım. Ağır gittikleri için ve içindeki insanları göremediğimden :D
Düşünülebilir... :D Hakikaten saatlerce aynı yerde gibiler :D
Hayal bile ediyordum içerisi bomboş karmakarışık her yer :D
bülent ersoyun erkek olduğunu sanırdım filmlerinden gördüğüm kadarı ile
ama şimdi ne olduğu hakkında bir fikrim yok
İnan bende bilmiyorum.. :D
Küçükken bizim ailede felan sofrayı kuran kaldırsın derlerdi. Bende sofrayı Kuran-ı Kerim kaldıracağını sanardım. Ve bir kitabın sofrayı nasıl kaldıracağı için düşünürdüm.
Bende yildiz kayinca yere duser diye korkuyodum. kocaman bisey duscek diyr hayal ediyodum. ezilirim diyr korkuyodum falan. d
Aynen aynen bende korkuyordum ondan:D
yarım ay çıktığı zaman yarısını ben yedim dediği için ve birazda kilolu olduğu için teyzemin yediğini sanardım :(
Hahahahahah 😂😂😂😂
hahahah :D Etki altında bırakmışlar seni..
Her gordugumu insan sanirdim ama malesef artik hayvan sevgim daha fazla😁😁😁
Her insan aslında bir hayvandır :P
Her insan demeyelimde bazilari diyelim 😆😆😆
İnsan düşünen bir hayvandır diye boşuna mı demiş Aristoteles... :D
Ama bazıları düşünmeyen bir hayvan, orada haklısın^^ :D
😂 ewett 😆
Banyodan cıkana saatler olsun denir sanıyodum sıhatler olsun dendigini sonradan ögrendm dkdmdm
İyi akşamlar'a yakşamlar dememe de demeli? :D
Pamuğun pamuktan yapıldığını sanardım. 11 yaşımda öğrendim gerçeği
Pamuğun pamuktan mı yapıldığını sanardın :/
pardon jsjsjjs pamuk şekerinin :DSDASD
Şimdi oldu :D oteki turlu mantiksizdi :((
Aynen kafam karışıktı yanlış yazmışım jsjsj
hahah :d ben anladiydim da belli etmediydim...
Radyodan maç dinlerken spiker 'top direkte patladı' dediğinde topun hakkaten patladığını düşünürdüm :)
ahhshsh ama bu olmustu gercekten de :D
Eyvallah, güzel soruydu cocuklugumuza döndük :)
Eyvallah üstad, ben teşekkür ederim cevabına..
makarnayı ya da mantiyi haslayinca cogaldiklarini sanardim aynisindan nasil oluyo diye dusunurdum :)
hahaha çarşıdan aldım 1 tane, eve geldim 1000 tane? :D
aynen cocukluk iste :)
brrother louıe şarkısını bir kadın söylüyor sanıyordum. Aydın'ın Çine ilçesini Çin sanıyordum. Camiileri Allah'ın evi sanıyordum...
Camiler Allah n evi zaten bu doğru bir sanı :)
Öpüşünce cocuk oluyor sAnırdım. Allah'ı ay sanardım. Ay dede demişliğim cok olmuştur
Ve bir ara babam abimle. konuşurken ablanıda sokaktan aldık demişti Ben baya baya oyle sanıp ağlamıştım gizli gizli :)
*Kardeşini
Kıyamam :D
Küçükken dünyayı tvde gösterdiklerinde kutuplar karanlıkta kaldığı için karanlık kısımda şeytanlar yaşıyor zannederdim :) Ordan gelip insanlara günah işletirler zannederdim :)
Kuçukken prezervatifin üzerindeki çilekli, şeftalili yazılarını gorunce yendiğini sanıyordum daha sonra yenmediğini oğrendim ve bu zamanda sonra surekli takılarak geziliyor sanmaya başladım. Ne safmışız :)
yiyenler var kardes :)
Cehenemin topragin altina oldugunu zannerderdim babaannem vefat etiginde onu cehenneme gömmeyin diye aglamistim
Türkan Şoray'la Kadir İnanır'ın birbirine aşık olduğunu, evleneceklerinu zannederdim hep, ilginç olmasa da :)
Evlenince çocukların kendiliğinden olduğunu düşünürdüm. Fen hocası derste anlatınca psikolojim bozulmuştu hala etkisinden çıkamadım xD QwQ
Pamuk şekerin bulutlardan yapıldığını sanıyordum bir gün anneme nasıl topluyorlar bulutları diye sormuştum sormaz olaydım hala aklına gelince gülüyo
Evlenen her çifte promosyon olarak ertesi sabah bide bebek getiriyolar sanırdım
hahahaha :D
Televizyondaki spikerlerin bizo gordugunu sanirdim ve hep duzgun bir sekilde giyinir oyle oturur tvyi acip haberlere bakardim annemin benimde dalga gecmesoyle ogrendim..
Ufaken cok cocuk filimi izledigim icin
Kedi köpeklerin kuslarin konusdugunu
Düsünüyordum ve ufak bir köpegim olzun istiyordum
gölgemi canavar sanardım ve hep kaçardım ondan :D beni çok korkuturdu kovalıyormuş gibi.
Gölge bir de her gittiğimiz yere gelen ayışığı :@ D
yagmur damlalarını adamlar merdivenle cıkıp onları damlattıklarını düşünürdüm
Hangi adamlar bunlar :D
işte sokakdaki adamları falan zannederdm :D cok rezilim :D
:D Rezil değilsin be :( Niye öyle diyorsun.. Çocuklukta neler düşünmüşler aşağıya bir in bak da, ondan sonra gör rezillik :D:D
dur bakim okucam hepsini ozamn rezil deglim yupiiiiiii :D
:D Hepsini okuyabileceğini sanmıyorum... He, ağır işsizsen okuyabilirsin :D
agır işliyim malesef ama okuyacam m. ettm :D reziilik mi desek başka bişemi desek bilemedm :D
Rezillik de demeyelim aslında. Hepimiz masum çocuklardık ve ne derlerse inanıyorduk :/
aynen orası öleee :D
Çok yaratıcı
Bn küçükken Dağa çıkınca bulutlara değeceğimi sanıyordum
Hiç dağa çıkıp denedin mi peki? :D
Hayır :D
O zaman gerçeği bilmiyorsun, belki de değebilirsin.. :D
Çok komik :))))))
Yoo valla espri yapmadım :(
Bende biliom herhalde sinirlendiğim için öyle dedim
Niye sinirlendin ki, hayallerinin peşinden koş dedim ben , kötü bir şey demedim... :/
Ben de hep pembe bulutları bir kavanoza koymayı hayal ederdim :D
Uçağa binecektim pencereyi açıp bir parça bulut alacaktım. Pamuk şeker gibi bişey sanıyordum bulutları :D
Sen bir uçağa bin de camı aç bakalım @anticög :D
Senin hatrın için deniycem @volkankimki :D
hahah adamsın! @anticög..
Orucu adam sanirdim o adami tuttuklatini dusunurdum puahahajskdkdk
ohoooov :Dagklmasgşpla
Bence eig secmelisin :dd
Böyle diyince soğuyorum :/
Soguma ya:(
ben banyodaki klozetten canavar çıkacağına inanırdım. bu yüzden bir süre küçük tuvaletimi misafir odasındaki büyük saksıya yapmıştım. annem farketti tabi bir gün :D
Abooo :D usta neeaaptin sen ya haha
Bende papaganın ustune isedim 3-5 yaslarında😃
6 7 yaslarinda paylacoyu zombi zannetmek adgafadadaagajaha
ben korkuyodum ya palyacodan ;(
şarkıda geçen bir bar taburesi üstünde kısmını bir martı kulesi üstünde sanıyodum
Bugun benim dogum gunum hem sarhosum hem yastayim BIR BAR TABORESI ustunde babamin oldugu yasdayim... :)
hahah dusununce mantikli da geldi he :D
napıyım olum öyle anladım ilk başta öyle devam ettim :D
Gec olsun guc olmasin reis :D
Bende teomanin şarkiyi hatirlayamadim şuandada "kon dilimin ucuna " nakaratini bombelimin ucunda diye anliyordum yillarca :D
tv'nın için de ınsanlar var zannederdım:) ne zaman ayıldım hatırlamıyorum:)
Zeki mürende bizi gorecekmi :P
bu esprıyı kım yazacak dıye beklıyordum:)
Bende 😂😂😂 tv nin icine girebilecegimi dusunurdum
Bir çoğumuzun ortak düşüncesi be bu da... Yalnız değilsiniz @Kaderaci @marbidAngel :D
televizyonun icinde adamlar var sanirdim ama buyuyunce gecti :D
Bir çoğumuzun düşüncesi... :D
evet klasik oldu :D
Kucukken kizlar sicmaz saniyodm ogrendigim gune nalet olsn :D
hahahaha
Küçükken telefonun ahizesindeki (adını inşallah yanlış bilmiyorum) deliklerden, konuştuğumuz kişiyi görebildiğimizi sanıyodum. Kuzenime ayakkabımı "göstermiştim" oda "görmüştü".
:D İyi seni kırmayıp görmüş en azından...
Hem artık 3Gli telefonlar var biliyorsun, senin için.. :D
Bence ne kadar zeki olduğum burdan belli. Çünkü kimsenin o zmnlar cep telefonu bile yokken, ben ilerde telefondan görüntülü konuşma olacağını sezmişim :D
Aynen... Keşke birisi senin elinden tutsaydı da, fikrin patentini alsaydın :P
Dimi?
Kesinlikle! Neyse, bir dahaki fikrin ne? :D
Şu an emekliyim :D
:D Bence sen bir şeyler düşün.. Düşün ki, 15 yıl sonra yapılsın o :D
Hmmmm :)))