AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Greyfurt u bozulmuş portakal diye yemezdim. Atarım hep. Babam bozuk değil deyince anladım :))
ahahah :D Greyfurtu portakalın babası düşünen var :P
Ekşi bir de rengi de portakaldan değişik ya o yüzden yanii :))
Aynen ve portakaldan buyuk :D
Ay'ın bizi takip ettiğini sanardım.
Gölgemin ikizim olduğunu felan düşünürdüm.
Allah'ın semada olduğunu zannederdim.
İlk okul 1de her tatil sınıfı geçtigimi sannederdim karne verdikleri için (2 ayda bir tatil var) hersefer hayal kırıklıgiıyla eve giderdim =D
Ben küçükken her insanın iyi olduğunu saniyordum, ilk kazığı yediğimde anladım öyle olmadığını ve zamanla aslında tam tersi olduğunu anlamaya başladım..
Türkiye bulutlarin üzerinde saniyordum. Yurtdisinda yasiyorum ve ucukla türkiyeye uctugumuz icin öyle saniyordum
*uçak
Hadi be valla mı? Telefon otomatik olarak düzelti
vay be :D bende şu an Turkiye disini bulutlarin ustunde saniyodum :P
Haha :D
Bende kadınlar çocuk doğurdu denilince dogruyolar sanıp ağlardm :) gokkusaginin dibini bulmaya calisirdm altın var diye :) sonra opusunce bebek oluyo sanrdm :)
öpüşünce bebek olması... :D Hepimizin düşüncesi:.. :D
beni leylekler getirdi sanirdim.. megerse beni kediler getirmis :))
heheh kediyse iyi :D
Pismaniyenin yaşlı insanların saçından yapıldığını sanıyordum :D
Yuhh :D Ve onu o düşüncedeyken yiyordun öyle mi? :D
Hahahahah evet ya :D herkes yiyor demek ki normal bişey bu diyodum :D
hahahahahah :D
Cüneyt arkını dünyanın en güçlü adamı zannederdim:)
Ama öyle de bir etki etmişti yaa.. Dizilerde falan: D
Anneme Bülent Ersoy'un adı neden Bülent kendisi kadın olduğu halde diye sormuştum ve annem bana "küçükken onun cinsiyetini anlayamamışlar aileside erkek olmasını istediği için adını Bülent koymuşlar ama sonradan bebek kız doğmuş" demişti ve ben olayın öyle olmadığını 7. Sınıfta anlamıştım...
Birde Arap sabununu Araplar yapıyor zannediyordum :D
B. Ersoy konusunda cok tatli yalan soylemisler ama gel gor ki durum bildigimizden daha karisikmis :$
Kuzey Kutbunu çok soğuk güney kutbunu çok sıcak zannederdim 4. sınıfta öğrendim öyle olmadığını :D
vay gardaş vay :D niye oyle bir sey dusundun ki acaba :D
güney sıcak diyorlardı ama ben ona şaşırmıyorum arkadaşlarımı da böyle olduğuna ikna etmiştim :D
Her ak sakallıyı dedem sanırdım ama buyunce anladım oyle değilmiş:)
duvardaki arapça yazılı bez birşey vardı siyah dokuma duvara asılı dururdu onun içinden cin çıkacak sanırdım 4-5 yaşlarında falandım
Nerde arapça yazı, orada cin şeytan muhabbeti zaten :D
Küçükken uzaylıların beni kaçıracağına onlarla temas kuracağıma inanıyodum işin kötüsü hala inanıyorum:))
:D Uzaylı ne yaa, inanma böyle şeylere :P
Sen inanmıyomusun musun gerçekten başka gezegenlerde hayat olduğuna:)) ortaya atılan bütün iddiaları Nasa yalanladı ama bu kadar tesadüf fazla... amerika yönetiminin bildiğini ve kaos çıkmasın diye sakladıklarını düşünüyorum.. hem belki ordada insana benzer yaratıklar vardır ki ben öyle düşünüyorum bence bir sürü âlem var aslında bencesi yok bunun kuranı kerim de 18.000alemin olduğu net zaten onun için kuranı kerim de âlemlerin Rabbi veya peygamber Efendimiz için alemlere rahmet olarak gönderildi diyo kuran kesinlikle yalanlamıyo bunu ve hatta neyse devam etmicem insanlık daha söyliceğim şeylere hazır değil:)) şimdi düşündüklerimi detaylı söylesem dalga geçersinn:DD SUSTUM.:))
Uzaylı gibi binlerce varlık olduğuna inanıyorum tabii.. Şaka maka, hep merak ederdim başka alemlerde kimler var diye.. Onlarda bizi mi uzaylı olarak görüyorlar acaba.. :D
Pedi pasta malzemesi sanydm :) igreeencc ama npym soruyodmm daha kcksnn diylrdı bnde ole sanydm
hahahah :D bak hep o küçüksün diyenler yüzünden gerçeği öğrenememişsn..
:) eveeet
Sonuçta, işlevini öğrenmen güzel.. Daha ne.. :D
Dizilerde son sahne de yaralananların 1 hafta ölmeden öbür bölüme kadar nasıl yaşadıklarına şaşırırdım.
çubuk krakerden bitane yiyince diğerlerinin üzülüceğini sanırdım. Bana göre arkadaştılar onlar. Biri arkadaşımı yese hoş olurmuydu.
:( Kıyamam ya.. Tabii ki hos olmazdı:((((
Ayaklarımi kanepeden ya da yataktan sarkıtınca balıklar veya birileri yiyecek diye korkardim. bir de sabah ezanı okunca cinler yanıma gelecek sanardim
Eskiden kedilernen konusabildigimi sanirdim. Cunku onlara miauw liyinca geri cevap verip yanima gelilerdi. Sonra bu dunyanin benim etrafimda dondugunu benim icin herseyin var oldugunu sanirdim. Come closer sarkisini duydugumda 'kiz buse' dedigini sanirdim. Anne babanin anne baba olarak dogdugunu benimde cocuk olarak dogdumu sanirdim, buyucegimi bilmezdim. Annemin adini anne sanirdim babaminkinide baba. Filimlerde gorurdum gerdek gecesinde kan gelir heb derdim ki Allah Allah nasil adet gunune denk getiriyorlar? Onu adet kani sanirdim... tah 15 yasimda gercegi caktim-,-. Ondan sonra birisi senden 10 yas buyukse 10 yas sonra onun yasini gecebilcegimi sanirdim. Turkiyedeki herkesin musluman oldugunu sanirdim. hatta sadece turklerin musluman olsugunu sanirdim bunu 2 sene once caktim gercegi.. Essek hoslaftan anlamaz meyer essek hosaftan anlamazmis
ben halen korkuyorum yatagin altindan biri bacagimi kapacak diye :D
:))
kaya kelerini kertenkelenin büyümüş hali sanıyordum :D
Tv deki dizilerde filmlerde insanlarin gerçekten birbirini öldürdüğünü dovdugunu zannederdim ve kendi kendime bile bile niye böyle yapıyorlar diye sorardim :D
Dizileri gerçek saniyordum bide ayın bir dede olduğunu saniyodum kendi içimden konusuyodum onunla
Futbolcuların hep degistiğini sanardım.
Mesela ortaga sacını kestirdiginde onu degisik biri sanmıstım. Yani futbolcular her hafta aynı isimle farklı insanlar oluyo sanardim
Ölümü bilmiyordum insanların belli bir yastan sonra kücüldüğünü sonra tekrar büyüdüğünü sanıyordum ilkokulda babamı kaybedene kadar
Başın sağ olsun, nur icinde yatsın..
4 yaşıma televizyondakilerin de bizi görebileceğini ve televizyonun içinde olduklarını düşünürdüm.
Sevmediğim bir karakter görünce televizyona vururdum. "Oh olsun" adgfss
bir flim in ortasında kapadıgımda tv yı ertesın gun açtıgımda ordan baslıor sanardım D:
Aynen aynen :D Bir gün denedım gerçi, olmayınca öğrendim :DD
:D :D
Tv nin camini kirip icinee girmeyi dusunurdum ekrandaki gosterdigi yere gidecegimi sanirdim :)
"Sonra camı kırdım ve içeri giremeyince, gerçeği anladım" demeyeceksin di mi? :D
Pamukkale de pamuktan bir kale var sanırdım olmadığını zamanla öğrendim
nasil ya pamuktan kale değil mi? neyden o zaman yalan söyleme
eskiden beni leyleklerin getirdiğini sanırdım abim bana leylerler seni getirirken dama çarpış derdi ne zaman öyle olmadığını hatırlamıyorum :D
:D Çok cafcaflı bir yool oldugunu sonradan öğrendik.. :D
aynn kaçamaklar tren ler felan :D
Doğuştan kasık fıtıklıydım.
Çocukken bu yüzden hiç çocuğum olmayacak sanardım :)
Küçükken televizyonda kamyon ya da tırların üzerime doğru geldiğini sanıp bağırarak kaçardım :D bir bunu Hatırlıyorum
hahah ulen 3 boyutlu olsa anlarim da, 3 boyutlu da degil ki :D
Ya 15 yıl önce üç boyut mu varmış :)
aynen iste onu diyorum :D farkli bir bakid acisi^^
bakış* :D
5 yasindayken evdeki kilimimizin uctugunu sanarak 1 saat uzerinde oturduğum dogrudur :D
Bence bu normal... Televizyonlarda bize gösterilen oydu biz ne yapalım :DD Subliminal mesaj...
Akşam olmasını sağlayan siyah bulutlar olduğunu düşünürdüm. Hatta bir gün balkonda mal mal siyah bulitlarin gelmesini bekledim uyuyakalmişim.
Birde bir kıyafetimi acaba yanacak mı diye çakmakla yakmıştım.
Peki yakabildin mi? Sonuçları ne oldu? :D
Biraz yaktim söndü ama sonra annem kizmisti heheh
Küçükken herşey tozpembe gelirdi herkes iyi davranırdı her insan çok iyi gelirdi büyüyünce insanların serefszligini daha iyi anladm
ben ayıbı çıplaklıktan ıbaret
gece yatagımın altında yüzüklerın efendısındekı gollum var
asla buyuyemıyecegımı
Yeni doğan çocukları leylek lerin getirdiği düşünürdüm. Ve doktorların igne yapan kötü adam olduğunu düşünürdüm
gazmanın osurukla gerçekten uçtuğunu zannederdim. o yüzden bol fasülye nohut yiyip bahçede uçuş denemeleri yapıyordum.
bulutları pamuk sanıyordum.
koyun b. klarını zeytin sanıyordum.
zebraları pijama giyen at zannederdim :)
TV de haber sunun sunucuyu gerçek sanıp tvnin karşısına geçip sunucuyla konuşurdum kanka :/
Yapma be.. Cevap verdi mi hiç bari? :D
Ben konuştum o dinledi :D
:D Dinlediyse iyi, sen konuşurken konuşmamıştır umarım terbiyesiz. :D
Öyle bir terbiyesizlik yapamaz :D
hahaha :D Ne konusuyordun usta merak ettim:D
Havadan sudan :DD
hahahaha :D Çok iyi..
Küçükken annemin adının anne babamın baba olduğunu sanıyordum :)
:D hahaha
Sibel kekilli ile Murat kekilli'yi yıllarca kardeş sanırdık :))))
koltuk minderlerinin arasından cinler çıkıp beni yakalıcak sanırdım bu yüzden 2 koltuk minderinin arasına oturmazdım
Ben yataģın altından çıkacak hatta ayagımı yakalayacak sanıp korkardim.. :D Hemen yataga atlardim..
:Dd
artik nasil biseyin etkisinde kaldiysak :D
Anne ve babanin aslinda dua ederek cocuk yaptigini :)
Kıyamam.. :D
Herkese güvenir havalı ve paha biçilemez sanırım meger hiçbiri 5 para etmezmiş buna bende dahil
Dağların arkasını amerika ingiltere bilirdim:) Yağmur yağdığı zaman allah aglıyor bulutluyken sinirli şimşek çaktığında öfkeli güneş açtıgında mutlu sanardım :)
Dışarı çıkıp soğukta hasta olmayayım diye karabasan diye bir yaratığın kar yağdığında çocukları kaçırdığını söylerdi annem. Çocukluğum bu yalana inanmakla geçti.
:D Ahh annelerimiz...
sihirli dizileri izler gerçekten sihir yapıyorlar sanırdım , telefonla konuşurken sesler tellerle karı tarafa ulaşıyor sanırdım , cep telefonlarının sırrını daha çözemedim :D
Senin icin arastirdim bak;
Aslında cep telefonu iletişimi de sabit telefon gibi bakır tel ağını kullanır. Cep telefonları baz istasyonları ile radyo frekanslarını kullanarak iletişime geçer. Baz istasyonu ise bakır kablolar ile operatörün altyapısına bağlıdır. Radyo frekansları yayımı yaparak hücresel bir yapı oluşturur. Bu hücresel yapı belli bir alan ile sınırlıdır. Bu alan binalar gibi yapılarla azalabilir. Açık bir alanda hücresel alan 5 km yarıçapa kadar büyük olabilir. Şehir içinde ise 2 km yarıçapına kadar düşebilir. Cep telefonları bir baz istasyonuna bağlıyken onun kapsama alanı dışına çıktığında otomatik olarak uygun baz istasyonuna aktarılır. Bu olay, milisaniyeler içerisinde gerçekleştirildiği için telefon kullanıcısı bunun farkına varamaz. Baz istasyonu ile bağlantı kuran cep telefonu daha sonra santral merkezine bağlanır ve santral merkezi tarafından iletişim kurmak istediği telefonun bulunduğu baz istasyonuna ve oradan da cep telefonuna yönlendirilip iletişim kurulur.:d
çok teşekkür ederimmm :)) en iyi soran ödülü olsa verirdim bak :D
hahah dur hele ya baska bir konuda hatirlatirim onu ben sana hahah :D
hahah sorularıma beklerim :D
istedigin cevap olsun be :D
istediğin eic olsun :D
https://hizliresim.com/dWq7DV beyaz ışıkların arkası dağlık yer o dağın arkasını İstanbul sanırdım😄
O dağlar hep jenderme 😄
neresiymis peki...
Küçükken sabah seher vakitlerinde öten guguk kuşunu hep beni korkutarak uyttuklari o meşhur öcü sanardim sesi duydukça gözlerimi sıkı sıkı kapar uyumaya calisirdim
Yaa sorma efsane korkutucu onlar.. Ben öcü sanmazdım ama çok korkardım, halen de korkarım bazen.. :D
Sonra da hayavlardan neden korkuyorsunuz falan filan. Al bu yüzden iste bilinç altı berbat ben napiyim :)
İstem dışı tamamen... :D Yapacak bir şey yok...
Sınıfta kalınca 3 ay yaz boyunca seni sınıfa kilitliyolar orda kalıyosun sanırdım ve bu yüzden 5. Sınıfa kadar tüm derslerim 5ti. Ciddiyim.
Noel baba gercek saniyordum. Babami yatagimin yanina hediye paketini birakirken gorunce anladim :)
Keşke görmeseydin de, gerçek sanmaya devam etseydin :D Güzel hayal^^
Keske :)
Küçükken büyük insanları adam sanırdım meğerse çoğu adam değilmiş...
Valla ben minareyi allah sanıyordum çünkü en yüksek olan yer orasıydı
Gittiğim her yere güneş de benle gelirdi ve ben de herkesin bir güneşi var diye düşünürdm
Küçükken Arap Çarşafına sadece sigara sarılır sanıyordum. Şimdi neler neler sarılıyor onu öğrendim
Dizileri canlı sanardım. Bide çizgifilmin sonundaki aslana trip atardım tekrardan başladığında sevinirdim 😣😣😃😃
hahaha moruk kiz olsan, ulan aslana bile tril atiyorsunuz derdim de sana olmaz :D ama bende uzulurdum onu gorunce :(
Çocukluk hali istediğini triple yaptırıyosun :D
Öyle reis öyle ya 😊 Güzeldi cocuk olmak..
Ben kendimi heb cok guzel sanirdim. Erkeklerin beni cok cok guzel buldugundan ve bu yuzden cekinip yanima gelmediklerini sanirdim. TAKI CIRKIN OLDUGUMU ANLIYANA KADAR!
Güzelsin bence, kafanı takma çok..
Hahaha yok be cirkinim ama napalim :)
Neden kendini kücük goruyorsun ki?
Beni leylekler getirdiğini sanırdım 12 yasında öğrendim :)
azimli sıçan duvarı deler ordaki sıçanın fare olduğunu öğrendim
azimle sican degilmiydi :D
değilmiş işte
istanbulu cenneten bir köşe sanırdım , tvde hep gece hayatıyla, eglence dunyası ile, tüm sanat camiasının orda olmasıyla , artık öyle sanmıyorum
Eyfel kulesini elektirik diregi sanardm. :) ogrendgm zamni htrlamiyrm.
Kiviyi 6. sınıfa kadar yememiştim. Çünkü Kiviyi patates sanıyordum. :)