AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Ufuk cizgisinin orayı cennet sanardim oraya ulasinca cennete gidicegimi.. ha bir de rüzgar gullerini teletabilerin evi sanırdım 😶
Bak ya. Yazdığını görünce yazmadim. Aynen bende öyleydim
Gercegi öğrendiğimde aileme küsmüstüm :D
hahahah teletabilerin evi hahahah :D
Küçükken peter pan gelecek sanıyordum buyüzden hep pencereler açık kalırdı ama gelmedi şimdi de arada açmıyorum değil:DD peter pan diyince hep bir hayal kırıklığı mutsuzluk hissediyorum...
Vay alçak Peter yaa.. Nasıl gelmez! :D
Gelmedi alçak :'((
:( Ayıp..
Ayıp tabi :((
terbiyesiz.. halen bekliyor musun alip getireyim hemen :D
Getirr
tamamdir bende o is :$
çıkmaz sokakların içine girilen ve bir daha asla çıkılamayan sokaklar sanıyordum ( bundan çocukken gördügüm bir çıkmaz sokak yazısının altında kuru kafa gibi bir grafiti çizilmesinin etkiside olabilir ) bir gün annemle bir çıkmaz sokağa girerken durumun öyle olmadığını anladım ( tabi yiğitlikten ödün vermedim )
Allahına kurban usta! Cesur adammışsın :P
Trafik canavarı yine şunu yaptı yok bir can daha aldı diye haberler çıkardı bir de resimleri olurdu bende cidden öyle bir adam var sanırdım kaldırımdan aşağı adım atmazdım ve bütün arabaların içine bakardım şoförlerine.. Hiç rastlayamayınca unutmuşum zamanla
Abooo.. :D Çok iyi ya..
:))
Evimize doğalgaz yaptırırken böyle saç gibi sarı bişey varya, onları hep adam öldürüp saçlarından yapılıyor sanıyordum.
ahhahaha :D öh..
Yoğartıg :D
bir ailede 3 cocuk varsa o anne baba sadece 3 kere seks yapmis saniyordummmmm :D:D:D
ulan cocukken bunu mu dusundun :D
yani seksi ögrendigim yillardaydi :D direkt her allahin günü yapabilceklerini düsünemedim napim :D:D
:D yani her seks sonucu cocuk cikiyodu bana gore diyosun :D
okulda ama seks yapinca hamile kalindigini anlattilar bende nerden bilim seks yapinca direkt cocuk oluyo sandim :D gayet düz mantik aslinda :D
Teorik olarak haksız sayılmazsın aslında da, cocukken seks diye bisey bilmiyodum ben :D Ögretmediler de oyle bisey..
ben 7-8 gibi ögrenmisimdir herhalde hatirlamiyorum :/
İste bunlar hep, ailelerin anlatmaya korkmasindan :(
bosver biz ögrendikte noldu? seneler gectikte daha cok merak ettik -.-
Niye oyle diyorsun ki :: Çocuk yapmanin olayini ogrendik, nasil ortaya ciktigimizi anladik^^ :D Ayri, zevk veren bişey oldugunu anladik... Guzel seyler :D
zevk veren bisey oldugunu ögrendikten sonra insan ister istemez merak ediyor :D bekar biri icin kötü seyler bunlar bence ögretmesinler evlenene kadar :D:D:D:
Bence bekar olup da bilmek de onemli :D hem kalori yaktiriyor hem kilo verdiriyor... Daha ne olsun? :D Saglık icin, seks yapin.. :d
kalori yakmakla kilo vermek zaten ayni sey ::DD:D
Tamam iste yani, kalori yaktiriyor yani kilo verdiriyor :D ve daha nice sey... :D
allah caminin minaresinde yaşıyo ezanı da o okuyo zannederdim :D
Zor bir çocukluk yaşamış gibisin :D
Annemle babamın düğün resimlerine bakıp belli bir süre ağlamışım beni niye getirmediniz diye. sjdkfldmdkdkdk
fasjogkgsadfa :D Ya nasıl anne baba bunlar! Kendi düğünlerine nasıl götürmezler seni? :D
Aynen yaaa... :D
hahahahahahahahahaha :D çok güzel yaa
Canilerrr.. shjfkxndkfkk
hayiinleeer :D Senin teyzeni, dayını, yengeni bile hatta senin kuzenlerini bile çağırmışlardır.. Nasıl seni almazlar! :D
Ben uyuyormuşum beni evde bırakmışlar whdkfkfkfkgksmdk
Beton arabalarini bomba atiyor sanirdim, arabayla arkasinda durdugumuzda kacmak isterdim korkudan. Sonra bir gun icinden cimento bosattigini gorunce oyle olmadigini anladim :D
hahaha :D ama öyle bir hava vermiyor mu ya? :D Ortası geniş büyük falan.. Tam bomba atmalık :P
Aynen oyle :D ucu da tam iftar topunun qtildigi sey varya ona benziyor o yuzden :D
Aynen öyle hahahah :D Yani, haksız değilsin söyleyeyim sana.. :D
turp patates havuç gibi yerde yetişen şeylerin ağaçtan toplandığını düşünmüştüm hatta topraktan toplanmasına en çok şaşırdığım şey havuçtu
Sende bir "Bunny"lik , doğuştan var o zaman... :D
:D var... tavşanları hep sevdim hep sevicem lola benim hayatımın kadını
Lola candır yaa... Çok da güzeldi.. ^^
Bugs Bunny de benim idolüm^^ :D
"bana bebek deme " ... dişilik timsali :D
O zamanlardan zaten bize gösteriyorlarmış kızların ne kadar zor olduğunu :D
Ne oynatıyordu Bugs Bunny'i yaa..
en iyisini yapıyormuş aslında :D yol göstericim
Çok da idol alma yaaa.. :D
Gerçi, sonuç olarak Bugs Bunny'in aşkı :D
bugs tavlaması kolay bir tavşan değildi ve lola... peşinden koşturdu aynen neticeye bakmak lazım :D
Ama Bugs ' da az kolpa değildi ya hahah :D Ezmediği, bitirmediği çizgi kahramanı kalmadı elemanın. Ne sadist bir kahraman! :D
bence çok zeki bir kahramandı :D
Zeki olduğu kadar küstahdı da :P
Naber cinım? :D
static.alkislarlayasiyorum.com/.../146699_2.jpg
bugs her zaman adamımdır
Ama sağ olsun ezilmemeyi öğretti bize, kimseyi incitmeyecek şekilde kurnazlığı öğretti... :D
Hep merak ettiğim bir şey vardı.. Bu tavşan bu kadar havucu nasıl yiyebiliyor bir anda diye :D
:D bir insan bile yiyebiliyor
Tamam da aynı anda ye bakalım 10 taneyi 2 ısırıkta nasıl yicen :D
:D ya tabi o mümkün değil tavşan olup denemek lazım oda şekil değiştiremediğimiz için mümkün değil
Tespiti koydun Lola, tebrik ederim^^ :D
:D koyarım
koyuyosun lolaaa :D
Kedileri nankör insanları özellikle büyük olanları adam sanardım gördüm ki herkes menfaatçi insanlar nankör kediler canmış :D
hahah :D geç olsun güç olmasın...
Ben gokyuzundeki ayi Allah zannederdim ona bakip dua falan ederdim zamanla anladim gorulemeyecek bir sey oldugunu ama hep bir gokyuzunde arayis icindeydim ;)
Yine de gökyüzünde olduğu gerçeğini anlamışsın :D
Karpuz çekirdeği yuttuğum zaman içimde karpuz ağacı çıkar diye korkardım. Baya korkardım hemde. Sonra tuvalette öyle olmadığını anladım :D :D
oha A:G:ASG:ASG :D
Dünya da bir oyun oynanıyor insanlar bu oyuna dahil ve bende bu oyuna dahilim ilerde bir gün final olacak oyun sona erecek zannediyordum.
Öyle zaten.. Öleceğimiz zamanı yani finali bilmiyoruz tek olay o. Onun dışında tüm hayat bir oyun bence^^
Cep telefonlarinin icinde kucuk insanlar olduğunu biz telefonun tuslarina basinca onlarin yönettiğini düsünürdüm cocuk akli iste:)
bence olabilir :P Hem yoksa nasıl işliyyor bu telefonlar.. :D
okula hep gidilmesine inanırdım devamsızlık bilmezdim hiçte yapmadım ama liseye ünüversite geçince böle bir düşünce kalmadı
Arada bir kaçamak lazım bee..
evett kesinlikle
ben de filmler olsun çizgi filmler olsun gerçekten olur sanırdım ama yaşım ilerledikçe asılsız olduğunu anladım :D
Tamamen etkı altında bırakıyor ya bu çizgi filmler :D
Hayvanların kendi arasında konustuklarını düsünürdüm... Ucuş böcegi vardı ona '' uçuş bocegi annen sana terlik papuç alacak '' dediginde ucacagını dusunurdum
Hayvanların kendi aralarında konuştuklarına hala inanıyom ki ben sadece bizim dilimizde değil çocukluklukla ne alakası var yaa:))
Ben de halen hayvanların kendi aralarında konuştuklarını düşünüyorum. :D
Uğur böceği olayı ise, gariptir hep öyle dediğimde uçardı yaa :D
Demekki tek degilmisim :))
hahah değilsin tabii ya :D
Arabaya binince arkama bakarsam öcülerin beni kaçıracağını sanırdım. Birde (haşa) allahı noel baba sanırdım :D
Oha la arkaya bakmakla oculerin ne alakasi var :D
bir çizgi filmde gormuştum çocuğu kaçırıyordu :D etkisinde kalmıştım uzun sure:D
hahahs :D ah bu cizgifilmler yok mu insan hayatinda nasil etkililer yaaa :D
Bilinç altına gidilebilecek en etkili yol malesef :D
harbiden yaa :D zaten dikkat ettim eskiden biseyi yanlis sananlarin cogu tvde cikanlarla ilgilibiseyler soyluyor :D
Ah bu karakutular kotuluk saçıyor :)
Aynen öyle.. Bosuna mi karakutu..
Kesinlikle...
Ay'ın beni takip ettiğini sanardim gizli yeteneklerimin olduğunu dusunurdum sihirliyim sanardim bide ilk okulda derste ışınlanmaya çalisirdik sinifca bide hayali arkadasim vardi yani kendi kendime konusuyirdum ssdf ne safmisim
nasil sihirli oldugunu dusundun acaba cok merak ediyorum :D
Sihirli diziler izliyordum ve hayal gücü
Sihirli annem modu yani :D
Ewt 5 yil onceye kadar oyleydi
gökyüzüne bakınca ay sanki insanın peşinden gelir gibi oluyo her gördüğümde heycanlanırdım anneeee ay bizi takibe ediyooo diye bagırırdım sokakta :D
cok guzeldi ama :)))
Bir çoğumuzun çocukluk korkusu! :D Ulen bu niye hep benimle geliyor ki? :D
tesekkürler @maviboncuk02 ve volkankimki korkmuyodum yaa sanki sadece beni takip ediomus gibi geliodu annem falan kızım ay takip etmio falan dediğinden ondan kendimi özel hissediodum :D bana kalsa hala ay beni takibe ediyo :D
Doğru aslında takip ediyormuş gibi değil mi
evet @Penyez34 gerçekten sanki gece göküzünde kocaman bir göz tüm yaptıklarımızı adımlarımızı takip ediyo :) bilmiorum belkide sırf bu yüzden gece yürüyüşlerini cok seviyorum :)
Bence bizi halen takip ediyor... :( izliyor da olabilir...
ben küçükken kebap eti şişten çıkarılıyo ya o çıkan etin üzerindeki delikleri koyunun burnu sanıyodum
koyunun burnu mu.. Uhh hayal gücüne hayran kaldım :D
Ben küçükken hep şehirlere merak sarardım ama harita falan bulamazdım, okula da gitmiyordum çünkü :D. Dolayısıyla kitaplar da olmazdı."Türkiye'nin en büyük şehri İstanbul'dur." sözünü sürekli duyuyordum. Zira ben de İstanbul'da yaşıyordum. Ancak haritaya baktığımda hayal kırıklığına uğramıştım. Çünkü ben bu büyüklüğü karasal büyüklük zannediyordum ancak İstanbul küçücüktü. Meğersem nüfus bakımından büyük diyorlarmış. Şimdi aradan 12 sene geçti,18 yaşındayım ve hâlâ aklıma gelir, gülerim :D.
Her babamın adaşını babam sanardım :D Misafirlikteki adama sendemi babamsın diyince öğrenmiştim çok utanmıştım ya :D
hahahah :D aman yapma öyle şeyler :D
Okula gitmeyince polislerin zorla gelip okula götüreceğini sanirdim 3. sınıfta falan öyle olmadığını öğrendim :D
1 gün okula gitmeyince öğrendim diyosun :D
Heheh :D
Bunlar hep ailelerimizin okula gidelim diye söyledikleri küçük yalanlar.. :D
Tabi canım :D
Güzel güzel.. :D Hep işe yarıyordu söyledikleri.. :D İyi ki dinlemişiz..
"Yemezsen arkandan ağlar bak ye bunu" lafını ciddiye aliyodum ben gerçekten yemeklerin ağladığını düşünürdüm :D ve mandalinanın portakalın çocuğu saniyodum :D
Mandalinalar portakalın çocugudur zaten!! Greyfurt da babaları :D
kağıtçıları çocuk hırsızları sanıyordum hocam o büyük çuvallarına atıp kaçırıyolar felan
göndermeden evvel gelen edit: kötü bir semtte büyüdüm gençler o zamanlar harbiden bunların kılığına girip götürdükleri oluyordu hatırlarım olan masum kağıt toplayanlara oluyordu iyi dayak yiyordu garibanlar, o yüzden beni böyle korkutmayı seçmişlerdi
Küçükken babaannem gözlük takınca etrafı görmüyor sanırdim büyüdüm hala öyle sanıyorum :-/
Ne alaka la :DD Gözlük takan etrafını görmüyor mu yani.. :D
Ama garipmiş^^ :D
Taksa da görmüyor takmasa da görmüyor beni hala komşu kızı Aytekin' benzetiyor :-( düşün Aytekin de buna çok sinir oluyor :-D
ahahahahaha :D O kadar mı vahim ya durum :(
Bizde durumlar hiç normal olmadı zaten :-)
:D Aytekin neden benzetilmeyi istemiyor...
Çünkü erkek olduğu için :-( dikkatini çekerim "babaanem beni komşu 'kızı' Aytekin'e benzetiyor " dedim
Hassssssssssssss :D aboooooo ulen düşünmedim de değil Aytekin diye kız ismi mi olur diye..
aman aman aman oooff durum çok vahim ya :D
Yaa işte öyle Aytekin' e de hak veriyorum garibim kes şu saçları diyorum olmaz diyor :-)
Hakikaten hak verilesi bir insanmış Aytekin.. Kendisine sabır diliyorum hahaha :D
vallaha komik olacak ama ben 1 yil cüneyit arkını kemal sunal sandım kemal sunalıda cüneyit arkın sandım :)
Olsun ikisi de canımız ya :D
Mandalinayı portakalın yavrusu sanıyordum. Bir de herkes kardeşiyle evlenecek sanıyordum abimle evlenecegimi düşünüyordum
ov garip bir dusunce 😯
Televizyonun arkasina gecer kapaga bakardim acarsam icinde ki insanlari görecegim sanirdim. :DD
"Sonra kapağı açınca, öyle olmadığını anladım" demeyeceksin dimi :D
TV izlerken uyuya kalinca sihirli bir sekilde kendi yatagima gittigimi saniyodum... Meger baba/annem kucagina alip yatagima koyuyomus :3
Ah anne babalarımız...
Kafama dokunduklarında düşüncelerimi okuyabileceklerini sanırdım beni severlerken hep düzgün şeyler düşünmeye çalışırdım :D
ov ov ov :D
Ben tvde ki oyuncuların beni gördüğünü sanıyordum üstümü değiştirince kapatırdım :))
Bi'ara yapmadım değil.. :D
Eminem' i Türk sanardım :D oy oy eminem nedir bu güzellikler şarkısı yüzünden.. Sonra şarkılarını duydukça sevdim kim ya bu dedim eminem dediler.. Ben şok...
Harbiden bende Eminem'i Türk saniyordum hee. :( Adamın Alman asıllı oldugunu biliyosun dimi?
Evet :D
iste ben bunu da duyunca bidaa sasirdim.. :○
arabaların direksiyonu tam ortada olmalı yoksa devrilecek diye düşünürdüm :D
ahhahaha denge bozuklugu diyosun :D
kesinlikle.. fabrika hatası diye düşünürdüm ve tek hayalim simetrik bir araba icat etmekti. aptalca olduğunu anlamam çok sürmedi :D
hadi 1i fabrika hatasi 2si fabrika hatasi da milyonlarcasida mi oyle :D
çocukluk bunu ayırd edememek sanırım :D
:D...
simetrik araba ilginc olabilir :P
çocukluğuma geri dönmem zor ama en azından sırayı oğluma verdim.. şimdi o düşünsün antin kuntin şeyler :D
Niye cocugun kafasini mesgul ediyorsunuz yahu :D etmeyiniz :D
ben etmiyorum yaww... istem dışı
anneden oğula yani :D genetik^^
Filmlerdeki İstanbul'u gorunce, İstanbul'da yasayip yasamadigimdan emin olamaz ve İstanbul'dan baska sehir yok sandigim icin celiskili seyler dusunup dururdum.
Golgemi ikizim sanardim her yaptigimi yapinca taklidimi yapma diye bagirmisligim var ama tabiiki cok kucuktum:D
Ohooo :D hdnsndnd hadi sanmak ayrı , bagirman efsane ya :D
Aynen annemler hala anlatirlar:D
hahahah :D Peki ne zaman anladın aslında gölgenin sen olduğunu.. :D
Hahaha bende baska insanları golgelerine basınca canları acıyo sanırdım basamazdım uzulmesinler diye ☺ isin tuhafı hala basamam korkarım ☺
Acımıyor muymuş yaa.. Boşuna mı basmıyordum yıllardır :P @bayan_koala
Acımıyormus ☺ ne guzel degil mi kinseye zarar vermedik ☺
Aynen yaa.. :D Yaşasın biz! @bayan_koala
Kucukken her insaatta birine tecavuz ediyolar sanrdm korkardm inşaatlarn ordan geçemezdm.
Aslında yine dönüyor öyle şeyler de işte.. O düşündüğün gibi değil. :D
Kadın ile erkeğin eşit olduğunu sanırdım ve birde bizim evimizden başka yerde şiddet olmadığını herkesin mükemmel yaşadığını sanırdım
senin için üzüldüm
Bende benim için çok üzülüyorum
Ama hiç kimse mükemmel yaşamıyor be..
Yaşamıyormuş çocukken bir biz kötüyüz sanırdım ama
Yine de hayat güzel be gizli^^
Ben farkına varamadım güzel olduğunun :)
Yavaş yavaş.. Zamanı var her şeyin..
Umarım benim zamanım yakındır
Yakındır yakın, rahat...
Ben hiçbir şeyi hiçbir şey sanmıyordum. Salaktım biraz galiba..
O zaman tam tersi, IQ yüksekmiş senin baya usta :D
Ya da çocukluğunu düzgün yaşayamamışsın..
Çocukluğumu nasıl yaşadığım tartışılır aslında. 90 larda çocuktum. Sokak çocuğuyduk yani. Oyunlarımız herzaman 10 - 15 kişilik gruplarla olurdu. Yoksulduk ama mutluyduk ;)
90 lar son mutlu çocukluğun yaşandığı dönemdi zaten 2000 lerin başlarıda öyle ondan sonra gelen nesil android oldu zaten
annemin babamın ve diğer insanların bizim gibi bebek doğmadığının öyle geldiklerini sanardım
:D güzel.. Farklı bir şey bu da..
Ben hala sürpriz dendiğinde pasatinin içinden biri çıkacak diye bekliyorum
Bu hep o redkit ve daltonların işi :P
Bu arada yazan 100. maviş benim,
200. pembiş @red_hat olmuş :D
Kalp kalbe karsi shsjd
@red_hat o gazozu içmeyecektim :P
Ahsjsjsjsjsksksk
Alçak daltonlar.. Hep kötülerdi zaten^^
O degil boydan kaynakli avarel hep ben oluyordum :)))
Ahh ahh, hiç sorma.. Aynı olaydan şikayetçiyim. :D Hatta bi'ara avarel demişti birisi o zamanlar bilmiyordum daltonları, onu diyen çocugu dövmüştüm:D Sonradan öğrendim..
Avarel en uzunu ve en salaklari biliyorsun dimi :)))
Bende biri avarel dediginde hir cikartiyorum o yuzden😜
Evet de, sadece uzun kısmını almayı tercih ediyorum :P Salak kısmına alınırsam olay çıkar çünkü :D Alıştım...
soğanla biberi karıştırırdım. annemler soğan dediğinde biberi, biber dediğinde soğanı götürürdüm. hatta o yüzden benden soğan ya da biber istemelerinden korkardım :)
Ohoo bende patates ile sogani bilmiyodum ayni durumdaydim :D
Ben de makarnayla pilavı karıştırıyodum :D Bir de yayla çorbasına layla diyodum
layla corbası ♡ cok tatli :D
@curiousgirl_OoO
:))
Cok sacma ama inekle yesili karıstırıyodum bende ☺
Nınja kaplumbagalardakı şireydırı Allah sanırdım tobe tobe :)
yuh babsbsb helal valla
Dunyanin buyuk bir oda oldugunu, tanrinin gorevinin isiklari acip kapatmak oldugunu sanirdim
oov... :D
Evin altindan dozerler gecer ve ben bunun deprem oldugunu zannederdim o yuzden dozerlerden hic hoslanmazdim sene 1999 ^
Haydaa bende tırlar gecince olur saniyodum:(
Hemen bemen ayni yalniz degilmisim :)
Yalnız değilsin^^ :D
Telden yazdigim icin yazida sıkınti olmus :)
Sevindim :))
Seni ben sanardım :D ama büyüyünce senin ben olmadıgını far ettim :D
Aa bende beni sen sanardım, gel gör ki buyuyunce benim sen olmadigimi anladim :/
:D cok ilginc cidden :D büyüyünce neyin ne poh oldugunu iyi anlıyoz
Çocuk olmak iyi be..
Aynen öyle :D ama malesef yarın ihtiyar olacaz :D neyse daha fazla morel bozmadan kactım ben :D
Felaket tellalı gibisin be :D dur daha erken yasli olmak icin.. Gencecik guzelim kizsin dusunme bunlari :D
:D düsünmem lazımm :D dün 19 za girdim morel sıfır sıfır sıfır :D
hahah ben de 19u bitiriyorum bee harbi hizli geciyor :Dd
Daha dün 6 yasındaydım * :D bu ne hız laaaa :D neyse artık bari koca bulayım bitane yoksa evde kalıcam evlenmeden ölmeyim :D
Eh sende... :D
Kocadan bol ne var yaa, istemediğin kadar bulursun koca :D
Ahahhaha :D koca cokda iclerinden akıllısını bulmak önemli :D
Sen akıllı biriysen, hak ettiğini bulursun bee :D İyi bir kıza benziyorsun^^
:D sagol Dostum :D heralde iyiyim benden iyisi samda kayısı :D
Katılıyorum sana :D
Sagol biri cardı ama gene yanlıs anlasılmayla kaybettim :D :D nedir benim bu cektigim neyse daha fazla uzatmadan cıkayım ben
cikma niye cikiyosun ne guzel konusuyoruz :D
Uslu bir çocuk olursam Şirinleri goreceğimi bide gokkuşağından kaymanın mumkun olduğunu sanardım 😃😃😃 asdadafaha
https://www.youtube.com/watch?v=ic3-fd1iIIA :D Sana gelsin o zaman.. Günaydın :D
Gunaydın😃
Ben hep uslu çocuktum ama hiç göremedim şirinler'i :/
Ben sadece izledikten az sonra uslu olur bir iki saate yine gargamel olurdum 😃😃
Ama o çizgi dizi de gargamel'e üzülüyordum ya been.. :D Ulen yakala da bir kere mutlu son olsun :D Hep harcarlardı garibimi :/
Zalım çizgi dünya 😃
Hep böyle zaten, ulen bir kere de kötü kazansın ya.. :D
Babam bana seni camiden aldık derdi, kendimi 16yaşıma kadar camiden alınmış zannederdim.. :)
Ovv 16 yaş da fazlaymış be :D Sonra nasıl öğrendin gerçeği. :D
Şakayı çocukluk akllımda ciddi anlamıştım ve birdaha hiç sormamıştım ama her zaman kendime camiden alınmış diye kızardım..:) acı gerçek ortaya cıktıgında içler acısı.. :) anneme sordum bendne büyük oglun var cocugun oluyormus beni nedn camiden aldınızki dedim kadın şoka girdi.. :) olayı baştan anlattım ve oda gülmeye başldı ve babama anlatmıştı.. öyle ortaya cıktıki ben evlatlık camiden alınma falan deglm.. :)
Ohh cok sukur :D heeheh
Ama gerçekten çok geç ögrendm ve ne kadar salak oldugmu erken anladım.. :)
insallah arkadaslarina falan anlatmamissindir :d
En yakın arkadaşma anlatmştım.. :)
o ne dedi peki :D
üzülme dostm bende küçükken şekerden oldugumu sanıp şekerle uyurdum karıncalar basardı yatagımı onları cocklarım zannederdim dedi.. :)
Babamin en dünyadaki en uzun adam olduğunu sanirdim.. :)
Bence baban dünyadaki en uzun adam olarak kalsın halen :D
:) :D
arabanın direksiyonunu kendine çekince geri gittini sanırdım uçak misali :D
yuh :D hahahah
"Sonra arabanın direksiyonunu çekince uçmadığımızı anladım?" :D
Sakız kutusundaki büyücünün allah oldugunu sanırdım ama hala allah dendimi aklıma o kutudaki büyücü gelir
Vay be :D
Yıldız kayması evet benimde düşücek diye korkardım :D Bide dansözlerin darbuda sesi çıkartıyo sanardım :D
Darbuka sesinin dansözlerden mı çıktıgını düşünüyodun:D
Evet :D
Nasil vardin la o kaniya :D anltsna brz..
ben 1yaşındayken gidip köpeğin kulübesine girip mamasını yiyormuşum :)
hahahaha :D harikasın^^
küçükken ne bilir insan zaten neyin ne olduğunu:)
Fatih ürekin soyadinin hep yürek olduğunu ya da sihhatler olsunun saatler olsun olduğunu sanardim :)
Aynen öyle bir de iyi akşamlar = yakşamlar var :D
Hahhaha cidden o da vardi :)
Halen öyle biliniyor amaa çocuklar tarafından.. Öğretilmesi gerek^^
O da onlarin tatliligi. Bizim gibi öğrenirler zamanla :)
Sonra onlar da kendi hallerine gülecekler desene..
yıldırımın gökyüzünden evlere düşüp onları yakan bir adam olduğunu sanırdım :)
Alçak yıldırım abi! :D
Ayna filmindeki kadının çıkıp bizi yiyeceğini, Ezanı Allah ın okudugunu, kahverengı gözlerın etrafı kahverengı bır sekılde olarak gördüklerini, yatagın altında minik minik canavarlar oldugunu, gece karanlıkken salona cıktıgında öcülerin beni yiyecegını sanardım :DD
Ayna dediğin film Halka mı acaba yoksa ben mi karıştırıyorum :(
Hahahahah kahverengi gözler kahverengi görüyorsa, sende mavi görüyorsun o zaman? :D
Ve evet, o yatağın altı korkusu... Ayaklarımı hemen yatağın içine atardım ve uyurken asla ayağımı açık bırakmazdım (halen açık bırakmam) :D
Halka pardon sdfmka
Ben de diyorum ayna ne, hatta hemen girip baktım google'a ama çıkmadı öyle bişey :D
siyahi afrikalı vatandaşların yıkanmadıkları için siyah olduğunu düşünürdüm aslında mantıksız da değil di çünkü aç ve susuz bir şekilde yaşam sürdürüyorlar ama öyle değilmiş tabi
Aynen bir yandan haklısın ama bir yandan da yanlıs :D
evet
Ünlü sanatçılaın hiç tuvalete gitmediğini banyo yapmadığını sanıyordum ve hep zengin çok paralaının olduğunu düşünüyordum oyüzdende ünlü olmak istiyordum.
tuvalete gitmeyip, banyo yapmamak icin mi :P
Ekstra ihtiyaçları yok yemek yemiyorlar tuvalete gitmiyorlar hep temiz ve bakımlı sanıyordum. Sadece dolaşıyorlar ne güzel
Haklisin :D
Yaa gdndbs izlenime bak be çocuklukta bile üşengeçmişim.
Soyleyecektim de söylemedim :D hakikaten yaa :D