Kişilik & Karakter Mezarlığa girdim başıma bir şey gelir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İçimdeki bir his beni buraya getirdi gecenin bi vakti yalnızım ve her taraf çok karanlık sesler de gelmeye başladı Güncellemeler+1 yıl Ananıı öksürük sesi geliyor lann bekçi felan yok burada köy burasiii Mezarlığa girdim başıma bir şey gelir mi? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 1 hafta gece uyuyamazsın bak, bula bula mezar mı buldun gidecek?😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Beni buraya cinler getirdi Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bela mi arıyorsun gecenin bir yarısı ne işin var mezarlıkta. her şey gelebilir başına... 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dirilerden korkmayıp da ölülerden korkmak da ne bileyim.. #Vesselam 0 0 Yorumla
budahaneki Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl ne gelirse yaşayanlardan gelir ölülerden bişey gelmez 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Oranın güvenliği seni görmesin hirsiz sanıp vurur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hırsız olupta ney çalacam kuru kemikleri mi Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Belli olmaz bazı mezarlara altın gömüyolar falan ondan Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sana Şimdi Şeytanları Cinleri Musallat ediyorum Cayır cayır Yanacaksın...Yalancı Biç 0 0 Yorumla
Halil00056 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Fotoğrafın çekimi bana ait aw herkes ss alıp paylaşıyor ne iştir ya 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ölülerden korkma dirilerden kork sen 0 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Tövbe estağfirullah ne işin var gece gece🙄 0 0 Yorumla
mitakodri Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Etrafında insan yoksa başına bir şey gelmez 0 0 Yorumla
laylaylomgalibaa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl orada anca dirilerden zarar gelir gelse de 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ölüden. korkma diriden kork 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne işin var gece vakti dışarda bir başına 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Niye erkekler çıkıyor kızlar çıkamaz mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkabilir ama çok tehlikeli ya başına bir şey gelirse? Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Ölüden zarar gelmez 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yok artık bu saatte. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Fake şizofren
lens.google.com/search
1 hafta gece uyuyamazsın bak, bula bula mezar mı buldun gidecek?😂
Beni buraya cinler getirdi
Bela mi arıyorsun gecenin bir yarısı ne işin var mezarlıkta. her şey gelebilir başına...
Dirilerden korkmayıp da ölülerden korkmak da ne bileyim..
#Vesselam
ne gelirse yaşayanlardan gelir ölülerden bişey gelmez
Oranın güvenliği seni görmesin hirsiz sanıp vurur
Hırsız olupta ney çalacam kuru kemikleri mi
Belli olmaz bazı mezarlara altın gömüyolar falan ondan
Sana Şimdi Şeytanları Cinleri Musallat ediyorum Cayır cayır Yanacaksın...
Yalancı Biç
Fotoğrafın çekimi bana ait aw herkes ss alıp paylaşıyor ne iştir ya
Ölüden korkma yaşayan insanlardan kork
Ölülerden korkma dirilerden kork sen
Tövbe estağfirullah ne işin var gece gece🙄
Etrafında insan yoksa başına bir şey gelmez
orada anca dirilerden zarar gelir gelse de
Evet.. Zombiler seni mutlu eder..
diriden kork ölüden zarar gelmez
Napiyon kız sen dön evine 😂😂
Ölüden. korkma diriden kork
Ne işin var gece vakti dışarda bir başına
Niye erkekler çıkıyor kızlar çıkamaz mı
Çıkabilir ama çok tehlikeli ya başına bir şey gelirse?
Ölüden zarar gelmez
gelmez
Ölülerle hasbihal dirilerle adrenalin
Evet gelir.
Yok artık bu saatte.
Hoş mekan
Manyakk