Kişisel sorun aile sorunu piskolojım bozuldu?

Moralim bozuk ya ailem le kavga ettim sebebi de abim eve geç geliyor 1 aydir babama ufak biraz bagirdim oda abim olaydan dolayi biçak çekmişler sinirliymiş ufak biraz bagirdi yemekte noldı ben netim ne yiçeklerse aliyoz şimariyolar bilmem ne dovmeye kalkti beni bagirdi çigirdi bende onun istediklerini yapiyorum ilaçta kullaniyorum biliyormusun bnde kufur ettim abime takti adam kufur etme diye sinirden yuzumu cirmaladim ya yuzum mahfoldu yarina geçermi dedenizden ben oyle gormedim onlar eskiden di dedim bende odunla dovc3n bunlari abim gelmediyse 1 aydir benim ne suçum var sikrn sokarin bnnde snr oldm ya 4 oldu bu ben niye şimarcen ya slk saçma knşyrlar babam bagiriyor piskolojımı bozdular birini oldurucem ya sende sg evden diyor bana yukleniyor lar snrdn yuzumu çizdim doktora da bagirdim sen iyi olup olmadığıni bilmiyon mu dedi kaç senedir gidiyon doktora duzgyn bakmadiniz dedim

Güncellemeler
+1 yıl
Evde dert işte dert babam kafayi siyirdi ona çatiigim da yok zaten suç abim kafasi eski amna kyrm banane ya bn bu hayata yemeye içmeye geldim ne var git sen kafeya bnde dun evdn gitcen dedim
Güncellemeler
+1 yıl
Benim yaşimda buyuk ya çok fena bagirdi bana bn çlşyrm benim kahrimi çeksin ya hep iyi ben oleum evde yardm ettim grdgm muhameleye bak çok sinirli annem o kadar degil ama piskolojım bozuluyor ya agzina olmaya cak laflar aliyor
Kişisel sorun aile sorunu piskolojım bozuldu?